Politechnika Warszawska [12213]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jw
  • Anonim

Może znalazł ktoś INDEKS we czwartek w szatni basenów na inflanckiej, albo wie ktoś kto może przejął ten indeks. Będę wdzięczny za informacje.
  • norba

Nie znalazl ktos moze ksiazki z Teletechniki autorstwa Kowalika w ogolicach sali 219 w gmachu glownym
  • Krabowy

W pubie Qfajka przy ulicy Śniadeckich, niedaleko Politechniki, znaleziono portfel niejakiego Aleksandra Strusia. Nie jest mi wiadomo ilu Aleksandrów Strusiów uczy się na Waszej uczelni, ale proszę poinformowąc tych, których znacie, że portfel wraz z zawartością jest do odbioru w barze.

Pzdr, gang barmański.
  • Anonim

We wt zaginął kalkulator- casio. ostatni raz widziany w sali 315 gmachu głównego. Może ktoś znalazł, ale uznał, ze mu się nie przyda? proszę o kontakt. pozdrawiam
  • Anonim

Zginął mi index (co gorsza w trakcie sesji), niestety nie mam pojęcia w jakich okolicach, choć na pewno to tereny kampusu. Wydaje mi się że to okolice GE lub GG. Na nazwisko Michał Bordon. Znalazce proszę o kontakt emailem: michalbordon@gmail.com lub przez gg (najczesciej niewidoczny): 4571644.
  • norba

nie znalazl ktos moze pendriva PQI 1 na niebieskiej smyczy?
  • Artur

W czwartek w sali 134GG zostawiłem czarno-biały piórnik, w środku m.in. ołówek Parkera (prezent). Znalazcę proszę o kontakt na priv.
  • Seba

Zgubil sie zeszyt do mechaniki konstrukcji, dzisiaj w godzinach 12-16, najprawdopodobniej przy xerze w stolowce lub przy 439 GG. Cecha charakterystyczna - wypelniany w wiekszosci olowkiem. Jakby komus wpadl w rece to prosilbym o info tutaj albo pod nr telefonu (w srodku zeszytu)
  • Anonim

zginęła legitymacja na numer indeksu 204176 . prawdopodobnie na WIPie. W przypadku jakiegoś tropu prosze o kontakt na priv albo najlepiej na nr tel 792302604.
  • Anonim

zginęła rakieta do tenisa
    dziś w tramwaju nr 35 (zjazd do zajezdni żoliborz) 10:01-10:11 trasa z wawelskiej do pl politechniki, drugi wagon. właścicielka za nią tęskni (:D), gdyby ktoś miał na jej temat informacje proszę o wiadomość; )
  • Sebastian Walczuk

Dnia 24.XI.2009 w sali 315 gmachu głównego zaginął aparat i słuchawki. Jeżeli ktoś je widział proszę o kontakt.
  • Anonim

A ja zgubiłem wczoraj serce... zostało w Warszawie..... szukam studentki która pomoże mi je znależć :(
  • Zbigniew Strucki

Znalazłem legitymację PW nr albumu 202155. Trochę zniszczona (zdjęcie, tekst nieco starte). Właścicielkę proszę o kontakt.
  • Anonim

Witam wszystkich.
    (To nie jest żart prima aprilisowy)
    Mam olbrzymią prośbę do osób, które miały dziś(1 kwietnia 2010) zajęcia w sali GG(gamch główny) 306. Zostawiłem tam ważne rzeczy w czarnej skórzanej torbie(worku).
    Jeżeli ktoś je znalazł, to prosiłbym o oddanie ich albo do portierni, albo skontaktowaniu się ze mną na gronie. Obiecuje znaleźne.

Pozdrawiam
    Michał Ostrycharz
  • Ona.

hej
    zgubiłam zeszyt, dość ważny, bo od laborek ... juz wszedzie się o niego pytałam...Został proawdopodobnie gdzies w gmachu fizyki, albo chemii albo technologii chemicznej.
    Wygląd: B5, czerwono-brazowy z kwiatki na spiralce. Podpisany jest Patrycja Gajowiec matematyka, a w srodku krystalogrfia. Prosze o kontakt.
  • buuuu........

Witam wszyskich ,

wczoraj na juwenaliach na agrykoli zgubiłam czerwoną chustę w stylu góralskim . Chusta jest prezentem i ma wartość sentymentalną . Szczęśliwego znalazce proszę o kontakt.
  • adam .

jak ktos cos ostatnio zgubil to prosze wszystkie mozliwe szczegoly w wiadomosci prywatnej. znalaznca.
  • Paweł

>adam . napisał
    >jak ktos cos ostatnio zgubil to prosze wszystkie mozliwe
    >szczegoly w wiadomosci prywatnej. znalaznca.

Widziałem ogłoszenie. Czym jest to tajemnicze "coś"?; ] Bo ja zgubiłem pustą butelkę :D
  • Piotr.

Zostawiłem ostatnio pendrive w sali 221 w komputerze w prawym tylnym rogu sali. Był to niebieski PQI, taki malutki. Znalazcę proszę o kontakt na priv.
  • 1
  • 2
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)