Politechnika Warszawska [12213]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

z racji, że ciągle ktoś o coś pyta, robi się zamieszanie, bo wątki są masowo zakładane tylko i wyłącznie w celu takich mini pytajników, potem stają się nieaktualne, trzeba je kasować itd blabla, powstaje tu coś na wzór "pytania przyszłego studenta", o. :)
    mam nadzieję, że opcja się sprawdzi.
    pozdrooo
  • arturek

1. Czy ktoś wie, gdzie dokładnie na Narbutta odbywają zajęcia z angielskiego?
    2. Czy ktoś poratuje mnie informacją, gdzie ma zajęcia grupa z niemieckiego JNR2 - lektorat w środę o 14, albo powie, gdzie szybko znaleźć odpowiedź? Poza GG oczywiście.
  • Piotrek

Sekretariat SJO dla południa znajduje sie w budynku Samochodów i Maszyn Roboczych, na 4 piętrze. Ulica Narbutta 84. Na 4 piętro najlepiej wjechać windą (ale trzeba być cierpliwym;) )
    Pewnie tam znajdziesz jakieś info odnośnie języków.

Pozdrawiam
  • Asia

A co z językiem hiszpańskim w piątki 8-12, gdzie on jest na WIMie czy WIPie? Kiedy się zaczyna? Byłam dziś w SJO ale nic się nie dowiedziałam, pomocy...
  • K.

dla początkujących jest na WIPie
  • Anonim

>Piotrek napisał
    >Sekretariat SJO dla południa znajduje sie w budynku
    >Samochodów i Maszyn Roboczych, na 4 piętrze. Ulica
    >Narbutta 84.

Samochodów i Maszyn Roboczych to jest wydział, a budynek z turbo- windą to budynek Samochodów i Ciągników:) Małe sprostowanie;)
  • Asia

>!Kami! napisała:
    >dla początkujących jest na WIPie

A gdzie na WIPie? I od kiedy? Wiesz może?
  • Anonim

wszystkie grupy a1/1 maja na wipie?
  • Aniela

czy może posiada ktoś maila pani do mgr Mikołajczyk J. od angielskiego? bardzo bym prosiła
  • כש٤ﺢﮎ

jbmikolajczyk@wp.pl
  • wojciech

coś słyszałem, że do zakończenia studiów inżynierskich trzeba mieć zaliczone 3 semestry/lata wf-u, tylko nie wiem dokładnie która z tych opcji, ktoś wie?
  • Daegurth

Lata, bowiem na PW na chyba wszystkich wydziałach WF jest prowadzony przez 6 semestrów i chociaż nie ma za niego punktów ECTS, to podobnie jak ze szkoleniem bibliotecznym, czy BHP, to "zal" w indeksie trzeba mieć. Ale jeśli tak bardzo nie chcesz chodzić, to akceptują zwolnienia lekarskie.
  • RZ

Jak należy zorganizować stanowisko do pracy z komputerem aby spełniało wymagania ergonomii, oraz wymagania prawa?

prosze pomóżcie z tym pytaniem, bhp muszę zaliczyć jak najszybciej, a nie znam odpowiedzi, za odp z góry bardzo dziękuję; )
  • Anonim

Wpisałem w google "ergonomiczne stanowisko komputerowe" i otrzymałem to:
    http://www.ciop.pl/11001.html
    Dobrz, że ja nie miałem takich pytań na zaliczeniu bhp.
  • Just Marcin

Ja miałem coś takiego na ergonomii, i było 6 odpowiedzi Więc pewnie będziesz miał tu jedną dodatkowo :).
  • ;Darek

ja mam takie pytanie: jakie wymagania musze spełnić jeśli chcę rozpocząc drugi kierunek na innej uczelni (konkretnie SGGW)? Jakaś zgoda rektora/dziekana jest potrzebna?
  • Anonim

uczelnię pierwotną guzik obchodzi co robisz z pozostałym czasem jaki masz do wykorzystania. możesz zacząć dwa czy dziesięć dodatkowych kierunków, jeśli tylko jesteś w stanie to pogodzić :)
  • -Folek-

nie do końca. Jeżeli chcesz studiować jako tzw. studia równoległe to wszystko zależy od wydziałów/dziekanów. Jeżeli natomiast mają to być studia niezależne od nowa to nie stoi nic na przeszkodzie by wziąć udział w normalnej rekrutacji; >
  • Anonim

no właśnie, chcąc studiować inny kierunek na PW (inny wydział) muszę mieć pozwolenie dziekanów?
    czy w tedy zasady studiowania są takie same? słyszałem, że jeśli wyleci się z 1 kierunku to można polecieć automatycznie z drugiego...
  • Michał

Mam pytanie dotyczące akcji kwaterunkowej:
    W tym miesiącu moja siostra ukończyła 18 lat, czy muszę dokumentować jej dochody za ubiegły rok kiedy była niepełnoletnia? Czy może wystarczy tylko zaświadczenie ze szkoły o pobieraniu nauki?
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)