-
Exenatus
Witajcie,
Jesteśmy Nowym Wydziałem i zaczynamy dopiero swoją działalność. Ale już powstał Nasz serwis samorządowy WRS Wydziału Zarządzanie do którego odwiedzania zachęcam :]
Komentarze i opinie mile widziane :]
http://samorzad.wz.pw.edu.pl
Pozdrowienia,
Filip "Exenatus" Szamborski
WRS WZ -
gracz
,,PW Wydzial Zarzadzania''- nie wierzę, żeby nie było polskich literek do tej czcionki. Jak nie ma, to samemu ,,domalować'' albo zmienić na inną. To do grafika, a co do skryptu: przydałoby się, aby sam ten napis był w kodzie HTML w <h1/ >. Można jeszcze <span/ > dorzucić do środka, a w CSS zmodyfikować, aby zamiast tekstu był wyświetlany ten obrazek(z polskimi znakami diakrytycznymi). Do wiadomości na stronie głównej zostały użyte tabelki. Po co? Stopka troszeczkę wyżej, za duży odstęp pomiędzy nią a resztą strony. -
Kłamliwa Świnia.
a ja chciałem zwrócić uwagę na pederastyczną kolorystykę..
to jakiś wybitnie pederastyczny wydział? -
piotr
dobrze ze jestem z transportu... usuncie tych amerykanskich studentów -
-
Kłamliwa Świnia.
-
Exenatus
Hmm powiem tak, nie jeden Wydział (prawie każdy) powinien Nam zazdrościć urodzaju płci pięknej. Napisałbym coś jeszcze, ale powstrzymam się :]
Pozdrawiam. -
piotr
ale ja sie nie czepialem pedalskosci... tylko rażą mnie te uśmiechnięte miny studentów... widział ktoś takich idących rano na wydział? -
Maku
dokładnie, studenci najbardziej przeszkadzają na tej stronce pomijając kolorki które mi sie nie podobają ale to moje subiektywne zdanie. walnij jakąś fotke z wydziału lub coś takiego na tło i już albo zrób jakąś przyjemną neutralną teksturke; ] -
Exenatus
Na moim Wydziale widziałem :] Zapraszam do Nas. Krytykę merytoryczna bardzo mile widziana a dylematy orientacji seksualnej mnie hmm nie interesują.
Ale dzięki za reakcję w ogóle. :]
-
Sunrise
-
-Folek-
Proponuję nie leczyć kompleksów na forum, bo nie do tego służy i do niczego nie prowadzi.
Pzdr. -
> MALESIAK <
>bloke napisał
>hmm, w sumie transport też taki trochę pedalski chyba
>jest..
Chyba NIE...? -
piotr
Strona przypomina wszytskie te ulotki które rozdają w Warszawie -kursy angielskiego, szkoły policealne i rozne kursy. Na wszystkich uśmiech od ucha do ucha, szkoda że taki tępy... -
Kłamliwa Świnia.
>piotr napisał
>Strona przypomina wszytskie te ulotki które rozdają w
>Warszawie -kursy angielskiego, szkoły policealne i rozne
>kursy. Na wszystkich uśmiech od ucha do ucha, szkoda że
>taki tępy...
nawet nie z ust a prosto z głowy mi to wyjąłeś; ]
banda tępych twarzy -
Karolina
A mi tam się podoba :-) Kolorki takie przyjazne... Może Oni chcą zachęcac dziewczęta? :P -
Pamiś.
u nas dziewczyn pod dostatkiem;P
przydałoby się więcej chłopa na tym wydziale:P
-
Karolina
Może to jest powód... może się Panom po prostu strona nie podoba... :P