Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Exenatus

Witajcie,
    Jesteśmy Nowym Wydziałem i zaczynamy dopiero swoją działalność. Ale już powstał Nasz serwis samorządowy WRS Wydziału Zarządzanie do którego odwiedzania zachęcam :]

Komentarze i opinie mile widziane :]

http://samorzad.wz.pw.edu.pl

Pozdrowienia,
    Filip "Exenatus" Szamborski
    WRS WZ
  • gracz

,,PW Wydzial Zarzadzania''- nie wierzę, żeby nie było polskich literek do tej czcionki. Jak nie ma, to samemu ,,domalować'' albo zmienić na inną. To do grafika, a co do skryptu: przydałoby się, aby sam ten napis był w kodzie HTML w <h1/ >. Można jeszcze <span/ > dorzucić do środka, a w CSS zmodyfikować, aby zamiast tekstu był wyświetlany ten obrazek(z polskimi znakami diakrytycznymi). Do wiadomości na stronie głównej zostały użyte tabelki. Po co? Stopka troszeczkę wyżej, za duży odstęp pomiędzy nią a resztą strony.
  • Kłamliwa Świnia.

a ja chciałem zwrócić uwagę na pederastyczną kolorystykę..
    to jakiś wybitnie pederastyczny wydział?
  • piotr

dobrze ze jestem z transportu... usuncie tych amerykanskich studentów
  • Kłamliwa Świnia.

hmm, w sumie transport też taki trochę pedalski chyba jest..
  • Exenatus

Hmm powiem tak, nie jeden Wydział (prawie każdy) powinien Nam zazdrościć urodzaju płci pięknej. Napisałbym coś jeszcze, ale powstrzymam się :]

Pozdrawiam.
  • piotr

ale ja sie nie czepialem pedalskosci... tylko rażą mnie te uśmiechnięte miny studentów... widział ktoś takich idących rano na wydział?
  • Maku

dokładnie, studenci najbardziej przeszkadzają na tej stronce pomijając kolorki które mi sie nie podobają ale to moje subiektywne zdanie. walnij jakąś fotke z wydziału lub coś takiego na tło i już albo zrób jakąś przyjemną neutralną teksturke; ]
  • Exenatus

Na moim Wydziale widziałem :] Zapraszam do Nas. Krytykę merytoryczna bardzo mile widziana a dylematy orientacji seksualnej mnie hmm nie interesują.

Ale dzięki za reakcję w ogóle. :]

• Sunrise

No comment. Młahahahaha :D
  • -Folek-

Proponuję nie leczyć kompleksów na forum, bo nie do tego służy i do niczego nie prowadzi.

Pzdr.
  • > MALESIAK <

>bloke napisał
    >hmm, w sumie transport też taki trochę pedalski chyba
    >jest..

Chyba NIE...?
  • piotr

Strona przypomina wszytskie te ulotki które rozdają w Warszawie -kursy angielskiego, szkoły policealne i rozne kursy. Na wszystkich uśmiech od ucha do ucha, szkoda że taki tępy...
  • Kłamliwa Świnia.

>piotr napisał
    >Strona przypomina wszytskie te ulotki które rozdają w
    >Warszawie -kursy angielskiego, szkoły policealne i rozne
    >kursy. Na wszystkich uśmiech od ucha do ucha, szkoda że
    >taki tępy...

nawet nie z ust a prosto z głowy mi to wyjąłeś; ]
    banda tępych twarzy
  • Karolina

A mi tam się podoba :-) Kolorki takie przyjazne... Może Oni chcą zachęcac dziewczęta? :P
  • Pamiś.

u nas dziewczyn pod dostatkiem;P
    przydałoby się więcej chłopa na tym wydziale:P
  • Karolina

Może to jest powód... może się Panom po prostu strona nie podoba... :P
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)