Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paszczak

Takie pytanie do "starszych" mam czy istotna jest kolejność wpisywania przedmiotów w indeksie?Trzeba czekac na jakis papier czy mozna sobie w dowolnej kolejnosci wpisać przedmioty?
  • Anonim

w dowolnej, byle poprawnej
  • danuel

... i jedynie slusznej
  • bartkiller

jak któryś przedmiot będzie za nisko to wykładowca się obrazi i obniży ocenę
  • Grono.Net

na MELu co semestr wypełniamy indeks zgodnie z rozwinięciem wzoru Taylora. na trzecim roku dojdą jednak nowe kryteria wyboru najważniejszych przedmiotów które mają znależć się na początku listy. będziesz ich szukał metodą gradientów sprzężonych; >
  • Paszczak

acha....czyli jednym słowem jak nie miałem mechaniki płynów to nic nie zrobie; p ROTFL.Anyway dzięki :) poucze sie lepiej pochodnych cząstkowych....; p
  • Anonim

no i jezyki,ktore SJO nakazuje wpisywac w okolicach 76 strony,na co wiekszosc lektorow leje!
  • Marek

a nawet chyba dokładnie na 76ej. Żaden z uczących mnie lektorów na to nie lał, ale tak po prostu mi się trafiło... :)
  • Anonim

ci moi lektorzy tez na to nie leja,ale wiem,ze sporo moich znajomych ma wpisy z jezyka gdzies poukrywane pomiedzy analiza a programowaniem
  • Grono.Net

z tego co wiem do indeksu wpisuje się przedmoity w takiej kolejnosci w jakiej są na karcie ocen.
  • Bladooka

wpisuje się w takiej w jakiej się dostaje wpisy bo potem prof się gubią w który wiersz wpisać; D

moja lektorka (niezmiennie ta sama przez 3 nieszczęsne lata) też na 76str nie leje; )
    a jak ktoś sie rąbnie to dwa wpisy robi
  • Gatz

z tym ze nie wszystkie wydzialy maja karty ocen...; ]
  • danuel

ano... u nas indeks niewiele chyba znaczy i ma wartosc symboliczna... chyba, ze przy staraniu sie o jakis dyplom okaza sie nagle niezbedne :)
  • danuel

wpisy, w sensie... bo poprzednia moja wypowiedz malo gramatyczna bez tego uzasadnienia sie wydaje
  • Marek

Zgadza się. U nas, czyli na KNSiA, też wpisy w indeksach niewiele znaczą - liczą się głównie karty.
    Jeśli chodzi o kolejność wpisów w indeksie, to u nas jest dowolna.
  • Anonim

:-) na chemii wpisuje sie jak leci, ale potem pani w dziekanacie krzyczy :-)))
  • Paszczak

no i tak też zrobiłem...pierwszy wpis filozofia :) ha hehe zaliczona na 4 :P a na wykładzie byłem jednym,miałem problem z nazwiskiem typa co to prowadzi...pochlast,no wygląda no no jak filozof; p
  • Anonim

na ICHiP'ie kolejność dowolna, trzeba pilnować nazwisk,bo pani z dziekanatu bywa omylna:),
  • Paszczak

nooo tak myslałem; p powinni zrobic jeszcze oddzielna rubryke na tytuły naukowe...bo to zajmuje czasem 3/4 rubryczki; p
  • Anonim

Cześć, chciałam zapytać, czy coś się zmieniło odnośnie wpisów?

Mam do odebrania wpływ za żeglarstwo i wolałabym w sumie zabrać się za to przed kociołkiem sesyjnym, bo nie wiadomo, ile czasu p. Anatol będzie potrzebował, żeby zaprzyjaźnić się z moim indeksem...

Wolałabym po prostu nie ryzykować sytuacji, kiedy mój indeks będzie leżał w czeluściach sekretariatu WF..

Pzdr.
  • 1
  • 2
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)