- 1
- 2
-
Paszczak
Takie pytanie do "starszych" mam czy istotna jest kolejność wpisywania przedmiotów w indeksie?Trzeba czekac na jakis papier czy mozna sobie w dowolnej kolejnosci wpisać przedmioty? -
Anonim
-
danuel
-
jak któryś przedmiot będzie za nisko to wykładowca się obrazi i obniży ocenę
-
-
Grono.Net
na MELu co semestr wypełniamy indeks zgodnie z rozwinięciem wzoru Taylora. na trzecim roku dojdą jednak nowe kryteria wyboru najważniejszych przedmiotów które mają znależć się na początku listy. będziesz ich szukał metodą gradientów sprzężonych; > -
Paszczak
acha....czyli jednym słowem jak nie miałem mechaniki płynów to nic nie zrobie; p ROTFL.Anyway dzięki :) poucze sie lepiej pochodnych cząstkowych....; p -
Anonim
no i jezyki,ktore SJO nakazuje wpisywac w okolicach 76 strony,na co wiekszosc lektorow leje! -
Marek
a nawet chyba dokładnie na 76ej. Żaden z uczących mnie lektorów na to nie lał, ale tak po prostu mi się trafiło... :) -
Anonim
ci moi lektorzy tez na to nie leja,ale wiem,ze sporo moich znajomych ma wpisy z jezyka gdzies poukrywane pomiedzy analiza a programowaniem -
Grono.Net
z tego co wiem do indeksu wpisuje się przedmoity w takiej kolejnosci w jakiej są na karcie ocen. -
Bladooka
wpisuje się w takiej w jakiej się dostaje wpisy bo potem prof się gubią w który wiersz wpisać; D
moja lektorka (niezmiennie ta sama przez 3 nieszczęsne lata) też na 76str nie leje; )
a jak ktoś sie rąbnie to dwa wpisy robi -
Gatz
-
danuel
ano... u nas indeks niewiele chyba znaczy i ma wartosc symboliczna... chyba, ze przy staraniu sie o jakis dyplom okaza sie nagle niezbedne :) -
danuel
wpisy, w sensie... bo poprzednia moja wypowiedz malo gramatyczna bez tego uzasadnienia sie wydaje -
Marek
Zgadza się. U nas, czyli na KNSiA, też wpisy w indeksach niewiele znaczą - liczą się głównie karty.
Jeśli chodzi o kolejność wpisów w indeksie, to u nas jest dowolna. -
Anonim
:-) na chemii wpisuje sie jak leci, ale potem pani w dziekanacie krzyczy :-))) -
Paszczak
no i tak też zrobiłem...pierwszy wpis filozofia :) ha hehe zaliczona na 4 :P a na wykładzie byłem jednym,miałem problem z nazwiskiem typa co to prowadzi...pochlast,no wygląda no no jak filozof; p -
Anonim
na ICHiP'ie kolejność dowolna, trzeba pilnować nazwisk,bo pani z dziekanatu bywa omylna:), -
Paszczak
nooo tak myslałem; p powinni zrobic jeszcze oddzielna rubryke na tytuły naukowe...bo to zajmuje czasem 3/4 rubryczki; p -
Anonim
Cześć, chciałam zapytać, czy coś się zmieniło odnośnie wpisów?
Mam do odebrania wpływ za żeglarstwo i wolałabym w sumie zabrać się za to przed kociołkiem sesyjnym, bo nie wiadomo, ile czasu p. Anatol będzie potrzebował, żeby zaprzyjaźnić się z moim indeksem...
Wolałabym po prostu nie ryzykować sytuacji, kiedy mój indeks będzie leżał w czeluściach sekretariatu WF..
Pzdr.
- 1
- 2