Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam
    Są tu może ludzie, którzy uczą się w języku angielskim ? Chciałbym usłyszeć wasze opinie o tych wydziałach i w ogóle o poziomie trudności
    studiów "in inglisz".
  • Ekwiwalencja w czystej postaci

>@LieN napisał
    >Witam
    >Są tu może ludzie, którzy uczą się w języku angielskim
    >? Chciałbym usłyszeć wasze opinie o tych wydziałach i w
    >ogóle o poziomie trudności
    >studiów "in inglisz".

studia w jezyku ang to 70% tego co jest na tych polskich
  • Anonim

przedmowca nie ma racji, nie wiem jak jest na elce, ale na mini poziom jest zdecydowanie porownywalny

o reszte pytaj sie na gronach wydzialow
  • gufi

nie sadze ze program mialby byc inny w zaleznosci od jezyka.. nie wiem jak jest na tych wydzialach, ale na ladowce program jest identycnzy, tylko ze wszystko po ang, czego bym nie przetrawil.. :]
  • Ela R....

dokładnie to samo tylko wszystko po angielsku;)
  • orzh

ci sami wykladowcy i ten sam zapierdol?:)
  • PJ

Nie wiem jak na MiNI, ale na EiTI to nie jest to samo. Na anglojęzycznych jest niższy poziom, nie tylko łatwiej się dostać, ale nawet sami wykładowcy mówią, że generalnie jest niższy poziom.
  • Anonim

Nie wiem jak na MiNI jest z poziomem, ale progi punktowe sie spora roznia. Na informe 140pkt a na CS ok. 75 (tak przynajmniej bylo w moim roczniku).
  • PJ

Oj w tym roczniku to na infę było chyba coś około 170-kilku, ale mogę się mylić.
  • Ela R....

tak chyba najmniej to było171 a na CS chyba tak96
  • Piotrek

Na inf 172
  • Anonim

Możliwe:) Widocznie matura w tym roku byla troche prostsza, albo taki madry rocznik przyszedl:) 140 bylo w roku 2005/2006.
  • PJ

Albo też jeszcze jedna sprawa: ludzie myśleli, że łatwiej się dostać na infę na MiNI, niż na elkę to tam uderzali; ).
  • Piotrek

>Rostek napisał
    >Możliwe:) Widocznie matura w tym roku byla troche prostsza,
    >albo taki madry rocznik przyszedl:) 140 bylo w roku
    >2005/2006.

Nie było drugiej tury rekrutacji i przyjęli 39 osób na pierwszy rok :) Ale rocznik rzeczywiście mądry :P
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)