Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No przyznajcie się gdzie jest najprościej , gdzie zaliczenie dostaje się za obecności ???
  • Anonim

na UW.
  • Anonim

... i na każdych prywatnych :D
  • Siemion

no za obecności...to czasem na wykładach ...ale ogólnie to aż tak łatwo chyba nie ma :P
  • Anonim

Podobno na transporcie(PW) jest latwo,ale ja sobie nie moge poradzić z pewnymi rzeczami :)
  • Anonim

Sądze że na administracji... KNSiA znaczy
  • Korbolus

no ja napiszę o moim kochanym WIPie, łatwo się przechodzi bo progi punktowe na kolejnych semestrach są nie za wysokie ale zeby miec wszystko wyczyszczone to raczej nie jest tak łatwo...
  • Anonim

TRANSPORT na PW!!
    TRANSPORT
    TRANSPORT
    TRANSPORT

Czysta parodia!!Zapraszam na SiMR!
  • ツMoNiA ツ

No tez słyszałam że Transport...
    A co do KNSiA? Hmm nie jest źle, fakt jak na babski wydział to trudne moga być min.mechanika, ale zajęć przynajmniej na 1 sem nie mają dużo, wiele wykładów i typowej pamięciówki:)
  • Anonim

o wypraszam sobie:) moze sie wydaje ze transport jest prosty ale wcale nie jest tak lekko, moze lżej niz na niektórych wydziałach ale w kampanii wrześniowej wielu u nas startuje.Poza tym na kazdym wydziale znajdzie się paru wybitnych wykładowców których pasją jest zatrucie biednym studentom zycia pozdrawiam:)
  • ツMoNiA ツ

No tak słyszałam o kilku przedmiotach...Mechanika i kreska przede wszystkim na 1 roku jak sie nie mylę...Mam sporo znajomych na 1 roku i właśnie niedawno sie żalili...ale macie chyba mało zajęć?Albo po prostu oni tak chodzili:p
  • Anonim

i informatyka :P niech szlak trafi tego kogoś co wymyslił delphi na wyklady to tylko się idzie w pierwszym tygodniu zajęć w semestrze:D zeby sie zorientować co i jak:) Na wyklady zazwyczaj malo kto chodzi , tylko stali słuchacze że tak powiem :D Jak odpuszcza sie wyklady od razu jest dużo więcej wolnego czasu:)
  • ツMoNiA ツ

hehe wiem cos o tym:p
  • Siemion

co do kreski...to i na GIK-u dają nam na niej popalić........ uwalają że aż miło
  • ツMoNiA ツ

my nie mieliśmy kreski tylko mechanikę z rys. technicznym...Też rysowałam zawory itd. Ale nie było źle bo facet stwierdził ze i tak będzie happy jak dziewczyny zrozumieją że dziurka to otwór:)
  • Anonim

zdecydowanie najprostszy wydzial to EITI - nic sie nie robi i po oporach sie obija......polecam....:P
  • ツMoNiA ツ

hmm to tak jest informatyka?
    no jeśli tak to słyszałam co innego - że jest sporo nauki no ale moze ty jesteś tak dobry:p
  • Anonim

no co Ty??!! to ludzie jakies bajki opowiadaja :P tam sie wszyscy opierdalaja - na zajeciach non-syop sie pije i wogole luzy - nawet jak nie chodzisz na wyklady to zaliczasz.....authentic - najluzniejszy wydzial na calej polibudzie :P (a tak poza tym EITI to nie tylko informatyka ale tez elektronika :D)
  • Dorota W.

Oj EITI chyba raczej nie jest najprostrzym wydziałem. Sporo osób narzeka na laborki
  • ツMoNiA ツ

No też tak słyszałam i że dużo pracy nad sprawozdaniami i wogóle...Przynajmniej tak słyszałam od kolegi
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)