-
Luigi
najgorsze fusy rozpuszczone w niefiltrowanej wiślance.
Smacznego:P
Dobrze że nie musze tego pić naszczęście kawa to nie jedyne(ani nie optymalne) źródło kofeiny:P -
nus.
chrzanic kofeine, mnie zwyczajowo suszy z rana jak za pozno wstane ; p -
martka
-
Anonim
-
-
Anonim
Ja to najbardziej lubię espresso za 1,60 z automatu w Gmachu Głównym (jeśli mówimy o kawach z automatu oczywiście). Ale ostatnio automat był chyba popsuty.
I jak w ogóle można nie lubić kawy. Ech ech; ) -
Kate
-
Anonim
>Kate napisała:
>Ja po długim weekendzie inwestuję w termos; )
słuszny krok :)
zwykła rozpuszczalna jest milion raz lepsza od "kawy" z automatu :) -
Kate
-
Anonim
Termos też posiadam. Żeby tylko rano mieć tą siłę żeby przyrządzić sobie kawę; )
Co, kto pije? Co kto poleca? Ja jak na razie zatrzymałem się na Jacobsie. Prześwietny smak.. Do czasu aż napiję się kawy od innej firmy; ) -
Anonim
>Kate napisała:
>i bardziej opłacalna; )
i możesz kogoś zaprosić na kawę :) z terminem natychmiastowym :)
>Co, kto pije? Co kto poleca? Ja jak na razie zatrzymałem
>się na Jacobsie. Prześwietny smak.. Do czasu aż napiję
>się kawy od innej firmy; )
Neska rozpuszczalna... ale i tak na 1 miejscu jest: Lavazza
-
Anonim
Hehe, faktycznie automatów jest za mało, a wykłady nudneee:/
Pamiętam że są automaty w elektrycznym(szt. jeden), w starej kotłowni(szt. aż dwa - ten na górze jest lepszy;) ).
Ale za to na SGH-u, automatów, że aż strach. W bud. G, na każdym piętrze aż cztery, w porywach do 6 8-) . Od Jacobsa, przez Tchibo, na Nescafe skończywszy:D
I to chyba zależy od uczelni, jak sobie to zorganizuje(na SGH kawka średnio 1,20).
Może jakieś podanko do samorządu?? -
Anonim
z tego co pamiętam to kilka lat temu jakoś szerzej poruszany był temat automatów do kawy w GG. Skończyło się na niczym z powodu tego, że taki automat musi mieć doprowadzoną rurkę z wodą a taka instalacja wymaga zgody konserwatora zabytków. Nie wiem na ile to prawda ale brzmi całkiem sensownie. -
Anonim
>pan TuReK napisał:
> ale i tak na 1 miejscu jest: Lavazza
O. A tej kawy nie znam.
I wcale bym się nie obraził jakby w GG postawili (np. na 3 czy 4 piętrze) jeszcze jeden automat z kawą. Czasem latanie z czwartego piętra na to drugie jest męczące. Wiem, wiem. Windy istnieją. Ale fakt, faktem czasem trzeba swoje przejść; )