Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Luigi

najgorsze fusy rozpuszczone w niefiltrowanej wiślance.
    Smacznego:P
    Dobrze że nie musze tego pić naszczęście kawa to nie jedyne(ani nie optymalne) źródło kofeiny:P
  • nus.

chrzanic kofeine, mnie zwyczajowo suszy z rana jak za pozno wstane ; p
  • martka

brawo dla nescafe za dzisiejszą akcję!!!!! i'm lovin' it :)
  • Anonim

raz kupiłem kawę , nigdy więcej :P
  • Anonim

Ja to najbardziej lubię espresso za 1,60 z automatu w Gmachu Głównym (jeśli mówimy o kawach z automatu oczywiście). Ale ostatnio automat był chyba popsuty.

I jak w ogóle można nie lubić kawy. Ech ech; )
  • Kate

Ja po długim weekendzie inwestuję w termos; )
  • Anonim

>Kate napisała:
    >Ja po długim weekendzie inwestuję w termos; )

słuszny krok :)

zwykła rozpuszczalna jest milion raz lepsza od "kawy" z automatu :)
  • Kate

i bardziej opłacalna; )
  • Anonim

Termos też posiadam. Żeby tylko rano mieć tą siłę żeby przyrządzić sobie kawę; )

Co, kto pije? Co kto poleca? Ja jak na razie zatrzymałem się na Jacobsie. Prześwietny smak.. Do czasu aż napiję się kawy od innej firmy; )
  • Anonim

>Kate napisała:
    >i bardziej opłacalna; )

i możesz kogoś zaprosić na kawę :) z terminem natychmiastowym :)

>Co, kto pije? Co kto poleca? Ja jak na razie zatrzymałem
    >się na Jacobsie. Prześwietny smak.. Do czasu aż napiję
    >się kawy od innej firmy; )

Neska rozpuszczalna... ale i tak na 1 miejscu jest: Lavazza
  • Anonim

Hehe, faktycznie automatów jest za mało, a wykłady nudneee:/
    Pamiętam że są automaty w elektrycznym(szt. jeden), w starej kotłowni(szt. aż dwa - ten na górze jest lepszy;) ).
    Ale za to na SGH-u, automatów, że aż strach. W bud. G, na każdym piętrze aż cztery, w porywach do 6 8-) . Od Jacobsa, przez Tchibo, na Nescafe skończywszy:D
    I to chyba zależy od uczelni, jak sobie to zorganizuje(na SGH kawka średnio 1,20).
    Może jakieś podanko do samorządu??
  • Anonim

z tego co pamiętam to kilka lat temu jakoś szerzej poruszany był temat automatów do kawy w GG. Skończyło się na niczym z powodu tego, że taki automat musi mieć doprowadzoną rurkę z wodą a taka instalacja wymaga zgody konserwatora zabytków. Nie wiem na ile to prawda ale brzmi całkiem sensownie.
  • Anonim

>pan TuReK napisał:
    > ale i tak na 1 miejscu jest: Lavazza
    O. A tej kawy nie znam.

I wcale bym się nie obraził jakby w GG postawili (np. na 3 czy 4 piętrze) jeszcze jeden automat z kawą. Czasem latanie z czwartego piętra na to drugie jest męczące. Wiem, wiem. Windy istnieją. Ale fakt, faktem czasem trzeba swoje przejść; )
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)