-
szalejot
Na jakich zasadach mozna sie podłączyć do Wifi na PW (trzeba miec login/hasło, czy wystarczy mieć klucz WEP, czy jak?) -
Kamil
Zazwyczaj trzeba zgłosić adres MAC karty sieciowej, w paru miejscach są sieci zupełnie otwarte[np.: w bufetach] Ale nie ma jakiejś jednej uniwersalnej sieci Wifi , więc wszystko zależy od wydziału. -
Piotrusss
-
damiannelus
-
-
Anonim
-
Anonim
>Piotrusss napisał
>Właśnie na IŚ to chyba nie ma żadnej :/
Doprawdy nie ma? A ja wiem, że są co najmniej dwie. -
Piotrusss
No dziewczyn u nas sporo :) a gdzie to wifi można wyczaić ... na pewno nie w 611 ... a tam to było by zbawienie :) -
Anonim
-
Radek
-
senner
-
Radek
Nie. Chodzi o sieć która jest dostępna w gmachu głównym. Gdy się z nią łącze to za każdym razem przekierowuje mnie na stronę logowania gdzie mam wpisać login i hasło centralnego systemu pocztowego PW.
Wiecie gdzie można wyrobić takie konto? -
senner
to nie konto które otrzymuje każdy (przynajmniej na wydziale elektrycznym) student?
na laborce z podstaw informatyki u nas kazdy dostał swoje dane do konta w 'ekskluzywnej'; ] domenie @ee.pw.edu.pl
-
Święty
dokładnie. to jest konto i hasło do poczty studenckiej. na wydziale geodezji to samorząd się zajmuje przydzielaniem tych kont, a raczej podawaniem haseł do nich... jak jest na innych wydziałach nie wiem... -
KIMOS
a jak jest aby mieć na główny gmachu??? neta łapać trzeba gdzieś się zarejestrować na głównym gdzie ??? -
mareczek
ja w gg logowalem sie na dane z konta pocztowego XXYYYYYY@stud.pw.edu.pl
gdzie X to inicjaly a Y numer indeksu.
tutaj masz instrukcje jak ogarnac te konto pocztowe
http://www.is.pw.edu.pl/plik/96/Poc... -
k.
na każdym wydziale, jest strona gdzie się rejestrujesz, lub też możesz się zalogować bezpośrednio na dane konta mailowego na polibudzie. I nie trzeba nigdzie podawać maca karty sieciowej itp, wystarczy odpowiednio skonfigurować właściwości połączenia. Powinna być odpowiednio dla każdej sieci instrukcja dołączona, przynajmniej na EiTI jest tak właśnie -
Anonim
-
Anonim
Ja sobie 'wyrabiałem' login na chemicznym u p. Przemysława Karpety, chyba administratora :].
http://lab-inf.ch.pw.edu.pl/blog/1
Na jego blogu jest jeszcze jakieś info odnośnie wifi na pw.
|
|
1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...
Miejsca grona (17)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Wydział Inżynierii Lądowej Al. Armii Ludowej 16, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce