-
Mat .
nawet nie wiesz ile mi pomoglas :) dzieki wielkie. Juz ostatnie pytanko jak mozna :D czyli wszystkie zajecia trwaja w pon do 16 ze wzgledu na te godziny dziekanskie? i mamy 1h ze tak powiem na przebranie :D? -
Agata Sss
-
admin
>Agata Sss napisała:
>Jakbyś miał jeszcze pytania to pisz:)
ja mam do Ciebie pytanie: probowalas się logować do poczty wg. instrukcji http://it.wip.pw.edu.pl/index.php?p...
bo mi caly czas wywala bledne haslo i nieweim czy to coś z moim kontem czy jeszcze nie pozakładali kont...
---
pozdr. -
-
Agata Sss
-
admin
>Agata Sss napisała:
>Chyba jeszcze nie pozakładali bo ja też nie mogę
>wejść...
aha...dzięki że sprawdziłaś; -) do poniedziałku; D
---
pozdr. -
PeteR
A nie orientujecie się czy mechanika na WIPie też ma WF na Studium Wychowania Fizycznego? -
Agata Sss
-
696soda
Czy ktos z was wie co dzieje sie ze stoną WAiNS?
Od 2 dni mi jej nie wczytuje a nie mam planu; // -
Agnes
mnie też nie działa. O plan poproś na gronie rocznika (jeśli macie) :) Ewentualnie można się dziś przejść na wydział i spisać. Przy dziekanacie zwykle wywieszają plany. -
GnZo
Siemka zaczynam zaraz przygodę z wydziałem
Mam takie pytanie do pierwszoroczniaków
Zapisał ktoś sobie z Was na dysku listę przyjęć na Mechatronika z pierwszej tury??
Potrzebuję tej listy, a sam zapomniałem zapisać. Proszę o odpowiedź -
13
>PeteR napisał
>A nie orientujecie się czy mechanika na WIPie też ma WF na
>Studium Wychowania Fizycznego?
Wszyscy mają. -
Karolina
Siemano! Może ktoś wie jak to jest z zajęciami w pierwszym tygodniu na studiach magisterskich stacjonarnych na IL i IŚ ? Tzn. czy są już normalne zajęcia czy tylko organizacyjne pare minut?; ) Z góry dzięki za info. -
veronika ohwow
Proszę o pomoc
kto może powiedzieć o
dopuszczenie do Wydziału Architektury w tym roku? trudne, dużo konkurencji? -
-
Ewa Walczuk
hej ! czy ktoś się moze orientuje czy ciężko się dostać na magisterkę na ten kierunek ? i ile mniej wiecej osób przyjmują a ile odrzucają? i czy ciężko jest? -
jane galt
Pytanie odnośnie Aerospace Engineering. Jak jest poziomem języka i samych studiów? Macie to samo co Lotnictwo i Kosmonautyka, tylko po angielsku?
Słyszałam, że na zajęciach wychodzi taki polglish, co raczej nie wpływało by za dobrze na jakość.
anyway, proszę obecnych studentów AE i LiK o jak najszybszą odpowiedź. -
piorunpl
Jestem uczniem technikum informatycznego w małym mieście i myślę o przeniesieniu się do Wawy, tam mam swoją drugą połówkę, tam chcę zrobić kursy (Cisco/Microsoft itp.) czego nie mogę w swoim mieście. Największym problemem będą koszta, trudno mi wyliczyć ile kosztuje wynajęcie pokoju (2 osobowego), a ile pozostałe koszta, tj. opłaty, jedzenie, komunikacja miejska. Myślę że Wam łatwiej oszacować takie koszta. Myślę też o pracy w weekendy lub wieczorami, jakiś helpdesk, serwis komputerowy, pomoc w tworzeniu prostych stron www, ile można z tego wyciągnąć. Oczywiście wszystko w zaokrągleniu, rozumiem że to zależy od wielu czynników :) Z góry dzięki za pomoc. -
m
-
>m napisała:
>Ktoś to studiuje i mógłby coś więcej napisać o
>kierunku?
odnośnie: Kierunek Management (IIst) na PW , przeniosłem z oddzielnego wątku -
Majkers
czesc, mam takie czysto teoretyczne pytanie.. mianowicie czy istnieje szansa, zeby dostac sie na MEiL kierunek Lotnictwo i Kosmonautyka z takimi wynikami z matury : 92% podstawowa matma, 70% rozszerzona matma, 43% rozszerzona fizyka, 98% podstawowy angielski? Zdaje sobie sprawe, ze nie sa to wzorcowe wyniki dlatego pytam; ) -
Lily.
1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...
Miejsca grona (17)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Wydział Inżynierii Lądowej Al. Armii Ludowej 16, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce