B2

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aras

mogłby ktoś wrzucić napisać jakie tematy w czerwcu na ustnym były ? i jeszcze mam pytanie. czy B2 trzeba zaliczyc do konca 2 czy 3 roku? bo rozne glosy chodza
  • Kamil

Na wydziale GiK trzeba do końca drugiego roku, nie wiedziałem o tym i przez chwilę byłem na liście skreślonych, ale ogólnie jak ktoś nie zda języka, to nie ma problemu, żeby dziekan przepuścił go na kolejny rok.

A orientuje się ktoś może, czy jeżeli zda się egzamin pisemny, ale obleje ustny, to w kolejnej sesji znów trzeba zdawać pisemny, czy już tylko zaległy ustny?
  • ->:*Basiunia*:<-

Jeśli zdasz pisemny to masz go zdany, jeśli ustny Ci nie pojdzie to zapisujesz sie tylko na ustny w terminie zapisów na ustny, czyli juz po pisemnym - idziesz do sekretariatu sjo i zapisujesz sie na ustny

Trzeba bardzo się postarać, żeby nie zdać ustnego.
  • Marcinio

czy ktos moglby wrzucic jakies skany testów i kluczy na jakis serwer?
  • P

http://www.sjo.pw.edu.pl/egzamin_b2...

Przewiń na środek strony i klikaj w przykładowe zadania.
  • Kamil

Zdawał może ktoś egzamin ustny z języka niemieckiego (ewentualnie jakiegoś innego języka, różnego od angielskiego)?
    Egzaminatorzy biorą pod uwagę to, że język ten jest nauczany raczej na niższym poziomie niż angielski, czy po prostu wymagają, żeby mówić tak, jak się powinno mówić na poziomie B2?
  • Maciek

mam takie pytanie
    na SJO jest napisane, ze FCE zdane na C zwalnia z ustnej czesci egzaminu. w zwiazku z tym chcialbym sie spytac, czy jesli mam ten papierek, to jutro po ogloszeniu wynikow czesci pisemnej ide od razu po ocene, pokazujac przy tym dyplom, czy trzeba go bylo wczesniej przy zapisach pokazac i teraz nie mam innego wyjscia jak isc na ustny?
  • Kamil

Dzisiaj były wyniki egzaminu B2 i jednocześnie rozpoczęly się zapisy na ustny.
    Ktoś się orientuje, czy w ogóle warto iść tam dzisiaj, czy nie ma szans, żeby się dopchać do tego pokoju zapisów?
  • Chuck_Testa

ja dzisiaj sie zapisywalem to nie czekalem ani minuty
  • Olga

może ktoś już był w tej sesji i pamięta jakie były pytania na ustnym?
  • alter ego

na ustnym losujesz pytania, sa takie same od paru lat.
  • Olga

a może masz jakiś zestaw tych pytań i tematów do dyskusji??
  • Mateusz

• Olga

dziękuję :) a jeszcze jakieś poza nimi czy tylko te? w ogóle ciężko zdać ten ustny?
  • Pawkors

Fajny zestaw pytań, na pewno się przyda.
    Można się spodziewać też pytań na rozgrzewkę o: wydział, miejsce zamieszkania, wymarzony zawód i bardzo dobrze wyrazić swoje zdanie w dyskusji.
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)