Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bubu

bo u nas to jest powiedzmy z dokladnoscia do mm, dlatego srednia podciaga;) - jesli chodzi o MCB...
  • ~Johana~

Wie ktoś może jaki jest mniej więcej próg punktowy na MEiL? I czy naprawdę aż tak łatwo stamtąd wylecieć? Litości...
  • ArteQ

Na MEiL zawsze było się łatwo dostać i równie łatwo wylecieć :-)

Natomiast kreska (ja akurat miałem z Mierzejem) wyglądała tak, że nikt nie patrzył specjalnie na to czy rysunek jest dokładny do 0.1mm. Właściwie to nawet czasem można było narysować coś od ręki i też przechodziło... Ważne było, żeby kreska była narysowana *dobrze* a nie super dokładnie i na tym ludzie głównie lecieli.
  • gufi

ale mi nie chodzi o kreske - geometrie wykreslna, ktora faktycznie nie musi byc idealna bo chodzi glownie o rozwiazanie.. chodzi o rysunek techniczny - czyli siedzenie nad brystolem A2 z rapidografem i linijka w reku, pismo techniczne, drapanie papieru zyletka jak kleks sie zrobi :D ach ten klimat :]
  • Anonim

na GiKu jest najlepiej; a GP rządzi; ) tego się nie da opisać, to trzeba przeżyć na własnej skórze.; )
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)