-
A.
FRANCUSKI
Szukasz korepetycji z języka francuskiego? Chcesz poćwiczyć swoją wymowę? Nie wiesz jak zrobić pracę domową? A może masz problem z gramatyką?
Jeśli tak to... ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE!
Ponad jedenaście lat spędziłem we Francji i Belgii, więc doskonale znam język i kulturę. W Polsce zdałem maturę dwujęzyczną i dostałem się na Uniwersytet Warszawski, dlatego teraz chcę się podzielić swoją wiedzą:)
Uczę na wszystkich poziomach, pomagam w pracach domowych i przygotowuję do matury (pisemna i ustna). Szybko i skutecznie!
CENA?? DO NEGOCJACJI:)
MIEJSCE?? Wedle życzenia ucznia (możliwy dojazd)
P.S Możliwe są również zajęcia w grupach -
ania
przemila studentka pierwszego roku szuka kogos do pomocy z podstaw elektroniki. diody, tranzystory, odwody elektryczne. same podstawy. kontakt przez mail; powolny.a@gmail.com
-
Waldemar Zetor
Witam.
Poszukuję osoby która wytłumaczy mi metrologię elektryczną (zadania).
Mój kontakt 76zetor76@wp.pl -
-
brian steven
Budownictwo na PW IL - >Pilnie szukam kogoś kto pomoże mi przy wykonaniu 2 projektów na geodezję II. Sprawa jest nagła, pilna i zapłacę każdą cenę za pomoc :) !!
kontakt: briankober@wp.pl -
korekta prac dyplomowych
Posiadam tytuł magistra filologii polskiej (Uniwersytetu Warszawskiego) oraz wieloletnie doświadczenie redaktorskie i edytorskie.
Podejmę się korekty referatów, sprawozdań, prac zaliczeniowych oraz dyplomowych: licencjackich, inżynierskich, magisterskich z różnych dziedzin.
Zadbam o ortografię, interpunkcję, styl, poprawię błędy fleksyjne i logiczne; opracuję wzorcową bibliografię i przypisy.
Przeredaguję fragmenty uznane za plagiat!
Solidnie, w krótkim czasie, w atrakcyjnej cenie.
Proszę o kontakt: redagowanie.korekta@wp.pl -
Ania P.
Pilnie poszukuje dobrych i niedrogich korepetycji z ekonomii. Proszę pisać na priv -
LideR_M
>> Rozwiązywanie zadań przez Internet <<
>> Korepetycje <<
>> Matematyka <<
>> Warszawa <<
>> Studia <<
>> Matura<<
Matematyka to moja pasja.
Jestem zaangażowany w działalność dydaktyczną na Politechnice Warszawskiej i biorę udział w projektach matematycznych i informatycznych na uczelni.
Obecnie jestem studentem studiów magisterskich, kierunek: Informatyka na Wydziale Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej.
Udzielam korepetycji przygotowujących do matury , posiadam m.in. napisane przez siebie zestawy do matury rozszerzonej.
Udzielam korepetycji studentom. Pomagałem już studentom z niemalże każdego wydziału na Politechnice Warszawskiej, z wielu UW, SGGW, WAT, PJWSTK.
Zakres udzielania korepetycji z poziomu studiów to przede wszystkim:
*Analiza matematyczna
*Algebra liniowa
*Geometria analityczna
*Matematyka dyskretna
*Równania różniczkowe
*Analiza zespolona
*Rachunek prawdopodobieństwa
*Statystyka matematyczna
*Algorytmy i struktury danych
*Metody numeryczne
Możliwe jest zrobienie zadań z matematyki/ fizyki/ chemii przez Internet (nawet w większej ilości), zadania będą wytłumaczone, z przedstawionym tokiem rozumowania, z załączonymi wykresami, rysunkami.
Rozwiązania przesyłam w pliku PDF (napisane w LaTeX-u, zapis komputerowy, plik gotowy do wydrukowania, nie żadne skany odręcznego pisma z których niekiedy nie można się rozczytać). Zadania proszę wysyłać na maila: lider_m@o2.pl lub na zwierzynski.m@gmail.com
>> Możliwe również zajęcia w grupie złożonej z paru osób <<
Na Allegro można mnie znaleźć pod nickiem LideR_M, mam wiele pozytywnych komentarzy, głównie dotyczących aukcji z udzielaniem pomocy z matematyki. Podaję link:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=6...
Kontakt ze mną:
- tel: 602-702-883
- mail: lider_m@o2.pl/ zwierzynski.m@gmail.com
- gg: 7852431 (niewidoczny)
>> Cena to zazwyczaj 40zł za 60min <<
Pozdrawiam serdecznie,
Michał Z.