-
słoń
a więc, zrozpaczona humanistka z pierwszej klasy lo batorego na progu oblania z matmy szuka jakiegoś miłego studenta, co by ją poduczył z matmy, i co by nie szalał z cenami. -
barszczu
-
Anonim
-
-
słoń
-
Tompa
Hmm... z ciekawości, jaki materiał wchodzi w zakres I klasy Lo dla humanów? -
słoń
ehm..
na pewno własności trójkątów i funkcje, i te tangeny i cotangensy (itp.). gdybym pamiętała więcej, zapewne nie byłabym zagrożona -
ArteQ
Znaczy się chcesz żeby ktoś cię magicznie czegoś nauczył, ale sama nawet nie wiesz czego? I nie chce ci się otworzyć książki i przeczyć nazw rozdziałów jakie tam są. Życzę dużo szczęścia, będzie ci potrzebne :-) -
Anonim
-
słoń
oczywiście że mi się nie chce. po co, skoro wszystko zaliczyłam na powyżej 2? dobrze wiem z czego chce korki, z funkcji, bo przez to oblewam. wiec skoro nie łapiesz o co chodzi nie krytykuj, niaaach. -
Anonim
-
słoń
a przez to, ze gdybym pamiętała nie byłabym zagrożona, pokazywałam mój wzgardliwy, pewnie niesłusznie, stosunek do matematyki. -
słoń
dlatego się uprzejmie pytam, czy komuś by się zachciało, no i sporo osób jakoś chce :p -
=D
nie ma co się oszukiwać - poziom matematyki w humanistycznych klasach to dno, więc korki z taką osobą to czysty zysk :P
Pozdrawiam; ] -
-
słoń
do.kła.dnie :) ale w sumie praca z humanem nie jest taka prosta, bo jesteśmy tępi, wiec zysk chyba nie jest aż tak czysty :) -
=D
tępota przekłada się na czas jaki potrzebujecie by to ogarnąć a więc też na $; ] w końcu najczęściej korki to nie umowa o "dzieło" (nauczenie kogoś) tylko stawka godzinowa :P
Pozdrawiam; ] -
mareczek
-
wujek
-
Rekin
i co już po korkach? nauczona? bo widze ze watek sie urwał.. jak cos do daj znac, matmy na waszym poziomie to moge nauczac (skromnie mowiac). wiec jak cos to moge poduczyc troche. pzdr -
Gutek
Pewnie już ktoś się znalazł.
ale fascynuje mnie jedno. im ludzie młodsi teraz tym durniejsi ale za to 10 razy bardziej wyszczekani :] -
Anonim
I coraz bardziej mysla ze wszystko im sie nalezy. Za duzo tolerancji i reklam snikersa "kazdy jest wyjatkowy" albo "do czech mam za darmo"