Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ArteQ

Byłem dzisiaj w GG na czwartym piętrze zobaczyć sobie tą sieć "GG443". Owszem sieć wykrywa, ale siedząc pod drzwiami tej sali sygnał był tak żałosny, że nie dało się połączyć. Jednym słowem kicha :-(
  • Anonim

Z tych sieci co ja lapie w GG sa:
    MINI- trzeba skladac podanie
    oknowifi -darmowa
    oknowifi2 -darmowa
    i jeszcze pare jakis zabezpieczonych
  • ArteQ

A ta MINI to jest tylko dla ichniejszych studentów, czy dla wszystkich? Jak tam wygląda sprawa dostania klucza/hasła? Bo ze strony to można się dowiedzieć wielkiego nic.

W którym miejscu są te oknowifi, bo nie będe przeca po całym GG z lapkiem w łapie latał żeby je znaleźć; -)

Jeszcze mi gdzieś mignęła sieć "zobaczRobota" czy coś w tym klimacie, nie pamiętam dokładnie; -) AFAIR otwarta, ale sygnał też żałosny był.
  • Anonim

Zawsze można wybrać się na kawę do pobliskiego City na rogu Polnej i Nowowiejskiej [czy jakoś tak...] - tam jest hot spot :)
  • Anonim

w sali 231 zawsze mi lapie okno wifi i na ktoryms korytarzu, ale nie pamietam gdzie.
    zaby dostac dostep do sieci mini trzeba zlozyc podanie. Je pobieralem je ze str. http://lab.mini.pw.edu.pl/doc/podan... ale nie wiem, czy trzeba byc na mini, zeby dostac dostep do tej sieci
  • Anonim

wydaje mi sie ze trzeba byc studentem, chyba ze przyjdzie sie poprosi bardzo
  • sorevell

Na IL'u tez wifi wisi w powietrzu. Przyzwoity zasieg jest od parteru do 3-go pietra, nawet na laweczkach na zewnatrz, niestety, z tego co wiem, tylko dla studentow i pracownikow WIL (login i haslo do konta studenckiego). Wiecej informacji na http://www.il.pw.edu.pl/index.php?i...
  • STAMiNA™

Aby skorzystac z sieci WLAN w Gmachu Glownym nalezy byc studentem wydzialow:

1. GiK
    2. Inzynierii Materialowej
    3. Inzynierii Srodowiska
    4. Mechatroniki
    5. SiMR
    6. WIP

W innych przypadkach nie ma i nie bedzie mozliwosci dostepu do sieci WLAN w Gmachu Glownym.

Pozdrawiam

Emil Grochocki

--
    :]
  • Anonim

nie wiem kto to jest Emil Grochowski, ale na pewno nie ma pojecia o sieci WLAN w gmachu glownym

najwieksza siec w gmachu glownym ma Wydzial MiNI
  • Krystian

>co za czasy napisał
    >nie wiem kto to jest Emil Grochowski, ale na pewno nie ma
    >pojecia o sieci WLAN w gmachu glownym
    >
    to glowny administrator w COI kolego; )

• Anonim

>Krystian napisał
    >>co za czasy napisał
    >>nie wiem kto to jest Emil Grochowski, ale na pewno nie ma
    >>pojecia o sieci WLAN w gmachu glownym
    >>
    >to glowny administrator w COI kolego; )
    >
    >

no i co z tego?

dowodzi to tylko, ze glowny administrator COI nie ma pojecia o wifi w gmachu glownym...
  • STAMiNA™

>Hubert napisał
    >zaby dostac dostep do sieci mini trzeba zlozyc podanie. Je
    >pobieralem je ze str.
    > http://lab.mini.pw.edu.pl/doc/podan... ale nie wiem,
    >czy trzeba byc na mini, zeby dostac dostep do tej sieci
    Trzeba.

W planach jest budowa ogólnodostępowego hot spotu na terenie GG ale pewnie większość tu piszących zdąży skończyć studia przed jego powstaniem. :]

Jednak E.G. miał rację... :]
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)