-
ArteQ
Byłem dzisiaj w GG na czwartym piętrze zobaczyć sobie tą sieć "GG443". Owszem sieć wykrywa, ale siedząc pod drzwiami tej sali sygnał był tak żałosny, że nie dało się połączyć. Jednym słowem kicha :-( -
Anonim
Z tych sieci co ja lapie w GG sa:
MINI- trzeba skladac podanie
oknowifi -darmowa
oknowifi2 -darmowa
i jeszcze pare jakis zabezpieczonych -
ArteQ
A ta MINI to jest tylko dla ichniejszych studentów, czy dla wszystkich? Jak tam wygląda sprawa dostania klucza/hasła? Bo ze strony to można się dowiedzieć wielkiego nic.
W którym miejscu są te oknowifi, bo nie będe przeca po całym GG z lapkiem w łapie latał żeby je znaleźć; -)
Jeszcze mi gdzieś mignęła sieć "zobaczRobota" czy coś w tym klimacie, nie pamiętam dokładnie; -) AFAIR otwarta, ale sygnał też żałosny był. -
Anonim
Zawsze można wybrać się na kawę do pobliskiego City na rogu Polnej i Nowowiejskiej [czy jakoś tak...] - tam jest hot spot :) -
-
Anonim
w sali 231 zawsze mi lapie okno wifi i na ktoryms korytarzu, ale nie pamietam gdzie.
zaby dostac dostep do sieci mini trzeba zlozyc podanie. Je pobieralem je ze str. http://lab.mini.pw.edu.pl/doc/podan... ale nie wiem, czy trzeba byc na mini, zeby dostac dostep do tej sieci -
Anonim
wydaje mi sie ze trzeba byc studentem, chyba ze przyjdzie sie poprosi bardzo -
sorevell
Na IL'u tez wifi wisi w powietrzu. Przyzwoity zasieg jest od parteru do 3-go pietra, nawet na laweczkach na zewnatrz, niestety, z tego co wiem, tylko dla studentow i pracownikow WIL (login i haslo do konta studenckiego). Wiecej informacji na http://www.il.pw.edu.pl/index.php?i... -
Aby skorzystac z sieci WLAN w Gmachu Glownym nalezy byc studentem wydzialow:
1. GiK
2. Inzynierii Materialowej
3. Inzynierii Srodowiska
4. Mechatroniki
5. SiMR
6. WIP
W innych przypadkach nie ma i nie bedzie mozliwosci dostepu do sieci WLAN w Gmachu Glownym.
Pozdrawiam
Emil Grochocki
--
:] -
Anonim
nie wiem kto to jest Emil Grochowski, ale na pewno nie ma pojecia o sieci WLAN w gmachu glownym
najwieksza siec w gmachu glownym ma Wydzial MiNI -
Krystian
>co za czasy napisał
>nie wiem kto to jest Emil Grochowski, ale na pewno nie ma
>pojecia o sieci WLAN w gmachu glownym
>
to glowny administrator w COI kolego; )
-
Anonim
>Krystian napisał
>>co za czasy napisał
>>nie wiem kto to jest Emil Grochowski, ale na pewno nie ma
>>pojecia o sieci WLAN w gmachu glownym
>>
>to glowny administrator w COI kolego; )
>
>
no i co z tego?
dowodzi to tylko, ze glowny administrator COI nie ma pojecia o wifi w gmachu glownym... -
>Hubert napisał
>zaby dostac dostep do sieci mini trzeba zlozyc podanie. Je
>pobieralem je ze str.
> http://lab.mini.pw.edu.pl/doc/podan... ale nie wiem,
>czy trzeba byc na mini, zeby dostac dostep do tej sieci
Trzeba.
W planach jest budowa ogólnodostępowego hot spotu na terenie GG ale pewnie większość tu piszących zdąży skończyć studia przed jego powstaniem. :]
Jednak E.G. miał rację... :]