- 1
- 2
-
Anonim
Witam. Dużo słyszałem i czytałem o Hot Spocie na terenie PW. Podobno w jednych miejscach działa lepiej, w innych gorzej, ale jest. Korzystał ktoś z tego? Można liczyć, że jak będzie trzeba szybko coś znaleźć, to nie wywali nagle neta w kosmos? -
Pyziu
-
Naprzeciwko Placu PW jest "City Cafe" - jest to hot-spot lokal.
Polecam :) -
Anonim
z tego co sie orientuje, to hot-spot jakis jest, bo dzisiaj na luzaku kozystalem z wifi w telefonie :) -
-
Anonim
hehehe :) Tylko się nie zdziw, jak potem rachunek przyjdzie za gprs :) -
Anonim
ale mam wifi (wiec przez gprs sie nie lacze), stad wiem, ze jest hotspot :) -
Tomasz Górnicki
To jeszcze mi powiedzcie, na których wydziałach jest? Np. na Inżynierii Produkcji? Na Narbutta? Coś przebąkiwali na inauguracji o 'zdalnym internecie', ale nie wiem czy dopiero będzie, czy jest, czy tylko sobie żartowali? <bezradny>
!help!, tylko net mnie zbawi od nudów na prawie; ] -
Radek
Na Wydziale Elektrycznym jest, Gmach Elektrotechniki; )
W planach ma być w czytelni BG ale kiedy to nie wiem :D -
Anonim
-
kuba
jak jestes studentem pw i zglosisz sie z odpowiednim podaniem o dopisanie twojego mac'u do odpowiedniej osoby to bedziesz mogl uzywac wifi w gg; -)
odpowiednie podanie = cos kiedys bylo na lab.mini.pw.edu.pl, ale czy jest jeszcze to niewiem; P
odpowiednia osoba = Pan od ktorego bierze sie windowsy, visuale, klucze do sal laboratoryjnych, generalnie to ktorys pokoj na prawo od laboratoriow na 2 p. w gg; -) albo mozna bezposrednio do zrodla; -) czyli do p.Pilarskiego :-) nastepny pokoj za tymczasowym dziekanatem mini(chyba; P) -
Piotrek
> bedziesz mogl uzywac wifi w gg; -)
A w których miejscach w gg jest zasięg? Bo próbowałem już kilka razy i się nie udało :) -
ArteQ
Jak ja byłem ostatnio (na dużej auli na dole) to znalazło mi sieci MINI i 4**GG ale z beznadziejnym sygnałem. Więc wnosze, że na czwartym piętrze powinno być gites, tylko kwestia czy ta sieć jest dostępna dla wszystkich? Natomiast co do sieci MINI: na stronie nie ma żadnego regulaminu, żadnych warunków, nic... jest tylko wzorek tego podania z MAC adresem, ale też nie sprecyzowali czy ten ficzer dotyczy wszystkich studentów, czy tylko tych z MINI. Może jutro się przejde i zobacze co i jak :-) -
Anonim
-
Eldar
-
ArteQ
Tak oczywiście dam znać jak się czegoś dowiem :-)
Na elke mam z Fizyki za daleko :-) Najbardziej optymalnym miejscem byłby GG, chociaż skądinąd wiem, że na Fizyce też mamy wifi tylko jeszcze nie badałem jak wygląda jego dostępność dla zwykłych szaraczków; -) -
mag
-
ro
>ArteQ napisał
>
>chociaż skądinąd
>wiem, że na Fizyce też mamy wifi
jest, modem stoi w bibliotece -
ArteQ
Zgadza się - w bibliotece jest dostęp otwarty. Nie udało mi się połączyć ostatnio bo zasięg był słaby, ale nadrobie w tym tygodniu. Jest też kilka innych sieci, ale te wymagają kluczy (hirg i coś jeszcze). -
ro
kumpel próbował, zasięg wynosił z pół metra, zresetowął modem i wszytsko w normie, pod główną aulą był net
w GG w pierszym tyg też mozna było się pobawić, ale zablokowali i o dostęp trzeba prosić via wspomniane powyżej podanie -
Yahnoosh
W darmowej prasie studenckiej wyczytalem, że na placu GG jest jeden ze Spotow.
- 1
- 2