Politechnika Warszawska [12213]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciek Kowalczyk

Wynajmę jednopokojowe mieszkanie na Pięknej (przy Politechnice). Po remoncie, kuchnia i łazienka wyposażone, pokój nieumeblowany. Szczegóły na priv :)

Pozdrawiam,
    Maciek

• Anonim

Ma ktoś może stancje i szuka współlokatorki?? :)
  • Kocham I.

Witam
    Dopisuje sie do topicu poniewaz zaczynam juz szukac i sie orientowac :) potrzebuje pokoiku w mieszkanku z lazienka i kuchnia tak od polowy wrzesnia z dobrym polaczceniem z centrum.
    Jak ktos ma jakies info dysponuje chatka...itd...niech pisze do mnie na maila na grono.

-Piotrek
  • Farał *

Potrzebujesz koniecznie studenta Politechniki czy mzoe byc ktos z innej uczelni?? Trzeba poszerzac horyzonty:P Jesli Ci pasuja inne uczlenie to podaj cene i cos wiecej o mieskzaniu Zgory dizex
  • posiadam wiarę w niemożliwą moc

hej:) ja w sumie tez szukam mieszkanka, wlasciwie pokoju w mieszkaniu (najlepiej studenckim), tak w miare w centrum i nie drogo, czyli standardowo, jak prawie wszyscy ktorzy czegos szukaja:) jakby co to piszcie do mnie na priv.
  • Anuszka

to ja tez sie dopisuje...
  • Anonim

witam!

szukam czegos przy metrze, najchetniej na Ursynowie. 2 pokoje tak do 1200zl + media.

prosze o kontakt na piv lub barker[at]op.pl

pozdrawiam.
  • Asia

Szukam miłej współlokatorki :)
    Do wynajęcia przestronny pokój, zaś wspólna ze mną kuchnia z "salono-jadalnią" i dwie łazienki.
    Piękne mieszkanie po remoncie, umeblowane, ulokowane w malowniczym zakątku Starej Ochoty - w oddzielonej zielenią od zgiełku samochodów kamienicy przy Pl. Narutowicza [ bardzo dogodne połączenia komunikacji miejskiej - parę min do Centrum, parę min do Politechniki, czyli także do metra :) ], okna od podwórka oraz ulicy Akademickiej.
    Proszę pytać o szczegóły w wiadomościach na priv.
    Pozdrawiam serdecznie!
  • IZA

Poszukuje dwoch osob do pokoju w dwu pokojowym mieszkaniu studenckim na Zoliborzu ul Popieluszki od wrzesnia Mieszkanie jest male ale jasne meble rpbione na zamowienie pralka zielona okolica W drogim pokoju mieszkam ja.:)

Cena 370+swiatlo/os/mc
    Tel 0609 184 428 iza
  • Kwiat

Wynajmuję razem z kolega mieszkanie na Aleji Niepodległości między stacjami metra Wierzbno i Wilanowska. Poszukuję współlokatora\ki.Pokój ma około 12metrow. Nie ma łóżka a poza tym jest całkowicie umeblowany telewizor, telewizor też tam jest cena ok400zł + opcja kablówki i netu z Astera
  • Michał :-]

Wynajme mieszkanie od zaraz (pokój z przepierzeniem 28m^2) na ul. Marszałkowskiej na osiedlu za Żelazną Bramą. Maximum 2 osoby (spokojnie się tyle mieści). Pełne umeblowanie, lodówka, brak telefonu i kablówki. Cena za wynajem jaka mnie zatysfakcjonuje to 1000zł (w tym już zawarty czynsz ), ale moge zniżyć jeśli komuś za drogo - piszcie na gg to wam odpowiem na wszystkie pytania.
    Moje gg: 8423412
  • Tasiemiec

Nadal poszukujesz tych wspołlokatorów?Ja z kumplem szukamy czegoś w Wawie. Może się jakoś dogadamy ?
  • Asia

Szukam miłej współlokatorki :)
    Do wynajęcia przestronny pokój, wspólna ze mną kuchnia z "salono-jadalnią" i dwie łazienki.
    Piękne, zaciszne mieszkanie po remoncie, umeblowane, ulokowane w malowniczym zakątku Starej Ochoty - w oddzielonej zielenią od zgiełku samochodów kamienicy przy Pl. Narutowicza [ bardzo dogodne połączenia komunikacji miejskiej - parę min do Centrum, parę min do POLITECHNIKI, czyli także do metra :) ], okna od podwórka oraz ulicy Akademickiej.
    Proszę pytać o szczegóły w wiadomościach na priv.
    Pozdrawiam serdecznie!

MAPKA:
    http://www.wrss.elka.pw.edu.pl/graf...

KOMUNIKACJA:
    http://www.ztm.waw.pl/baza/20060828...
    i tramwajem parę minut do Metra Politechnka
  • Szkoła nauki jazdy "Na Luzie"

Witam,
    Mam do wynajęcia mieszkanie przy ulicy Dzielnej (Wola/Centrum).
    W mieszkaniu może mieszkać do 4 maksymalnie do 5 osób, najlepiej studentek lub np. 2 pary, lecz zainteresowanym studentom też przecież nie odmówię wynajmu. Może być oczywiście mniej osób np. po jednej na pokój.
    Mieszkanie znajduje się na 3 piętrze, ma 55m2 .Są to 3 pokoje, duży, średni i mały. Pokoje są umeblowane, ewentualnie można dokupić lub wymienić niektóre meble wedle uznania osób, które chciałyby wynająć mieszkanie. Oddzielnie jest łazienka z pralką i toaleta. Kuchnia jest w pełni wyposażona ( kuchenka, lodówka, szafki, trochę zastawy ,itp.) We wszystkich pokojach i w kuchni są okna. W dużym pokoju jest duży telewizor z kablówką, która jest doprowadzona również do innych pokoi. Jest też telefon.
    Właściwie jest wszystko co jest potrzebne do mieszkania, a jeśli czegoś komuś będzie brakować może się da załatwić;) Oczywiście w granicach rozsądku.
    Możliwość obejrzenia mieszkania, po wcześniejszym umówieniu się ze mną.
    Cenę podaje dopiero po skontaktowaniu się ze mną.
    Wszystkie zainteresowane osoby proszę o kontakt, najlepiej telefoniczny. Mój numer to 600-217-027.
    Zachęcam bo mieszkanko jest fajne, i w spokojnym miejscu.
  • M

właśnie ja też bym wynajął, ale ile?
  • ...cuksy:D..iRÓŻOWYjednorożec..

hej!szukam razem z koleznaka mieszkania 2-pokojowego..blisko stacjii metra..najlepiej gdzies tak metro stokłosy- do metra centrum..w cenie nie wiecej niz 1200+media...jak coś ktoś wie prosze o kontakt na priva:)pozdrawiam;)
  • Anonim

Szukam pokoju do wynajęcia, najlepiej niedaleko stacji metra:] Jeśli ktoś poszukuje współlokatora lub kogoś do wspólnego wynajęcia mieszkania to proszę o kontakt:] GG: 2579203
  • Karol yo

szukam mieszakania 2-pokojowego, najchetniej służew mokotów, ursynów, prosze o kontakt na maila k.taylor@interia.pl
  • * daniel *

POszukuję mieszkania 3osobowego w miarę blisko do metra. Preferowanie dzielnice: Mokotów, Ursynów, Służew, Kabaty. Cena do 1600+liczniki. Kontakt na priv lub cyi@o2.pl
  • Asia

A ja mam do wynajęcia niedrogo (800zł - już z licznikami) małe mieszkanko blisko centrum (Mokotów, ul. Żywnego) dla 1-2 osób. Wszystkie szczegóły podam na privie, a dokładnie podam numer do właściciela; )
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)