-
whizzer
A teraz małe przepytanko. Kto na jakim wydziale i co usiłuje studiować. Ja elektronikę i telekomunikacj na wydziale elektroniki
peace -
marcinek
-
whizzer
-
marcinek
a wiesz ze tak do 3 roku to chcialo sie to wszystko szybko konczyc ... a teraz jakos tak mnie bardzo ... wlasnie pisze prace dyplomowa i sie zastanawiam nad 2 kierunkiem :> -
-
whizzer
to brzmi jak masochizmi:), ale pewnie też będę też będę mówił tak jak ty kiedy będę kończył -
happyface
no ja Teleinformatyke na Ece chcialbym ukonczyc (jeszcze daleka droga, na razie jestem po 1 semestrze; D), zycze wam powodzenia; ) -
whizzer
oooo....bratni kierunek. uczcijmy minutą ciszy pamięć poległych którym nie dane było powiedzieć "jestem po 1 semestrze"
.
.
.
<cisza>
.
.
.
.
dobra starczy:) -
marcinek
-
happyface
wiem ze taki Bartek jest z Ostrołęki u mnie na roku; ) ale nie wiem czy o niego chodzi; ) -
marcinek
-
happyface
spoko ziomek :) dzisiaj sie z nim zapisywalem wlasnie :) bo razem skaldalismy indeksy i mielismy kolejne numerki; ) peace :) jutro (czyli we wt) do domu chyab juz wraca; ) -
Mariusz
Automatyka i Robotyka na Elektronice - 4 rok więc juz z górki. Gdyby ktos potrzebował jakieś projekty, laborki, etc., ew. pomoc z drutów czy innych takich, to chetnie pomogę... na ile bede w stanie bo z tą nauka to różnie bywało; D -
míko
-
von sebol
-
marcinek
-
tb
-
Anonim
-
míko
-