Politechnika Wrocławska [1101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • whizzer

A teraz małe przepytanko. Kto na jakim wydziale i co usiłuje studiować. Ja elektronikę i telekomunikacj na wydziale elektroniki

peace
  • marcinek

Automatyka Robotyka - Elektryczny :) - niestety juz finish; /
  • whizzer

ja bym powiedział że stety:)

ja za to (niestety) dopiero 2-gi rok
  • marcinek

a wiesz ze tak do 3 roku to chcialo sie to wszystko szybko konczyc ... a teraz jakos tak mnie bardzo ... wlasnie pisze prace dyplomowa i sie zastanawiam nad 2 kierunkiem :>
  • whizzer

to brzmi jak masochizmi:), ale pewnie też będę też będę mówił tak jak ty kiedy będę kończył
  • happyface

no ja Teleinformatyke na Ece chcialbym ukonczyc (jeszcze daleka droga, na razie jestem po 1 semestrze; D), zycze wam powodzenia; )
  • whizzer

oooo....bratni kierunek. uczcijmy minutą ciszy pamięć poległych którym nie dane było powiedzieć "jestem po 1 semestrze"
    .
    .
    .
    <cisza>
    .
    .
    .
    .
    dobra starczy:)
  • marcinek

happyface czyli jestes z moim kumplem na roku; )
  • happyface

wiem ze taki Bartek jest z Ostrołęki u mnie na roku; ) ale nie wiem czy o niego chodzi; )
  • marcinek

Dokladnie o niego :)
  • happyface

spoko ziomek :) dzisiaj sie z nim zapisywalem wlasnie :) bo razem skaldalismy indeksy i mielismy kolejne numerki; ) peace :) jutro (czyli we wt) do domu chyab juz wraca; )
  • Mariusz

Automatyka i Robotyka na Elektronice - 4 rok więc juz z górki. Gdyby ktos potrzebował jakieś projekty, laborki, etc., ew. pomoc z drutów czy innych takich, to chetnie pomogę... na ile bede w stanie bo z tą nauka to różnie bywało; D
  • míko

air2, eka:
    jest dobrze. :)
  • von sebol

mbm mechaniczny 2sem, witam; >
  • marcinek

a witamy witamy :)
  • tb

EiT at EKA
  • Anonim

takze EiT EKA
  • míko

eka, eka, eka... oblężenie. :F
  • Anonim

a czego chciales?
  • Vent

2gi rok EiT na EKA. Siemasz whizzer; -)
| |

Grono studentów tej zacnej uczelni zaprasza.. =)

Politechnika Wrocławska

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)