-
MO
Czy ktos wie jak wyglada egzamin na WAPŚ...co i jak dlugo sie rysuje??? -
Anonim
-
MO
Chodzi mi przedewszystkim o to co trzaba narysowac...np.czy temat jest z wyobrazni,czy z natury-jesli tak to,czy postac,a moze martwa natura?Na stronie nic nie pisza... -
Anonim
nie dam głowy, ale z tego co wiem to:
- jakaś ułożona przez nich kompozycja, nawrzucają gratów i masz je rysować
- jakiś obiekt, gmach, coś takiego (to już z głowy)
- coś jeszcze :) jakiś plac dajmy na to -
-
Anonim
w tym roku pierwszy był z wyobraźni. Opis opactwa z "imię róży" umberto eco.
drugi to narysować wymyśloną przez siebie kompozycję z siedmiu sześcianów i dowolnej bryły platońskiej i wymyślić logo z liter ABC. 3 godziny na każdy rysunek. drugi tylko ołówkiem. tyle. -
Anonim
egzamin byl dziwny ale sie go zdalo... kurde teraz dopiero bedzie mila jazda z projektami z szescianow :D -
Anonim
-
Anonim
nie no poki co dobrze sobie radze :D tylko czasami nie mam juz sily siedziec na dupie nad tymi pierdolami i ide sie bawic do akademikow :] -
Anonim
i slusznie slusznie :) ale cos mi sie zdaje ze z nowymi wladzami wydzialu nie bedzie juz tak wesolo jak z poprzednimi :) ... tak czy siak wiadomo... student nie kaktus... pic musi :) -
Anonim
Zapraszamy na forum I roku architektury ::
http://www.styrodurni.fora.pl/index... -
ubiqe
-
fajna marta
-
Jasiek311
poszukuje mieszkania od pazdziernika - wolny pokoj.
jestem na 3cim roku wieczorowki,
daj znac, jesli masz wolny pokoj :)
pozdro
btw: pozdro dla siegajacych po łUHU w trakcie egzaminu :D -
Kea
>marta dominika napisała:
>chcialabym zapytac - gdzie chodziliscie na kursy
>przygotowawcze?
Krakow :] http://www.studiorysunku.pl
polecam wszystkim, ktorzy maja arch w planach. chodzilam do nich rok i dostalam sie zarowno do krk jak i do gliwic, co = 100% zdawalnosci w moim przynajmniej [ale nie tylko] wypadku. -
kaska
ja jeszcze o egz;) czy jest przyjęte, że figurki mają być w ołówku czy akurat w tym roku było takie zarządzenie?? i czy miał to byc tylko i wyłącznie ołowek czy mozna było połączyc go np z kredka (tło) i czy wszyscy robią 3 rysunki czy jest to podzielone na jakies etapy i drogą selekcji po kolei odpada sie? z gory dzieki za odp;) -
zbier@j
-
kaska