Politechnika SIMR [1532]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam ksiązke do angielskiego - niebieska straightfoward + cwiczenia. chetnie sie jej pozbede :]
  • .

Skoro jest temat to się dołącze
    Sprzedam książke FCE Expert czyli tą którą mają wyższe grupy angielskiego,stan w porządku,troche w niej popisane jakieś tłumaczenia na bokach czy coś takiego,oprócz tego prawie ideał...gratis dorzucam zbindowane elegancko całe ćwiczenia FCE Expert z wypełnioną częścią (tylko modułów 7B-C) prac domowych więc mniej roboty dla nowego użytkownika :)
    Książka + Ćwiczenia w księgarni to ponad 130zł i czasem mają ich jeszcze deficyt więc jak ktoś jest chętny (na książki oczywiście) to na pewno się dogadamy :P
  • Anonim

widze ze jakies małe zainteresowanie ze strony pierwszego roku :)
  • -->PAROL<--

przyklej ten temat, to się przyda do ogłoszeń...

chce ktoś kupić Vectre??; p
  • Azyl

http://www.allegro.pl/item310490264...

A może ktoś się skusi? na mojego CRXa?
  • MeeHaU

Sprzedaję części do aut/motocykli. Dzięki dużym rabatom i darmowej wysyłce w hurtowniach mam konkurencyjne ceny, jeśli szukacie czegoś uderzajcie na czesci@autology.eu, napiszę Wam ofertę i może pogadamy co do rabatów :)
  • Anonim

Sprzedam podręcznik First certificate expert coursebook. Prawie nie używana:)
  • słuchapan...

Kuba a ile chcesz za tą książkę? Pzdr
  • MeeHaU

http://allegro.pl/item321075716_mic...

oponki do dużych aut; )
  • Paweł Poroszewski

Ma jeszcze ktoś podręcznik do FCE experta na zbyciu?
  • słuchapan...

Mam 2 rapidografy prawie nowe RYSTOR na zbyciu. Kupiłem je 3 dni temu. 100% sprawne. Sprzedaję bo dostałem komplet Rotringa i nie są mi potrzebne. Dogadamy się co do ceny kupiłem za 22, a sprzedac mogę po 17. 1 raz użyte. Pzdr
  • słuchapan...

Chętnie kupię podręcznik FC expert Longmana.
  • .

Dużo wiadomości dostaje więc piszę tutaj że FCE Expert już sprzedana
  • gadam7

Sprzedam podręcznik i ćwiczenia do angielskiego - czerwone Straight Forward - moje gg: 1482847
  • gadam7

>gadam7 napisał
    >Sprzedam podręcznik i ćwiczenia do angielskiego - czerwone
    >Straight Forward - moje gg: 1482847

dla pewności jeszcze mój kom: 509 897 984
  • Fighter Pilot

Sprzedam subwoofer Magma Earthquake 15"
    Unikat w Polsce, opis zbedny gdyz znawcy dbdrag'u i SPL wiedza co to za sprzet.

FCE Expert - podrecznik i cwiczenia

GG 1541521 - praktycznie zawsze niewidoczny
    602 389 542
  • ~..::MOCNY::..~

Sprzedam rower MEXLLER ULTIMATE. Rower zadbany w pełni sprawny, zero luzów na kołach, suporcie w kierowniku itd.
    Od początku zabezpieczyłem na ramie te miejsca gdzie była narażona na jakiekolwiek odpryski itd. W sumie oceniam rower na bardzo dobry z dużym plusem.
    Możliwość obejrzenia roweru w akademiku "ŻACZEK" pok. 906B

Parę przykładowych fotek: http://mocny.one.pl/mexller/

Kontakt:
    GG: 4350676 <- często na niewidocznym
    GSM: 502433873
  • Anonim

Cześć wszystkim. Mam do sprzedania trochę komputerów po okazyjnej cenie. Sprzęt używany, ale niezły i sprawny, cena niska bo jest ich kilka a mam niestety mało czasu żeby je sprzedać. Oto dokładne dane:

Komputer Fujitsu Siemens Scenic S, i845, PM
    40 GB HDD ATA
    CD ROM
    Floppy Drive
    512 MB RAM
    1,7 GHz Pentium 4
    Karta muzyczna Intel 82801 BA/BAM AC’97
    Karta Sieciowa Intel PRO/100 - 10/100 Mb/s
    Karta graficzna ATI Radeon 7000

Cena: 240zł

Zainteresowani znajdą zdjęcia w moim profilu, a bardzo zainteresowani mogą sprzęt sprawdzić w samym Centrum Warszawy (zaraz koło Hotelu Marriott). Szczegóły na priv, pozdrawiam.
  • maciek.evo

ktoś chce może jeszcze sprzedać FCE expert? :)
  • ryśko

Sprzedam używany kompel Michelin Pilot Sport w rozmiarach 120, 180... TANIO!
| |

Grono ludzi, którzy wiedzą coś o wydziale SIMR co rzecz jasna warto przekazać dalej :) SIMR,...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)