-
Anonim
mam ksiązke do angielskiego - niebieska straightfoward + cwiczenia. chetnie sie jej pozbede :] -
.
Skoro jest temat to się dołącze
Sprzedam książke FCE Expert czyli tą którą mają wyższe grupy angielskiego,stan w porządku,troche w niej popisane jakieś tłumaczenia na bokach czy coś takiego,oprócz tego prawie ideał...gratis dorzucam zbindowane elegancko całe ćwiczenia FCE Expert z wypełnioną częścią (tylko modułów 7B-C) prac domowych więc mniej roboty dla nowego użytkownika :)
Książka + Ćwiczenia w księgarni to ponad 130zł i czasem mają ich jeszcze deficyt więc jak ktoś jest chętny (na książki oczywiście) to na pewno się dogadamy :P -
Anonim
-
-->PAROL<--
przyklej ten temat, to się przyda do ogłoszeń...
chce ktoś kupić Vectre??; p -
-
Azyl
-
MeeHaU
Sprzedaję części do aut/motocykli. Dzięki dużym rabatom i darmowej wysyłce w hurtowniach mam konkurencyjne ceny, jeśli szukacie czegoś uderzajcie na czesci@autology.eu, napiszę Wam ofertę i może pogadamy co do rabatów :) -
Anonim
Sprzedam podręcznik First certificate expert coursebook. Prawie nie używana:) -
słuchapan...
-
MeeHaU
-
Paweł Poroszewski
-
słuchapan...
Mam 2 rapidografy prawie nowe RYSTOR na zbyciu. Kupiłem je 3 dni temu. 100% sprawne. Sprzedaję bo dostałem komplet Rotringa i nie są mi potrzebne. Dogadamy się co do ceny kupiłem za 22, a sprzedac mogę po 17. 1 raz użyte. Pzdr -
słuchapan...
-
.
-
gadam7
Sprzedam podręcznik i ćwiczenia do angielskiego - czerwone Straight Forward - moje gg: 1482847 -
gadam7
>gadam7 napisał
>Sprzedam podręcznik i ćwiczenia do angielskiego - czerwone
>Straight Forward - moje gg: 1482847
dla pewności jeszcze mój kom: 509 897 984 -
Fighter Pilot
Sprzedam subwoofer Magma Earthquake 15"
Unikat w Polsce, opis zbedny gdyz znawcy dbdrag'u i SPL wiedza co to za sprzet.
FCE Expert - podrecznik i cwiczenia
GG 1541521 - praktycznie zawsze niewidoczny
602 389 542 -
~..::MOCNY::..~
Sprzedam rower MEXLLER ULTIMATE. Rower zadbany w pełni sprawny, zero luzów na kołach, suporcie w kierowniku itd.
Od początku zabezpieczyłem na ramie te miejsca gdzie była narażona na jakiekolwiek odpryski itd. W sumie oceniam rower na bardzo dobry z dużym plusem.
Możliwość obejrzenia roweru w akademiku "ŻACZEK" pok. 906B
Parę przykładowych fotek: http://mocny.one.pl/mexller/
Kontakt:
GG: 4350676 <- często na niewidocznym
GSM: 502433873 -
Anonim
Cześć wszystkim. Mam do sprzedania trochę komputerów po okazyjnej cenie. Sprzęt używany, ale niezły i sprawny, cena niska bo jest ich kilka a mam niestety mało czasu żeby je sprzedać. Oto dokładne dane:
Komputer Fujitsu Siemens Scenic S, i845, PM
40 GB HDD ATA
CD ROM
Floppy Drive
512 MB RAM
1,7 GHz Pentium 4
Karta muzyczna Intel 82801 BA/BAM AC’97
Karta Sieciowa Intel PRO/100 - 10/100 Mb/s
Karta graficzna ATI Radeon 7000
Cena: 240zł
Zainteresowani znajdą zdjęcia w moim profilu, a bardzo zainteresowani mogą sprzęt sprawdzić w samym Centrum Warszawy (zaraz koło Hotelu Marriott). Szczegóły na priv, pozdrawiam. -
maciek.evo
-
ryśko
Sprzedam używany kompel Michelin Pilot Sport w rozmiarach 120, 180... TANIO!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne