-
pawel
czesc wam
jestem maturzystą, jeszcze tylko fizyka zostala do napisania, i jak wszystko pojdzie po mysli to wkrotce zostane studentem (ale to smiesznie brzmi)
powiedzcie mi czy jest fajnie na tym wydziale i czy warto
no i napiszcie kto jest najlepszym, a kto najgorszym wykladowcą (szczerze nazwiskami walić)
pozdrawiam! -
Oslo-MRW
Siema, studiuje na Simrze na 1 roku.
Moja rada--- > idz gdzie indziej! -
pawel
-
Niemen
zależy czego oczekujesz po tym wydziale i jakie masz zaintersowania. jeśli twoją pasją są samochody to innej takiej szkoł w wawie nie ma. jesli ogarniasz przedmioty ścisłe to powinieneś sobie dać rade bez większych problemów. -
-
Anonim
Pochwalcie się lepiej chłopaki ile to w zeszłym roku trzeba było punktów dostać i ilu było chętnych.; P -
potejtos
Chetnych bylo 330 osob? Cos kolem tego. Przyjeli chyba 280. Punktow trzeba bylo miec 35. Kaszka z mleczkiem sie dostac, potem sie zaczyna... -
Anonim
E tam, Ziemniak, nie pierdoli :P Będzie jazda :D Może obaj będziemy na pierwszym roku :D -
!!! Igor !!!
Witam, tez ide na simr bo sie na IL nie dostalem, ale mam nadzieje ze bedzie smiesznie... -
Anonim
nowlasnie jazda zaczyna sie dopiero na roku :P
i trzeba sie uczyc!! a nie opierdalac jak taki jeden ziom z mojej grupy... normalnie zjebal akcje i byl leniwy :P
wiemy o kim mowimy ziemnaiak ?? -
-
Anonim
-
Wyjebali go za to, ze w drugim semestrze mial zaliczony tylko WF :)
A teraz riplej. I on sie dostal i ja sie dostalem. Z tym ze SiMR to moj drugi kierunek :P -
**ENG(L)AND**
unikaj SiMRU jak ognia jak wejdziesz to juz nie wyjdziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 -
Anonim
Tja, i pamiętaj że najgorsze sa trzy lata pierwszego roku, później... później idzie sie przyzwyczaić :D -
Pan Michał
ja jestem po piewrszym roku, czeka mnie jeszcze wrzesień... sie we wrześniu dowiem czy mnie wypierodolą.... ale dostałem sie na transport :-P, wiec plecy mam bezpieczne! no i na transporcie w grupie jest tyle dziewczyn, ile na simrzez na całej uczelni :-D :-D :-D. pierwszy rok na simrzev ostry zapierdol... a ja sie czasem opierdalałem :-/ -
**ENG(L)AND**
-
Anonim
-
Anonim
Sie chwal.. njgorsze przed tobą...:] Najlepiej już kup kserówkę zadań z Geometrii wykreślnej i wkuj je na pamięc :] -
**ENG(L)AND**
Popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne