Politechnika SIMR [1532]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pawel

czesc wam
    jestem maturzystą, jeszcze tylko fizyka zostala do napisania, i jak wszystko pojdzie po mysli to wkrotce zostane studentem (ale to smiesznie brzmi)
    powiedzcie mi czy jest fajnie na tym wydziale i czy warto
    no i napiszcie kto jest najlepszym, a kto najgorszym wykladowcą (szczerze nazwiskami walić)
    pozdrawiam!
  • Oslo-MRW

Siema, studiuje na Simrze na 1 roku.
    Moja rada--- > idz gdzie indziej!
  • pawel

to nie brzmi pocieszająco
    jest tak zle???
  • Niemen

zależy czego oczekujesz po tym wydziale i jakie masz zaintersowania. jeśli twoją pasją są samochody to innej takiej szkoł w wawie nie ma. jesli ogarniasz przedmioty ścisłe to powinieneś sobie dać rade bez większych problemów.
  • Anonim

Pochwalcie się lepiej chłopaki ile to w zeszłym roku trzeba było punktów dostać i ilu było chętnych.; P
  • potejtos

Chetnych bylo 330 osob? Cos kolem tego. Przyjeli chyba 280. Punktow trzeba bylo miec 35. Kaszka z mleczkiem sie dostac, potem sie zaczyna...
  • Anonim

E tam, Ziemniak, nie pierdoli :P Będzie jazda :D Może obaj będziemy na pierwszym roku :D
  • !!! Igor !!!

Witam, tez ide na simr bo sie na IL nie dostalem, ale mam nadzieje ze bedzie smiesznie...
  • Anonim

nowlasnie jazda zaczyna sie dopiero na roku :P

i trzeba sie uczyc!! a nie opierdalac jak taki jeden ziom z mojej grupy... normalnie zjebal akcje i byl leniwy :P

wiemy o kim mowimy ziemnaiak ??
  • kowzan

Krenick czyzby pan Marcin C. byl w Twojej grupie?
  • Anonim

nie no mowilem o Kartoflu a marcina C nie kojarze :P
  • kowzan

Wyjebali go za to, ze w drugim semestrze mial zaliczony tylko WF :)

A teraz riplej. I on sie dostal i ja sie dostalem. Z tym ze SiMR to moj drugi kierunek :P
  • **ENG(L)AND**

unikaj SiMRU jak ognia jak wejdziesz to juz nie wyjdziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Anonim

Tja, i pamiętaj że najgorsze sa trzy lata pierwszego roku, później... później idzie sie przyzwyczaić :D
  • Pan Michał

ja jestem po piewrszym roku, czeka mnie jeszcze wrzesień... sie we wrześniu dowiem czy mnie wypierodolą.... ale dostałem sie na transport :-P, wiec plecy mam bezpieczne! no i na transporcie w grupie jest tyle dziewczyn, ile na simrzez na całej uczelni :-D :-D :-D. pierwszy rok na simrzev ostry zapierdol... a ja sie czasem opierdalałem :-/
  • **ENG(L)AND**

opierdalać sie to rzecz ludzka!
  • Anonim

siema też sie wybieram na ten wysział bo sie dostałem....
  • Anonim

Sie chwal.. njgorsze przed tobą...:] Najlepiej już kup kserówkę zadań z Geometrii wykreślnej i wkuj je na pamięc :]
  • **ENG(L)AND**

Popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

powiadacie że aż tak trudno?
| |

Grono ludzi, którzy wiedzą coś o wydziale SIMR co rzecz jasna warto przekazać dalej :) SIMR,...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)