Politechnika SIMR [1532]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zielu

W dniu 26.02.2012 o godzinie 14.00 w sali multimedialnej odbędzie się poprawa
    1- go kolokwium!
    (formalnie dla osób, które chcą bronić się w terminie)
  • Kozub

A ci co maja drugie kolokwium w plecy, tez moga pisac??
  • PIOTRQ

A co z osobami, które mają oba kolokwia w plecy ? Jest jakaś lista ?
  • Adam

zobaczcie, że post wstawiony 23 stycznia...chyba błąd w dacie, która dotyczyła poprzedniej poprawy...
  • -

blad, bo ta poprawa juz byla 26.01
  • Kozub

No to może zorganizujmy sie na poprawe. Prośba taka tylko żeby nie było to w dniach 8-10 marca, i najlepiej żeby poprawa odbyła się po godzinie 15. Może byśmysie zorganizowali w pierwszych dwóch tygodniach nowego semestr ( prośba od kolegów ze starszych lat, którzy maja niedługo obrone)
  • PIOTRQ

Też byłbym za tym żeby zorganizować po godzinie 15, nawet po 16. Jeśli chodzi o mnie to może to być dowolnego marca. I najlepiej żeby dało się napisać 2 kolokwia naraz.

Pozdro
  • Kozub

Wysłałem wczoraj maila, do prof. Marowskiego, i powiedział, że widzi taka możliwość zorganizowania poprawy w ciagu dwóch pierwszych tygodni nowego semestru, w godzinach popołudniowych. Prosił o solidne przygotowanie sie do poprawy. Teraz trzeba tylko przekazać mu listy, i ustalić konkretny termin. Tylko prośba do osoby która bedzie to robiła, żeby uwzględniła wszystkie prośby kolegów ktorzy tu piszą na forum, żeby nie było tak, że ktoś nie bedzie mogł pisać poprawy ze wzgledu np na prace ( np ja 8-10 mam wyjazd z pracy do Sopotu, dlatego prosiłem o nie ustalania poprawy na ten termin)
  • PIOTRQ

Ja też w godzinach 7-15 pracuje, potrzebuje też trochę czasu na dojazd. Gdyby ktoś robił listę to proszę o wpisanie mnie. Piotr Kozioł gr. 4.1
  • ..::ToMo::..

W czwartek 23.02.2012r będzie poprawa pierwszego kolosa z Inżynierskich baz danych w sali 1.10 o godzinie 18:00. Termin średni ale w przyszłym tygodniu lub następnym nie będzie dr Marowskiego, więc pierwszy kolos musi być teraz, żeby był jeszcze czas na napisanie drugiego. Przekażcie wszystkim kogo znacie. Wszystkie osoby z grona zostały dopisane do list.
  • ..::ToMo::..

W moich plikach czy czymś takim wrzuciłem zdjęcie listy osób na pierwszego kolosa. Powiadomcie wszystkich których znacie.
| |

Grono ludzi, którzy wiedzą coś o wydziale SIMR co rzecz jasna warto przekazać dalej :) SIMR,...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)