Politechnika SIMR [1532]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Trojan

W związku z małą liczbą chętnych na termin środowy pościg został przełożony na czwartek (aby nie kolidował z innymi środowymi pościgami) w godzinach od 16.00 do 18.00. Na razie kasę (200 zł) wpłaciły tylko 4 osoby więc jeśli chcecie żeby pościg ruszył jeszcze w tym semestrze to należy dokonać wpłaty do piątku czyli do 18.11.2011r. Osoby na urlopie muszą pytać dziekana o zgodę na uczestniczenie w pościgu. Proszę o przekazanie tej wiadomości kolegom którzy mogą być zainteresowani tym pościgiem a nie maja grona lub z niego nie korzystają itp. Pozdro!
  • WoLf

ruszył ten pościg, są zajęcia??
  • t w

czwartek o 16 sala 3.11 za tydzień pierwszy kolos
  • Donbartolesko

czy w ten czwartek są normalne zajęcia czy kolos??
  • t w

środa godz. 12 kolos jeśli nic się nie zmieniło
  • t w

kiedy jest poprawa kolosów?
  • <<<Carloss>>>

z tego co mi wiadomo to od środy do piatku:) Jak ktos ma 3 kolosy, w srode jest poprawa pierwszego podobno....
  • t w

Dzięki za info, a jakieś konkretne godziny owych popraw może znasz?
  • <<<Carloss>>>

Nie znam, trzeba iść sie dopytać... Ja ide w pon. do dr Danilczyka to jak bedzie możliwośc to sie dowiem...
  • Janek

Rusza nowy pościg z dr Fudalej
    we wtorki o godzinie 14
    od 6 marca startujemy

osoby zainteresowane proszone są o wpisywanie się na listę do Dziekanatu
    /pozdro
  • doublethinker

W wymiarze ilu h tygodniowo ? I ile sumarycznie godzin ? Dziekanat dostał listy z powrotem ? Bo podobno miała być wywieszona lista na tablicy...
  • zibiludz

ja mam taką sprawe, ponieważ nie dam rady być dziś na zjęciach, zeby podać : termin konsultacji z Panią Fudalej, ilość godzion oraz termin pierwszego kolokwium byłbym bardzo wdzięczny za te informacje.
  • Zakapior_PL

ilość godz. 19 , pierwsze kolokwium 3 kwietnia 2012
  • Pawel Sek

Jaka sala?
  • ~..::MOCNY::..~

elo, coś nie mogę znaleźć ostatniego tematu na temat egzaminu z termy, więc piszę tutaj.
    Czy jest planowana jakaś zerówka z termy?
| |

Grono ludzi, którzy wiedzą coś o wydziale SIMR co rzecz jasna warto przekazać dalej :) SIMR,...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)