POLITECHNIKA LUBELSKA [577]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zapraszam wszystkich studiujących informę na PL do podzielenia się wrażeniami z sesji;)
  • Anonim

Cóz, wrażenia z sesji są pełne karajnych emocji... w zależności czy ma się na myśli systemy operacyjne czy też analizę matematyczną.... ale damy radę 2 lipca!!; )
  • Anonim

zobaczymy! Z Malinką,to wszystko możliwe jest;) Zawsze zostaje wrzesień i październik i... :)
  • Anonim

W sumie istnieje nadzieja, że 2 lipca znajdziemy się wsród 7 wybranych...; )
  • Anonim

Zawsze te 10% szansy jest;)
  • Anonim

Niestety, te 10% okazały się zbyt wąską granicą jak dla nas... Coż udanych wakacji...!!!
  • Anonim

elo informatycy. Rozumiem, ze ten temacik zostal utworzony dla ludzi z bylego elektrycznego ale ja po czesci tez informatyka choc u mnie duzo mniej tego niz u Was, ale cus tam jest;) pozdrowki i na razie. A tak apropos to chyba razem z Grzesiem do jednego LO chodzilismy, hehe. Pozdro
  • Anonim

to ciekawe... hehe.. bo ja chodziłem do I LO, a Ty jak mi się wydaje do II LO...; )
  • Anonim

fakt, ciekawe:] nie wiem czemu ale wydawalo mi sie, ze chodziles wlasnie do 2go... mniejsza o to- tak czy tak chelm. Pozdro
  • Anonim

cóż, bylem kilkakrotnie w II LO... macie tam tzw. konkurs poezji i piosenki patrotycznej, czy coś w tym rodzaju, prawda?; )
  • maliniak

mamy;P
  • Anonim

tak, miałem zaszczyt i przyjemność zarazem brać udział w tym niezwykle wzniosłym wydarzeniu; )
  • Anonim

a ja tez odwiedzalem Twoje LO tylko, ze w celach bardziej sportowych;)
  • Anonim

coż, jak zwykle wieczna rywalizacja między naszymi liceami...; ) hehe... Pozdrawiam :)
  • Anonim

etam... dawno i nie prawda;) w pilke reczna to byla ciekawa rywalizacja:)
  • Anonim

Ja tam spotrem za bardzo się nie interesuję... coż... nie aż taki wszechstronny ze mnie człowiek...; )
  • maliniak

pfff 1 LO:P cieniasy:P w sporcie:)
  • Anonim

hehe, no proste... wiadomo, ze cieniasy;) pozdro
  • Anonim

Dla mnie to nie jest aż takie "wiadome", ale jeżeli panowie z II LO odnoszą jakieś spektakularne sukcesy na tym polu, to jestem pełen podziwu i szczerze gratuluję wyników...; )
  • Anonim

hehe, ale nas wyszydzil; ) niech juz bedzie... I i II LO w chelmie to dwa najlepsze licea i juz!!!:-] pozdro
| |

Elo ewrybady:] Witam na moim gronie. Na razie by bylo na tyle ale to dopiero poczatek...:) Pozdrawia...

Politechnika Lubelska

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)