Politechnika Krakowska [486]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Panna Iga Supergirl

Nie chodze do waszej szkoly, ale mam do was pytanie. Pisze teraz text o absurdach dziejacych sie na uczelniach. Spotkaliscie sie kiedys z czyms takim?;)
  • grono to komercyjne gowno

tak, ja nie zdalem analizy...
  • pan głąbik

:D
  • Grono.Net

mozna opisac historie dlaczego nie zdales analizy(przepraszam nie zdalismy)

• Anonim

opiszcie :)

ps. cale to studiowanie to jeden wielki absurd
  • Panna Iga Supergirl

o tak, napiszcie;)
  • Grono.Net

miało to miejsce pięknego czerwcowego dnia ...potem dopisze reszte teraz nie mam czasu bo zakuwam już do kolejnej sesji
  • Grono.Net

miało to miejsce pięknego czerwcowego dnia ...potem dopisze reszte teraz nie mam czasu bo zakuwam już do kolejnej sesji
  • Grono.Net

sytuacja z dzisiaj!

przychodze dzis(19 stycznia 2005 - czyli prawie koniec semestru) na zaliczenie- techniki cyfrowe, a pan magister oznajmia ze wczoraj(18 stycznia 2005 - czyli prawie koniec semestru)dowiedzial sie ze moj kierunek w tym semestrze powinien miec jeszcze jeden przedmiot - techniki mikroprocesorowe ktory ma zakonczyc sie egzaminem -normalnie ten przemiot mielismy wpisany na semest nastepny i tym sposobem przepadl nam jeden przedmiot, ale moze pojawic sie dodatkowy egzamin z technik cyfrowych czy jakos tak....

jak to teraz czytam to nie wiele kumam ale z more or less to tak wyglada

taaaaak. tego chyba nie ma nigdzie indziej. nagminne bledy w kartach egzaminacyjnych [przedmioty ktorych nie ma, nauczyciele ktorych na oczy nie widzielismy], egzaminy z przedmiotow ktorych nie mielismy [techniki mikroprocesorowe], egzaminy z przedmiotow z ktorych powinno byc tylko zaliczenie [algorytmy, java], egzaminy o ktorych dowiadujemy sie na tydzien przed rozpoczeciem sesji [techniki cyfrowe]. zyc nie umierac...
  • Panna Iga Supergirl

hoho...wkoncu jakis przyzwoty i naprawde robiacy wrazenie absurd :))
  • Panna Iga Supergirl

przynajmnej nie macie nudno, a zycie studenckie pelne jest niespodzianek;)

to ja juz wole przez totalna stagnacje zamienic sie w warzywo... :/
  • pan głąbik

ja tez się cieszę, przynajmniej cos sie dzieje :]
  • Panna Iga Supergirl

denat ->a co ty studiujesz?

grzecznie mowiac: operdalanie sie... co sam z pewnoscia potwierdzisz, drogi denacie :D
  • Grono.Net

POTWIERDZAM!!!
    opierdalam się na bitach

matsuga: masz minusa Ty juz wiesz za co!!!
  • Panna Iga Supergirl

a taka bardziej oficjalna nazwa?;)
  • Grono.Net

a oficjalnie jesteśmy elitą krakowskich uczelni- a mój kierunek jest elitą wsród mojej uczelni:D

nie ma jak skromność przyszłego informatyka(bo to właśnie studiuje)

jeszcze...
  • 1
  • 2
| |

Przybliżać nie trzeba, napisze tylko że nie jest to skierowane koniecznie do fanów tej uczelnii:...

Politechnika Krakowska

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)