- 1
- 2
-
Panna Iga Supergirl
Nie chodze do waszej szkoly, ale mam do was pytanie. Pisze teraz text o absurdach dziejacych sie na uczelniach. Spotkaliscie sie kiedys z czyms takim?;) -
grono to komercyjne gowno
-
pan głąbik
-
Grono.Net
mozna opisac historie dlaczego nie zdales analizy(przepraszam nie zdalismy)
-
-
Anonim
-
Panna Iga Supergirl
-
Grono.Net
miało to miejsce pięknego czerwcowego dnia ...potem dopisze reszte teraz nie mam czasu bo zakuwam już do kolejnej sesji -
Grono.Net
miało to miejsce pięknego czerwcowego dnia ...potem dopisze reszte teraz nie mam czasu bo zakuwam już do kolejnej sesji -
Grono.Net
sytuacja z dzisiaj!
przychodze dzis(19 stycznia 2005 - czyli prawie koniec semestru) na zaliczenie- techniki cyfrowe, a pan magister oznajmia ze wczoraj(18 stycznia 2005 - czyli prawie koniec semestru)dowiedzial sie ze moj kierunek w tym semestrze powinien miec jeszcze jeden przedmiot - techniki mikroprocesorowe ktory ma zakonczyc sie egzaminem -normalnie ten przemiot mielismy wpisany na semest nastepny i tym sposobem przepadl nam jeden przedmiot, ale moze pojawic sie dodatkowy egzamin z technik cyfrowych czy jakos tak....
jak to teraz czytam to nie wiele kumam ale z more or less to tak wyglada -
taaaaak. tego chyba nie ma nigdzie indziej. nagminne bledy w kartach egzaminacyjnych [przedmioty ktorych nie ma, nauczyciele ktorych na oczy nie widzielismy], egzaminy z przedmiotow ktorych nie mielismy [techniki mikroprocesorowe], egzaminy z przedmiotow z ktorych powinno byc tylko zaliczenie [algorytmy, java], egzaminy o ktorych dowiadujemy sie na tydzien przed rozpoczeciem sesji [techniki cyfrowe]. zyc nie umierac... -
Panna Iga Supergirl
-
Panna Iga Supergirl
przynajmnej nie macie nudno, a zycie studenckie pelne jest niespodzianek;) -
-
pan głąbik
-
Panna Iga Supergirl
-
grzecznie mowiac: operdalanie sie... co sam z pewnoscia potwierdzisz, drogi denacie :D -
Grono.Net
POTWIERDZAM!!!
opierdalam się na bitach
matsuga: masz minusa Ty juz wiesz za co!!! -
Panna Iga Supergirl
-
Grono.Net
a oficjalnie jesteśmy elitą krakowskich uczelni- a mój kierunek jest elitą wsród mojej uczelni:D
nie ma jak skromność przyszłego informatyka(bo to właśnie studiuje)
-
- 1
- 2