-
:) Łuki
Jestem ciekawy waszych opini na temat studiowania na wydziale poligrafi ale w trybie zaocznym. -
Szymon N.
-
M4RC/N
-
Anonim
-
-
DzetLi/DzakiCzan -male conieco
-
Leedka
A gdzie znajdziesz drugi taki kierunek? Ciezko nie jest, przyjemnie calkiem :) czasem sie nawet czegos ciekawego dowiesz :P a tak poza tym przelicz sobie ilosc osob (studiujacych poligrafie ogolnie w Europie) i zapotrzebowanie na takich ludzi :) prosty rachunek :) ... zawsze lepiej niz zostac kolejnym (milionowym) specem od marketingu czy zarzadzania :P -
DzetLi/DzakiCzan -male conieco
No i widzicie jak kobietka skrzętnie sobie obliczyła - i wybrała poligrafięę. -
Asia Piotrowska
ty misiaczku jesteś zdolny dasz rade i wyjedziesz aż do warszawy a ja bede tęsknić i nadal cie kochać!!! -
Tolek
"...stworzenie prawdziwych elektronicznych gazet, składających się tylko z jednej strony ..." http://www.chip.pl/arts/n/article_1...
No właśnie czy będzie cały czas popyt na poligrafów ? Czy nie grozi nam wymarcie ? Do tej pory nie było realnych zagrożeń, bo były za słabe monitory męczące oczy, ale za parę lat ... ? Co o tym sądzicie ? -
stempel, yo
Jest jeszcze cały przeogromny rynek opakowaniowy. Wymarcie nie grozi. -
Dejw H
-
Marcin
Tolek co Ty gadasz my i wymarcie??? Chyba musimy powaznie porozmawiac;) -
Anonim
hehe - pamiętam słowa prof. Przybysza - na pytanie -
czy poligrafia będzie się rozwijać w dobie komputeryzacji?
odpowiedział krótko: im więcej komputerów, tym więcej drukarek
:D -
superbabka
jest całkiem nieżle tylko wypadało by mie znajomości na wyzszych semestrach. inaczej może byc ciężko. warto tez pracowac w zawodzie ja jestem na 3 sem i mowie nie jest łatwo ale też nie jest ciężko -
Anonim
Nie, Kubson, on coś mówił, że trzeba instrukcje obsługi do tego drukować; P -
Anonim
hehe - na jedno wychodzi:D
ważne że ludzie potrafią jeszcze czytać --->> bedziemy mieli co robic -
Anonim
-
Anonim
taaa poza tym gole baby tez zawsze inaczej wyglądają na papierze niż na monitorze :D -
Anonim
-
Anonim
Ja dopiero zaczyna, ale uważam , że warto to studiwać...
Jaka jest satysfakcja z poznania tylu nowych ludzi..
profesorów...
no i przede wszystkim Pani P.
;p