-
n-dru
Ktoś może ma jakieś doświadczenia z pisaniem pracy magisterskiej u Dąbrowy lub frankowskiego? -
oj tam
Witam, pracę u Franka napisałam (o fontach), współpraca przebiegała bezproblemowo, materiały do pracy dostarczał, na obronie nie męczył mnie specjalnie (zresztą powiedział mi parę dni przed o co zapyta:) Może czasem się spóźnić na spotkanie i wkurza się jeżeli nie widzi regularnych postępów w pisaniu pracy...
Annaanna -
-=Dryq=-
Ja pisałem u Jakucewicza. W porządku. iedy trzeba trochęmnie przycisnął ale dzięki temu szybko napisałem końcówkę pracy, tydzień nauki, obrona i FREE!!! -
DzetLi/DzakiCzan -male conieco
A jak z czasem na 9 semestrze. No bo na 8 niby byla zajecia ale tak naprawdę to ich nie było. A na 9 tez sobie odpuszczaja zajęcia? -
-
P^Piotras
Ja postawiłem na Franka. Oby się wszystko dobrze poukładało. "CEL - obrona mgr"
Pozdro dla V roku i nietylko ! -
DzetLi/DzakiCzan -male conieco
He he. Ja obstawiam czarnego konia, czy dobrze pobiegnie zobaczymy. A ten bieg bedzie dluuugi ...... i decydujacy .....
Pozdro dla kontunuatorów sztuki "druku" !!! -
Aguś
Czy ktoś pisał u Petriaszwiliego i coś na ten temat może powiedzieć?? -
physik
mój pisze u petriego i chyba jest ok ale petria woli żeby to były prace badawcze niż teoretyczne. załatwia laboratoria, materiały więc jak ktoś lubi badać... jeden taki pojechał z nim na badania do niemiec i podobno było fajnie...
ja piszę u stacha. niezbyt pomaga w kwestii materiałówteoretycznych, ale program i wykonanie mi załatwił. jest na luzie i dosyć dostępny. -
mp1985
-
Anonim
Chyba dość trudno go spotkać.
Na naszym roku raczej nikt się nie zdecydował podjąć takie ryzyko; -) -
Iff
-
nobi