POLIGRAFIA PW [201]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Myszamandolina

Jakie pytania Macie na obronie? itd
  • Myszamandolina

Czy ktoś poza Gierasinskim juz sie obronil?
  • Anonim

ja sie bede niedlugo bronic w przyszlym tygodniu skladam papiery - dam znac co do pytan na egzaminie :)
  • Gagata

A mamy w końcu jakiś termin, do którego musimy złożyć prace?
  • Myszamandolina

chyba nie, ale Petraszfili mowil mi cos o maju, koniec maja
  • Gagata

fcuk... :/
  • Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P

Z tego co mi wiadomo to na napisanie mamy 2 semestry, wiec jakoś do lutego... A jak się wcześniej napisze i skonsultuje z promotorem to składasz do dziekanatu i wtedy jest ustalana data obrony...(babki w dziekanacie mi mówiły, że i teraz ludzie się bronią...Choć to pewnie z innych kierunków wipu...)
    A indeks też dopiero z pracą...

W każdym razie ja tylko piszę co się w dziekanacie dowiedziałam...nie ręczę, że to tak bo u nas ciągle coś się zmienia...
  • nobi

mały offtop zrobię... oddał ktoś indeks do rejestracji? z tego co przeczytałem termin był do 16.04 :P
  • PiotR

ja oddalem indeks do podliczenia sredniej itp.
  • Anonim

mojego nie chcieli przyjac po terminie...
  • Anonim

ja oddalam juz dawno jakos w marcu chyba i juz mam zamkniety - ci co maja wszystko zaliczone moga juz teraz dac indexy do zamkniecia zeby pozniej nie czekac 6 tygodni a nie jak mowili 3
    :)
  • A.sieńka

ja też już zamknięty:) Panie w dziekanacie poinformowały, że wszystko już jest i resztę papierów mogę składać...:D
  • nobi

>Blacksmith napisał
    >mojego nie chcieli przyjac po terminie...

i co? i niby jak ktoś nie oddał w terminie to ma bana, bo pani w dziekanacie strzeliła focha? super
    a czy wyjaśnili Ci co trzeba zrobić, skoro ONE nie chcą przyjąć po terminie?
  • A.sieńka

Ok, odebrałam SUPLEMENT i indeks

Co trzeba dalej? Otóż:
    1. Promotor musi wpisać się na stronie, gdzie są oceny z VII semestru
    2. Sprawdzić suplement z indeksem i bodajże podpisać
    3. Złożyć podanie o dopuszczenie do egzaminu i odpis danych <oba podania do ściągnięcia ze strony dziekanatu>
    4. 4 zdjęcia dyplomowe <wymiary podane na podaniu>
    5. dowód wpłaty za egzamin

Powyższe dokumenty składa się do dziekanatu i czeka 2-3 dni na wydanie dopuszczenia i chyba innych papierów. Od momentu ich otrzymania jest miesiąc na obronę. Tyle na razie wiem.

• A.sieńka

Jeśli suplement zawiera błędy, to trzeba to zaznaczyć i zwrócić do dziekanatu....
  • A.sieńka

a z tymi odebranymi dokumentami trzeba się zgłosić do IP
  • Anonim

ale jeszcze dodac do nich autoreferat w kilku egzemplarzach, 2 prace dyplomowe, 1 kopia pracy + strony tytulowej podpisanej wlasnorecznie i cos tam jeszcze na plycie, druga plyta z prezentacja i jej wersja wylacznie tekstowa

PS - LUDZIE MACIE WSZYSTKIE INFORMACJE NA STRONIE DZIEKANATU I INSTYTUTU :)
    nie sikajcie tylko sie dowiadujcie :)
  • Anonim

właśnie się dowiadujemy xD powiedziały, że dopiero przed obroną.
  • Myszamandolina

co to jest Formularz F-D (umieścić na drugiej stronie pracy)????
  • Anonim

formularz fd - formularz na którym jest tytuł pracy, nr tematu, nr indexu, twoje imiona i nazwisko, okrojony przebieg pracy - tak jakby plan pracy, miejsca na podpisy twój, promotora i dyrektora instytutu, oświadczenie o samodzielnym wykonaniu pracy.. znajdziesz go albo na stronce dziekanatu jak sie zalogujesz albo na stronie instytutu ale raczej sprawdz dziekanat... jak cos moge ci wieczorem podeslac go na maila tylko przypomnij mi smsem :) i umieszczasz go na 2 stronie pracy czyli za strona tytulowa :) jak cos to pisz do mnie na kom to ci pomoge :) pozdro
  • 1
  • 2
| |

Chcesz studiować poligrafię?, a może lubisz ogniska,  muzykę, spiew i dobrą golonkę z piwe...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)