-
-
Kala
-
Anonim
Ja jeszcze nie, ale mam zamiar się nauczyć jednej grupy i będe liczył na szczęście :D
Pytania z chemii dla jakieś tam grupy:
1. rozdzielenie i identywikacja mieszaniny Ag i Pb.
2. reakcje charakterystyczne 1 grupy z NaOH i NH4OH.
3. Co to są aniony utleniające i redukujące i jak je rozpoznawać.
Albo coś takiego. -
Anonim
-
-
Jesli kotos moze podac terminy innych bliskich kolosow ... bede zobowiazany
-
Kala
Nie ma narazie kolosow po za chemia za tydzien z analizy ilosciowej i poprawami hehe, potem bedzie z matmy jakos 16.11 albo 23.11 w zaleznosci od czegos tam.. -
Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P
Potem fizyka chyba 20stego...i elektrochemia jakos tak blisko...ale nie wiem dokladnie ktorego...(kurcze trzeba sie zaczac tym interesowac troszeczke:D) -
...
mam pytanko a wie ktos moze kiedy my mamy z tej analizy ilosciowej z naszej grupy?czyli ci co maja w czwartek do 18:30, bo cos mi sie zdaje ale nam nic jeszcze nikt nie wspominał o tmy drugim kolosie:/ -
A.sieńka
mi tylko jakos tak przemknelo...ze mamy miec jeszcze jednego kolosa, ale ani doktorantka..ani p. Podsiadło o tym nie wspomniała - ominęło mnie coś??? -
Anonim
-
A.sieńka
ach..no to wszystko jasne:/ coz...ide spac
NIE ZAPOMNIJCIE TYLKO, ZE JUTRO MAMY WOLNE:P -
Kala
No to jak to jest, niech mi ktos powie. Czy jutro jest poprawa z fizyki czy dopiero bedziemy ustalac termin?
Czy w ten czwartek jest analiza ilosciowa czy poprawa jakosciowej i czy mamy kartkowke z matmy :P?? -
z fizyki rozumiem to tak ,ze musisz miec 50 % punktow ze wszystkich kolosow ... wiec z tego mozesz miec 5 a z nast musisz 15 ...
Co do chemii to pewnie na poczatku bedzie ilosciowa potem poprawa , tak zeby ulatwic zycie. A o wejsciowce z matmy to nic nie wiadomo.
pozdro -
Kala
Aha no to zajebiscie z ta chemia, chcialbym zaliczyc chociaz jedno :/. -
Kala
No i co taka cisza? Kolos z matmy jest za tydzien czy za dwa tygodnie? -
A.sieńka
babka powiedziala, ze sie w piatek ustali...a szczegoly zna Kasia, bo to ona sie dowiadywala u Irenki -
Anonim
ale fajnie, kolos z matmy już w ten czwartek, nie mogłem się już doczekać :D -
Gagata
no i z chemii dla większości też w czwartek, a w poniedziałek fizyka :((( -
Gagata
-
Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P