Polanka (grono wymarłe) [111]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • . .

Mam bilety na Theriona bardzo tanio. Kto zainteresowany pisać.
  • Mopek

Jak bardzo tanio?:D
  • chytry lisek

Therion jest dla pozerów, zdecydowanie
  • . .

Zdecydowanie to ja tego biletu nie mam tylko pomagam go kumplowi sprzedać.

Więc jesli chciałas się doczepić to Ci nie wyszło, a jak wypowiedzieć się po prostu to olewka, bo słucham ich od święta i nie tak często by się o nich wypowiadać.
  • Anonim

ale ania wszystko wie bo slucha pankroka gdzie jest przeslanie i ojej :)
  • chytry lisek

no bardzo pankroka, pozerzy
  • OG Empty One

nono, metalowcy gora! 666 niedlugo rocznica huty Warszawa pewnie bedzie niezly koncert
  • Anonim

no no no ale ja jestem lysym pankiem lub skinem z wolsami, sam nie wiem ktora ideologie chce wyznawac i boje sie ze mi ktos wpierdoli jak sie juz zdecyduje...

albo pokoj, milosc, wegetarianizm, ubrania ze skory, wolnosc, rownosc i pare innych pustych i glupawych haselek, jestesmy tolerancyjni, anty-wojenni ale tych **** ( i tu wstawic skinow/rasistow/kapitalistow/b urzujow czy cos w zaleznosci od przedrostka przed slowem 'punk' ) bysmy zajebali i zagazowali ! sieg he... eee... peace !
  • OG Empty One

e ty to lepiej idz sie lizac do tej swojej pryszczatej 13stki
  • chytry lisek

Poleciała na Twoją gronową pewność siebie czy na tajemnicze milczenie kiedy jesteś w grupie więcej niż 3 osób? :>
  • . .

>chytry lisek napisała:
    >no bardzo pankroka, pozerzy

Och biedna Ania chyba własnie nie zasłużyła na to by, gdy znów sępić kasę na Chmielnej płaszcząc się u stóp kolegów po fachu owych "pozerów", doastać 30 groszy.

Jaka szkoda.

A na serio jak mi nie pauje jakiś Wasz temat to się w niego nie wpierdalam więc uprzejmie proszę o wypierdalanie z tego wątku.Wiesz... Tak aby wcialić ideę jakiegoś kolesia co wymyślił zasady współżycia.
  • OG Empty One

Anka i chmielna hehe, tak Cezex gratuluje Ci inteligencji:)

A na serio to masz problem ze sie w nasze tematy nie wpierdalasz i kij Ci w krzywy nos:)
  • Anonim

to zalozcie sobie grono bunkru albo true metali
  • Anonim

wtedy nikt wam sie nie wpierdoli w tematy
  • Anonim

to jest grono polanki a o ile sie nic nie zmienilo w ciagu ostatniego roku (nie wiem, nie przychodze od paru miesiecy na polankie) to cezex jest najczesciej uczesczajaca na polankie osoba; p
  • Anonim

@pusty -- o kim mowisz ? jaka 13latka ?;p obecnie nie utrzymuje zadnych kontaktow z zadnymi 13latkami :)
    @anka -- jak nie mam z kim rozmawiac na tematy mnie interesujace to sie nie odzywam bo po co ?;p a na polankie przychodzilem przewaznie poprostu sie napic a nie rozmawiac; p
    @bodzio -- grono bunkra jest juz... a i jaki zwiazek ma bunkier z therionem albo cezexem? a i gdyby pusty i ania nie wpierdalali sie w kazdy temat cezexa i nie czepiali sie kazdego jego postu to zadnych klotni by nie bylo :)
  • Anonim

Ty chyba z nikim nie utrzymujesz kontaktów

Anka i Pusty piszą gdzie chcą

Cezex a apropo tego że Anka i chmielna to->KOMANDOS

• . .

>Johny Cash napisał
    >
    >
    >
    >Ty chyba z nikim nie utrzymujesz kontaktów
    >
    >Anka i Pusty piszą gdzie chcą
    >
    >Cezex a apropo tego że Anka i chmielna to->KOMANDOS
    >
    >

E... To była pkt ironia odnoszaca się nie do tego że Anka chodzui na Chmielną czy nawet do Szeratona czy chuwie gdzie, bo mnie to wali gdzie ona chodzi tylko taka bardziej szersza.

Co do kontaktów--> jakieś kompleksy?

• OG Empty One

wy wszyscy jestescie jedna wielka ironia
  • Anonim

>Johny Cash napisał
    >
    >Ty chyba z nikim nie utrzymujesz kontaktów

utrzymuje kontakty z ludzmi ktorzy reprezentuja soba cos wiecej niz tylko jezdzenie po czyims ryju, bluzgi na gronie i obrabianie za plecami dupy ludziom ktorych nie znaja
  • 1
  • 2