-
małgorzata
a więc drodzy panowie !! 2 bardzo ładne 16-latki poszukują przystojnych kawalerów !! już nie długo czekają nas długie samotne zimowe wieczory a my nie chcemy przeżyć kolejnej zimy samotnie :(
wiec ja i moja przyjaciółka karolina szukamy osób które zastąpią nam ciepłe sweterki tej zimy; D
-
karolina.
a wiec... mamy bardzo niewygórowane wymagania:D
przede wszystkim minimum 175 cm wzrostu... fajny styl ubierania sie i ogólnie bycia.
miło widziane kudłate mięciutkie włosy. koniecznie dyspozycyjny.
musi mieć czas 31 żeby póść z nami do kina:) musi być też fajnym kumplem;) na długie zimowe wieczory
chętnych prosimy o wpisy:*
mile widziani 2 przyjaciele :D -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
ej a te kudłate mięciutkie włosy to gdzie maja byc ? :>
mam pod pachami a kumpel ma podobne na tylku; ] -
Anonim
etam pod pacham... pewnie tez nie na tylku.. one zapewne myslaly o... plecach:/ -
małgorzata
-
Anonim
-
Anonim
no jak nie na plecach to gdzie??
na stopach...
jak chcesz to moge Ci wyslac... wlosów kota(po szczotkowaniu) -
M K
-
gupi gupeczek
dobrze wam radze dziewczyny- dajcie sobie spokój , jeszcze się w życiu naprzytulacie, w waszym wieku to powinnyscie sie dobrze uczyć a nie szukać chlopaków -
karolina.
-
Zak
-
kaktus
olanie cieplym moczem tez rozgrzewa w chlodne zimowe wieczory - tak zamiast sweterka.
gdzie jest gim. namber dwa?
-
kaktus
-
greesha
-
kaktus
-
Anonim
generalnie ja mam 187 cm wzrostu, jestem bardzo dyspozycyjny (student) i do tego jestem dobrym człowiekiem... tylko włosy mam krótkie (ale nie łysy) :D:D:D:D
to kto mnie chce? -
kaktus
no dobra. zabrzmialem jak 16latek.... bije sie w piersi.
odpowiednia do mojego wieku riposta powinna brzmiec conajmniej jak "Czy ja wygladam jak dziwka? Pan kaktus daje sie rżnąć tylko pani kaktusowej" - parafrazujac S.L.J z pulp fiction -
Anonim