-
goHa !
chyba nie musze nic tłumaczyc...podawajcie3 najlepsze biura podróży według was z uzasadnieniem...dzieki...:):)
...zaczynajac od siebie mysle ze OASIS...<LOL>pzdr:) -
Anonim
Myślę że Triada i Kopernik, nie mam nic do zarzucenia, w przeciwieństwie do Alfa Star i Neckermana, coroczne pisanie skarg weszło mi już w krew:D -
Anonim
a co powiecie o rainbow tours czy warto wybrac sie na wakcje z tym biurem??/ -
Anonim
Z tego co wiem to nie mają za ciekawych cen, zapoznaj się lepiej z ofertą Triady, na pewno będzie taniej :) -
-
Anonim
-
Olla
ja szczegulnie polecam wezyra oni tylko organizują do Turcji wczasy ale obsługa super wszystko jasne powiedziane i nawet ceny są fajne:)
a pośrednikiem w warszawie jest Ski-Ramida to tez polecam a zwłaszcza iść do P. Joli -
Anonim
-
Anonim
z neckermannem jakos nie mialam zadnych przygód :)
a co o juventusie? moze ktos cos powiedziec;>
-
goHa !
o juventoursie słyszalam dobre rzeczy ale sama jescze tego biura nie sprawdziłam:)
-
K a j k a
-
Łojej :)
>olla napisała:
>ja szczegulnie polecam wezyra oni tylko organizują do
>Turcji wczasy ale obsługa super wszystko jasne powiedziane
>i nawet ceny są fajne:)
>a pośrednikiem w warszawie jest Ski-Ramida to tez polecam a
>zwłaszcza iść do P. Joli
Nie wiem jaki jest wezyr dla klientów ale rezydenci przechodzą tam niezle pieklo. -
Paula.
Tui, Neckerman & Orbis! Natomiast na wycieczki bardziej egzotyczne polecam Opal Travel!:) -
magda
Najlepsze z najlepszych jest niemieckie TUI. wszystko jest zorganizowane od wejscia do samolotu przez organizacje na lotnisku i hotele ktore oferuje sa naprawde warte wydanych pieinedzy :). natomiast o Neckermanie nie moge powiedziec nic dobrego; / -
T.Jane
czy ktoś była na wakacjach z biurem podróży Kompas? (na rogu Wolskiej i Płockiej w Wawie) -
EmigracjiiStyll
>ann. napisała:
>Myślę że Triada i Kopernik, nie mam nic do zarzucenia, w
>przeciwieństwie do Alfa Star i Neckermana, coroczne pisanie
>skarg weszło mi już w krew:D
Kopernik? jedyne biuro na jakie bylem bardzo zdenerwowany...jak lecialem do Egiptu samolot byl kiepskiej klasy, hotel mial byc 4* a byl 3*(co ciekawe w tym samym hotelu byla ze mna osoba z jakiegos malego miasta ktorej powiedziano ze ten hotel ma 4,5*, natomiast ludzie z innego hotelu mowili ze maja 4* a powinni miec 3*)...inna sprawa bylo to ze wysadzili nas z aytokaru w drodze do Kairu mowiac ze przesiadziemy sie do lepszej klasy autokaru i wiekszego a w rzeczywistosci z bardzo dobrego autokaru przesiedlismy sie do jakiegos rzecha...przewodnik mowil bardzo slabo po polsku takze odpuscilem sobie muzeum w Kairze bo nie rozumialem tego czlowieka...kolaja sprawa byla wycieczka na quadach: mialo byc 3h po pustyni a bylo 40min + zwiedzanie super sztucznej wioski beduinskiej ktora byla w innej wycieczce ale ja wybralem same quady...wracalem wkurwiony ostro a na zakonczenie lot przesuneli o 2h...takze nie polecam tego biura...no ale kazdy ma z biurami inne doswiadczenie... -
Damian
sam fakt, ze moderatorka groan Egipt usunela dyskusje o wadach TRIADY, świadczy, że jest powiązana z Triadą i grono przestaje być ogólnym dobrem . a szkoda, bo umrze szybciej niż się pojawiło -
jaszczurka23
ja polecam triade , selecturs , oraz biuro podróży które zajmuje soie tylko wycieczkami do chorwacj . a nie polecam oasis tours poniewaz w tym roku byłam i wszystko odpoczatku było na nie samolot bez jedzenia , musielismy leciec do wrocławia by tam zabrac innych ludzi - nic niewiedzielismy , niebyło na miejscu tablicy informacyjnej , zadko bywali w hotelu , na lotnisku tez byly male problemy bo organizator pomylil bramki, -----choc spomnienia mam fajne -tunezja,
to niepolecam tego biura : -
Ewcia
Travelplanet.pl - byłam 2 razy w tym roku, wszystko ok. Zamierzam jeszcze skorzystać z ich usług... w tym roku! -
Misiu Rysiu
Każde biuro może mieć jakieś wpadki - tego nie da się uniknąć. Zależy tylko jak z takich wpadek się wychodzi. Zaliczyliśmy Scanholiday (ten stary), Vinga, Itakę, Exim, Neckermanna, czeskiego Fishera. I na każde biuro można znaleźć jakieś "ale", w gruncie rzeczy jednak - wybronili się. Najbardziej dał ciała Exim - rezydentka na miejscu była fatalna, ale co można na to poradzić - nie każdy nadaje się do pracy ...... -
K a j k a
a czy zdarzalo sie Wam, ze zmieniano Wam hotele tydzien przed urlopem ? Niby na lepszy ...