-
~Nata(L)ka~
Dwubój składa się z dwóch konkurencji - biegu na 1000m oraz pływania stylem dowolnym na dystansie 100m. Drużyna liczy przynajmniej dwie osoby :)
kto bierze udział w takiej dyscyplinie sportowej??
JA xD ! ! ! -
Anonim
-
~Nata(L)ka~
niee :P
odbywa sie to jednego dnia wtedy płyniesz na basenie 100m stylem dowolnym, a później jedziesz na stadion i biegniesz 1000m:P
albo
odywa się to w inne dni np. w poniedziałek płyniesz 100m stylem dowolnym a np. w srode biegniesz 1000m (niedookoła basenu tylko na stadionie:P) -
Konrad
Ja bralem nie raz udzial w takim dwoboju. Z plywania bylem dobry a z biegania to juz troche gorzej. -
-
Anonim
Nie jestem zawodnikiem ani trenerem ale 100 m plywac to co za trening:/? Troche nie za malo? -
~Nata(L)ka~
-
gozdal
Ja juz jestem na to za stary ale jak startowalem to zawsze kosilismy zloto :) Takie zawody sa tylko dla gimnazjalistow. -
Anonim
Aha rozumiem:). Myslalem ze to moze jakas nowa konkurencja o ktorej jeszcze nie slyszalem:D. -
Anonim
-
.....:::Błażej:::.....
Wcale nie najgłupszy. W tamtym roku startowaliśmy w 4 osobowym teams i było zajebiście...:D:D ^^!! -
~Nata(L)ka~
-
.....:::Błażej:::.....
-
Blaaaaaa
Nie w LO też to jest... ale żadna olimpijska konkurencja to to nie jest bo wystarczy szybko biegać popłynąc słabo na 1:15 i już sie wygrywa; p przynajmnije tak w gimnazjum bło jak starotwałem :P -
Anonim
JA tam chodze do szkoły z pięcioboj nowoczesy jestem w 6 klasie i mamy właśnie jeszcze na razie czwórbuj ale i tak jest fajnie a ja kocham pływać i biegać dwubój jest extra -
~Nata(L)ka~
>Bla Ble Bly: P napisał
>Nie w LO też to jest... ale żadna olimpijska konkurencja
>to to nie jest bo wystarczy szybko biegać popłynąc słabo
>na 1:15 i już sie wygrywa; p przynajmnije tak w gimnazjum
>bło jak starotwałem :P
niestety musisz szybko biegać i pływać jednoczesnie:P ale w Twoim wypadku pewnie rywalizacjka była ze słabymy teamami :P -
Ola
-
~Nata(L)ka~
to jakieś dziwne bo dwubój nowoczensy to 100 dowolny 1000bieg
może to new dwubój :P xP -
Konrad
> ([])// _/ -\ napisała:
>ja brałam udział w dwóboju tyle że 50 dowolnym i 600 m.
to chyba paraolimpiada:D:D -
CzArNa MaMbA :P
też startowalam w 2boju:)fajna sprawa.potem 3bój,4bój i moja kariera 5boistki runęła w gruzach po kontuzji.często jest tak że pływakom którzy zaczynają biegac siadaja kolana,tak też było ze mną:( -
~Nata(L)ka~
uuuuuu:(( ale ci ty mówisz??!! jak Ci kolana od biegania mogą pójść?? jeśli biegasz po twardej nawierzchni typu - aswald, kostka, beton to jest oczywiste że kości mogą Cie boleć! powinno się biegać po tzw"miekkiej" nawierzchnie np. w lesie:)