Pływanie [6793]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~Nata(L)ka~

Dwubój składa się z dwóch konkurencji - biegu na 1000m oraz pływania stylem dowolnym na dystansie 100m. Drużyna liczy przynajmniej dwie osoby :)

kto bierze udział w takiej dyscyplinie sportowej??

JA xD ! ! !
  • Anonim

ale to sie biega dookola basenu:D?
  • ~Nata(L)ka~

niee :P
    odbywa sie to jednego dnia wtedy płyniesz na basenie 100m stylem dowolnym, a później jedziesz na stadion i biegniesz 1000m:P
    albo
    odywa się to w inne dni np. w poniedziałek płyniesz 100m stylem dowolnym a np. w srode biegniesz 1000m (niedookoła basenu tylko na stadionie:P)
  • Konrad

Ja bralem nie raz udzial w takim dwoboju. Z plywania bylem dobry a z biegania to juz troche gorzej.
  • Anonim

Nie jestem zawodnikiem ani trenerem ale 100 m plywac to co za trening:/? Troche nie za malo?
  • ~Nata(L)ka~

nie zabardzo rozumiem....
  • gozdal

Ja juz jestem na to za stary ale jak startowalem to zawsze kosilismy zloto :) Takie zawody sa tylko dla gimnazjalistow.
  • Anonim

Aha rozumiem:). Myslalem ze to moze jakas nowa konkurencja o ktorej jeszcze nie slyszalem:D.
  • Anonim

najgłupszy sport na świecie! ! !
  • .....:::Błażej:::.....

Wcale nie najgłupszy. W tamtym roku startowaliśmy w 4 osobowym teams i było zajebiście...:D:D ^^!!
  • ~Nata(L)ka~

ja tam lubie dwubój:)
  • .....:::Błażej:::.....

Popieram koleżanke wyrzej...!:)
  • Blaaaaaa

Nie w LO też to jest... ale żadna olimpijska konkurencja to to nie jest bo wystarczy szybko biegać popłynąc słabo na 1:15 i już sie wygrywa; p przynajmnije tak w gimnazjum bło jak starotwałem :P
  • Anonim

JA tam chodze do szkoły z pięcioboj nowoczesy jestem w 6 klasie i mamy właśnie jeszcze na razie czwórbuj ale i tak jest fajnie a ja kocham pływać i biegać dwubój jest extra
  • ~Nata(L)ka~

>Bla Ble Bly: P napisał
    >Nie w LO też to jest... ale żadna olimpijska konkurencja
    >to to nie jest bo wystarczy szybko biegać popłynąc słabo
    >na 1:15 i już sie wygrywa; p przynajmnije tak w gimnazjum
    >bło jak starotwałem :P

niestety musisz szybko biegać i pływać jednoczesnie:P ale w Twoim wypadku pewnie rywalizacjka była ze słabymy teamami :P
  • Ola

ja brałam udział w dwóboju tyle że 50 dowolnym i 600 m.
  • ~Nata(L)ka~

to jakieś dziwne bo dwubój nowoczensy to 100 dowolny 1000bieg
    może to new dwubój :P xP
  • Konrad

> ([])// _/ -\ napisała:
    >ja brałam udział w dwóboju tyle że 50 dowolnym i 600 m.

to chyba paraolimpiada:D:D
  • CzArNa MaMbA :P

też startowalam w 2boju:)fajna sprawa.potem 3bój,4bój i moja kariera 5boistki runęła w gruzach po kontuzji.często jest tak że pływakom którzy zaczynają biegac siadaja kolana,tak też było ze mną:(
  • ~Nata(L)ka~

uuuuuu:(( ale ci ty mówisz??!! jak Ci kolana od biegania mogą pójść?? jeśli biegasz po twardej nawierzchni typu - aswald, kostka, beton to jest oczywiste że kości mogą Cie boleć! powinno się biegać po tzw"miekkiej" nawierzchnie np. w lesie:)
| |

Fanów tego sportu zapraszam do grona:) Nikt mi nie zaprzeczy, ze pływanie jest najlepsze na wszyst...

Fotki

Miejsca grona (5)