-
gozdal
>celu Twoje widzimisie mozesz sprawic ze ludzie beda
>odchodzic niz przychodzic..:>
>
>pozdrawiam;)
Hehe. Liczy sie jakosc a nie ilosc:) Chyba lepiej zeby byla grupa kompetentnych ludzi niz zgraja nie majacych pojecia o tym sporcie:)
-
=grzesiek=
Racja, kiedyś było na tym gronie 800 osób i było dobrze, grono jakoś żyło. Teraz mamy ponad trzy tysiące i to grono ma żałosny poziom. -
Anonim
wiesz jesli az tak Ci przeszkadza obecna sytuacja to załoz swoje wlasne grono pływanie, zbierz elitarną początkową grupę tych 800 osob i nie marudź... -
Krzysiek; ]
W pełni popieram 1 opcje.... same konkrety.... ład i porzadek.... kasować ten syf...!!!; ] -
-
jaroszowa
ja proponuje odkleic te watki i powrocic do poprzedniego stanu rzeczy -
Do poprzedniego?
Brakuje Ci kolejnego watku z pytaniem, czemu lubisz plywac?
Albo informacji, ze ktos kocha zabke i pyta, kto ja tez lubi? :)
Przeszkadza Ci podklejenie spisu co pozyteczniejszych watkow?
Ugh... -
jaroszowa
nie. takie tematy w stylu "kocham basen" albo "czy wy tez uwazacie ze woda jest mokra" uwazam za idiotyczne, ale mozna je po prostu skasowac bez informowania wszystkich wokol.
ale, owszem przyklejone tematy jednak mi przeszkadzaja -
gozdal
-
Gozdal, co to za "rozkreccie"!? :)
Masz materialy, masz wiedze, masz pomysl - dawaj! :)
Ola... Tematy, ktore Ci sie nie podobaja sa kasowane bez informowania wszystkich wokol. Przykro mi tez, ze podklejone watki Ci przeszkadzaja. Na szczescie jestes odosobniona w tym przekonaniu. -
olć.
prędzej zamkną polonie ni ją sprzątną. I tak ją zamykają bo ma być remont -
Anonim
-
Anonim
zróbcie z tego grona prawdziwe grono pływackie dla prawdziwych pływaków!! niech ktoś kto nie ma kontaktu z tym sportem albo chodzi sobie 1 na tydzień nic nie pisze i niech będzie usuwany!! -
Anonim
-
Magdalena Sara
-
JANEK Z ŁOMIANEK
mnie na przykład to jebie. Nie jesteś w stanie sprawdzić kto trenuje czy chodzi 3 razy w tygodniu. Generalnie to grono jest trochę bez sensu. Siedzę w tym od jakiś 8 lat i wątpię żeby ktoś z nas za pomocą grona potrafił przedstawić "nowinki techniczne" to raz. Dwa to, to że nowinki techniczne to może sobie przedstawiać twój klubowy trener a nie jakieś dzieciaki na gronie. Jeżeli chodzi o sprzęt - co takiego ciekawego pojawiło się w ostatnim czasie, oprócz nowych kolorów skóry speedo ?? Co nowego może się pojawić oprócz nowego rodzaju skóry ?? Nowy model kubeczków, krótkich płetw, a może okularek. Wiadomo, że jak ktoś trenuje to albo w szwedkach albo w speedsocketach....
Pozdrawiam -
Amazing
-
dawid
nareszcie ktos sie zajmuje tym gronem bo szczerze mowiac to ostatnio schodzilo na psy