Pływanie [6793]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kalina Katarzyna

piszę tekst do magazynu "Dlaczego" właśnie o pływaniu pomyślałam, że moglibyście mi pomóc ponieważ moja kochana redaktor naczelna chce żeby tekst wyglądał następująco:

Lid: latem lubimy pływać, ale posłuchajmy rad ludzi, którzy pływają w jakimś określonym celu.

W tekście weźmy pod uwagę:
    · Panie z fitness
    · Sportowców
    · Ratowników wodnych
    · Komandosów
    · Marynarzy i żeglarzy
    · I może jeszcze kogoś?
    Konieczne, rzecz jasna wypowiedzi, paru przedstawicieli powyższych branż. Dobrze by było, gdyby oni coś pośrednio radzili, ale jak się nie da, to się nie da.

No więc jeśli chcieli byście mi pomóc i wypowiedzieć sie to było by bardzo bardzo w pytkę! PROSZĘ
  • spike

...hej! Jeśli chcesz, to jutro mogę coś Ci opowiedzieć o pływakach i ratownikach, ewentualnie o motorowodniakach i co nieco o żeglarzach i płetwonurkach! Ale to dopiero jutro!
  • Paszczak

może spotkanie przy piwie w większym GRONIE :)
  • Kalina Katarzyna

i co spike obiecales i???
  • QLIO

Tia, tylko nie mów za dużo SPIKe; -)

pozdr,
    QLIO
  • Anonim

hahaha... mów mów ,a czego tu sie wstydzic Qliś? Niech gada- oczywiscie bez nazwisk Spike :) pozdro
  • DZIĘCIOŁ

Spajku mów :)

• QLIO

Spike, książkę piszesz??
    Byłoby o czym pisać; -)
  • spike

...to fakt, każdy z nas miałby bardzo wiele do powiadania - myślę, że nawet kilka tomów by się z tego zrobiło!
  • kaka

w takim razie pomozmy:]
| |

Fanów tego sportu zapraszam do grona:) Nikt mi nie zaprzeczy, ze pływanie jest najlepsze na wszyst...

Fotki

Miejsca grona (5)