Płock [4649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • McSinap

Jestem ciekawy jakie są wasze skojarzenia z tym miaste. Chętnie podyskutuje na ten temat.
  • Yazol

Mi siem kojarzy ze mna. Bo od urodzenia do matury tam mieszkalem :-)
  • Anonim

z Farben Lehre, Strajkiem, Podwórkowymi Chóliganami, Petrohałasem...ulicą Tumska, wagarami...no i jak by nie było to tylko 46 km od domku, za którym tęsknię.
  • Mechanik Jerzy Kudelski

Z dupą.
    Bo mi się z dupą wszystko kojarzy; )

a tak na poważnie: urodziłęm się tam i wychowałem (i pomieszkuję).

Ze wszystkim mi się kojarzy, co zapamiętałem.
  • frymark

mi sie kojarzy z drechami,bo ich tu duzo i cyganow tez.zle jest uogolniac,ale przez nich trace poczucie bezpieczenstwa.
  • nicraM

Płock kojarzy mi się ze skarpą i z kwitnącymi na niej kasztanowcami, a także z zapachem naftaliny ze świeżo wywietrzonej szafy...
  • Grono.Net

chimera, fandango (nie zacheta), rock 69, lisia jama, skarpa, podole; )
  • Jasio

i grodzki :)
  • McSinap

A cosik nowego otworzyli w moim byłym miescie?
  • Grono.Net

a co bylo gdy bylo twoje?
  • nicraM

W sumie to budują nam multikino... no i drogi dojazdowe do nowego mostu....
  • Grono.Net

i amfiteatr; ) i wiezowiec pernu i 1. osiedle z domami atrialnymi i w ogoole; ) ale chyba chodzilo o puby...; )
  • jimbo

noo amfiteatr juz nawet ogrodzili
    i maja tumska robic a multikina to 3 :p
    z pubuff to raczej nic nowego nie ma ... stara bida, a przydaloby sie jakies nowe tchnienie w lekko zapyzialy plock
  • -

No cośtam robią. Jagiellonkę zaczeli psuć. Skończą akurat dla moich wnuków :)

Ale i tak jest spox, wypas, jasne... xD
  • miasto, w ktorym mieszkam jest nudne.
    plock to wiocha, w ktorym nic sie nie dzieje (no poza wypadami na wino za starex)
  • no i wszedzie te dresy :/
  • Anonim

sraty pierdaty; ) dresy sa wszedzie jak wszedzie; ) i nie pieprz ze az tak nic sie nie dzieje, (chociaz to w sumie zalezy od tego co uwazasz za dzianie sie; ) ) w wakacje masz 2 festiwale muzyczne, teatry uliczne i pewnie inne szity; )

i np 25o2 koncert pogodna :D
  • -

A wczoraj grali Acid Drinkers - i niby nic się nie dzieje?; >
  • no wlasnie jestem w szoku, ze tyle sie nagle zrobilo
  • Mechanik Jerzy Kudelski

Bo zapotrzebowanie było. A pojawiły się miejsca na granie i ludzie, którym się chce.
| |

Skojarzenia dla Płocka od jego miłośników:) Grono dla płocczan obecnych, byłych, przyszłych j...

Fotki

Miejsca grona (8)