-
Jestem ciekawy jakie są wasze skojarzenia z tym miaste. Chętnie podyskutuje na ten temat.
-
Yazol
-
Anonim
z Farben Lehre, Strajkiem, Podwórkowymi Chóliganami, Petrohałasem...ulicą Tumska, wagarami...no i jak by nie było to tylko 46 km od domku, za którym tęsknię. -
Mechanik Jerzy Kudelski
Z dupą.
Bo mi się z dupą wszystko kojarzy; )
a tak na poważnie: urodziłęm się tam i wychowałem (i pomieszkuję).
Ze wszystkim mi się kojarzy, co zapamiętałem. -
-
frymark
mi sie kojarzy z drechami,bo ich tu duzo i cyganow tez.zle jest uogolniac,ale przez nich trace poczucie bezpieczenstwa. -
nicraM
Płock kojarzy mi się ze skarpą i z kwitnącymi na niej kasztanowcami, a także z zapachem naftaliny ze świeżo wywietrzonej szafy... -
Grono.Net
chimera, fandango (nie zacheta), rock 69, lisia jama, skarpa, podole; ) -
Jasio
-
-
Grono.Net
-
nicraM
W sumie to budują nam multikino... no i drogi dojazdowe do nowego mostu.... -
Grono.Net
i amfiteatr; ) i wiezowiec pernu i 1. osiedle z domami atrialnymi i w ogoole; ) ale chyba chodzilo o puby...; ) -
jimbo
noo amfiteatr juz nawet ogrodzili
i maja tumska robic a multikina to 3 :p
z pubuff to raczej nic nowego nie ma ... stara bida, a przydaloby sie jakies nowe tchnienie w lekko zapyzialy plock -
-
No cośtam robią. Jagiellonkę zaczeli psuć. Skończą akurat dla moich wnuków :)
Ale i tak jest spox, wypas, jasne... xD -
miasto, w ktorym mieszkam jest nudne.
plock to wiocha, w ktorym nic sie nie dzieje (no poza wypadami na wino za starex) -
-
Anonim
sraty pierdaty; ) dresy sa wszedzie jak wszedzie; ) i nie pieprz ze az tak nic sie nie dzieje, (chociaz to w sumie zalezy od tego co uwazasz za dzianie sie; ) ) w wakacje masz 2 festiwale muzyczne, teatry uliczne i pewnie inne szity; )
i np 25o2 koncert pogodna :D -
-
-
-
Mechanik Jerzy Kudelski
Bo zapotrzebowanie było. A pojawiły się miejsca na granie i ludzie, którym się chce.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Płock
- Załóż własne grono tematyczne