-
Przemo/PZM
Mam lapka po gwarancji i padł mi do końca zawias. Nie wiecie gdzie można w miarę tanio w Płocku go dać do zrobienia?
-
grv
podejdz do Oriona , to jest tam w duzym budynku z reklama pepsi w kompleksie hurtowni na bielskiej/gwardii
2 pietro
naprawiali mi juz rozne rzeczy wiec sprobowalbym tam -
Kamil Kamil
Naprawa laptopów Płock Lachmana 2/69 napewno będą mieli zawiasy do Twojego laptopa -
despik
>grv napisał
>podejdz do Oriona , to jest tam w duzym budynku z reklama
>pepsi w kompleksie hurtowni na bielskiej/gwardii
>2 pietro
>naprawiali mi juz rozne rzeczy wiec sprobowalbym tam
polecam Oriona, naprawiałem tam kamery i zawsze bylo fachowo szybko -
-
Bartek
Najrzetelniej naprawiają cyfrówki i laptopy na dworcowej. tutaj masz więcej: http://www.mdcs.elektroda.eu/serwis -
Doris
Tak. Polecam serwis na dworcowej. Fachowo podchodzą do tematu i chyba jako jedyni w Płocku potrafią naprawić płytę główną, a inne serwisy proponowały mi tylko jej wymianę za...1100zł. Ich stronka http://www.serwis-plock.eu -
Computer Pilot
F.H.U Computer Pilot na Wolskiego 10/107 tanio i fachowo naprawia laptopy,komputery itp. -
Computer Pilot
-
Andrzej Homzik
Podpisuję się pod koleżanką Doris. Naprawiałem tam niedawno laptopa (właśnie z niego piszę). Co ciekawe to jedyny serwis, który dał mi 6 miesięcy gwarancji. Wszędzie dawali mi 3. Nie ma jednak róży bez kolców - na naprawę czekałem ponad 2 tygodnie, bo tak są zawaleni sprzętem. Trudno - lepiej poczekać i mieć pewność, że laptopem zajął się fachowiec z doświadczeniem, a nie szaman:) -
PortaL86 √ιק
Co naprawialiście i ile musieliście zapłacić? Szykuję się do zawiezienia laptopa do serwisu lecz jeżeli ceny są wyższe na Dworcowej to podjadę do Wawy. -
McGyver Di
Ja miałem robiony na Dworcowej reballing grafiki. Nie wiem czemu wiele osób jest tak zauroczonych tą warszawą. Tam wcale nie ma cudotwórców. Wiem od znajomego, że wręcz przeciwnie. Wiele warszawskich serwisów robi sprzęt na przypał, żeby tylko wyrwać kasę. Widział na własne oczy jak serwis z wawy popalił płytę główna próbując zrobić reballing. Poszła na śmieci, bo już się nie nadawała do naprawy. Poza tym często serwis oszukuje i zamiast reballingu robi zwykłe wygrzewanie układu za 100 czy 150zł. Poczytajcie na necie. Na alledrogo też jest sporo ofert reballingu z wysyłką, ale co do ich jakości nie mam jakoś zdania. Ja zapłaciłem 270zł i sprzęt mi działa. Dla jednych drogo, dla innych tanio. -
PortaL86 √ιק
Jeżdżę do wawy częściej niż często więc jeżeli mam tu przepłacać za to samo to wolę zrobić tam to samo w tym samym czasie. U mnie reballingu nie będzie ponieważ wysiadł układ sterowania podświetleniem matrycy (nie mówię o inwerterze i świetlówce bo to było też sprawdzane). -
Andrzej Smoleński
-
Kondzior X
Polecam serwis na ul Mickiewicza 10 w takim niebieskim pawilonie fachowo podchodzą do klienta.
Naprawiałem tam Płyte główna i jak narazie jest ok polecam -
Bartek
Faceci z Dworcowej są nie do zagięcia. Naprawili mi lapka, który był już w dwóch serwisach i nie ogarneli tam tematu. Już go miałem na allegro na części za parę blaszek puścić. Piszę tu, bo należy im się szacun za to co robią. Telefonik do nich - 503890766. Jak nie chcecie tracić czasu i zdrowia to walcie do nich! xD
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Płock
- Załóż własne grono tematyczne