-
Anonim
-
Anonim
-
M4D
-
Karola Fortas
-
-
Kazik
Ośrodek Tomaszawska/ k. WORDU idź najlepiej na jazdy do p. Bońkowskiego. Polecam -
Wasp
a ja polecam szkołę P.W. Osińskiego. naprawdę warto, zdałam za pierwszym razem i z tego co wiem to sporo osób od Niego zdaje szybko, pzdr. -
Anonim
słyszałem ze u Gołebia ale i tak wszystko zalezy na egzaminie od tego jaki dzien ma ziomek który cie ocenia -
Kazik
najwyzsza zadawalnosc u tomaszewskich; ]
a to czy zdasz za 1 czy nie to zalezy od Ciebie, najwazniejsze to niesluchac zioma jak prowadzisz bo on wyprowadza z rownowagi :D ja tam bynajmniej sobie jechalem i tyle; p na pilsudskiego sie zagrzal i mi kierownica 2 razy machnal ale nic nie powiedzial bo ewidentnie jego wina. najwazniejsze pozytywne podejscie i nie wmawiaj sobie ze musisz za 1 zdac :) -
Plocman
zdawałem prawko w 2001 roku to wówczas ewidentnie najlepszym kursem był u Tomaszewskiej, profesjonalne podejście do kursanta, wykłady na ktorych mozna sie bylo czego nauczyc, i dobrze prowadzone jazdy (wówczas u p. Masłowskiego).
Obecnie słyszałem, że u Gołębia jest całkiem spoko, a mój brat natomiast chwali sobie szkołe jazdy hmm...nie pamietam nazwy...jak jedziesz na podolszyce to za torami na piłsudskiego po prawo w pawilonach.
-
Anonim
Robiłam w Rondzie przy budowlance i kilkoro moich znajomych też z dobrymi wynikami. Jazdy sobie bardzo chwalę, ale wykłady nudne. Tylko to ponad dwa lata temu było, więc mogli się instruktorzy pozmieniać. Z pewnością jednego fajnego już nie ma. -
Puchal
ja to kursantem bylem w LUZie , ale chyba tego juz nie ma - wchłonęło to centrum ...
a tak to dodry jest w gmachu politechniki na jachowicza -
M. Lewinsky
-
Anonim
>Plocman napisał
>zdawałem prawko w 2001 roku to wówczas ewidentnie
>najlepszym kursem był u Tomaszewskiej, profesjonalne
>podejście do kursanta, wykłady na ktorych mozna sie bylo
>czego nauczyc, i dobrze prowadzone jazdy (wówczas u p.
>Masłowskiego).
Taaaak, u Tomaszewksiej jest najlepiej. W czasach Plocmana, szkolila sie tam plocka SZLACHTA.
Juz sie chyba dowiedzialas, ze kazda szkola w Plocku nauczy Cie zdac egzamin. Powazniejsze pytanie to czy w tak mlodym wieku jestes w stanie wziasc odpowiedzialnosc za zycie innych uzytkownikow drogi ? -
Puchal
wsiasc to może nie , ale wziąć napewno :P
a tak na marginesie to za co ten mandat , bo nie moge rozczytac ? :) -
M4D
za przekroczenie predkosci.
tez taki dostalem 500zl i 10 punktów
ale nie czuje sie z tego dumny -
Anonim
>"jest Pan Piratem Drogowym" napisał
>Powazniejsze pytanie to czy w tak mlodym
>wieku jestes w stanie wziasc odpowiedzialnosc za zycie
>innych uzytkownikow drogi ?"
To samo powiedziała mi babcia.... A ja jestem w stanie!!! I już się nie mogę doczekać kiedy będę śmigać autkiem:-)! Mam tylko nadzieję że mi się uda zdać egzamin...:-/
-
Anonim
>Puchal napisał
>wsiasc to może nie , ale wziąć napewno :P
Wziasc, wsiasc, wziac, niedlugo kazda z form bedzie akceptowalna, jestem prekursrem; )
>a tak na marginesie to za co ten mandat , bo nie moge
>rozczytac ? :)
Za naiwnosc i niewinnosc. -
Anonim
>☆☆☆M4D☆☆☆ napisał
>za przekroczenie predkosci.
>tez taki dostalem 500zl i 10 punktów
>ale nie czuje sie z tego dumny
Pokaz. -
Tere
nie polecam kursu w antypodkowie znacznie pewniej isc do luzu egzamin pojdzie nim sie obejrzycie :P -
przecieżja przecieżowska
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Płock
- Załóż własne grono tematyczne