Płock [4649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Gdzie najlepiej iść na kurs? ? ? Który ośrodek polecacie?
  • Anonim

http://www.cnjs.com.pl
  • M4D

Andzej Gołąb i wszystko jasne
  • Karola Fortas

ODRADZAM Kozlowskiego wszędzie lepiej niż u niego
  • Kazik

Ośrodek Tomaszawska/ k. WORDU idź najlepiej na jazdy do p. Bońkowskiego. Polecam
  • Wasp

a ja polecam szkołę P.W. Osińskiego. naprawdę warto, zdałam za pierwszym razem i z tego co wiem to sporo osób od Niego zdaje szybko, pzdr.
  • Anonim

słyszałem ze u Gołebia ale i tak wszystko zalezy na egzaminie od tego jaki dzien ma ziomek który cie ocenia
  • Kazik

najwyzsza zadawalnosc u tomaszewskich; ]
    a to czy zdasz za 1 czy nie to zalezy od Ciebie, najwazniejsze to niesluchac zioma jak prowadzisz bo on wyprowadza z rownowagi :D ja tam bynajmniej sobie jechalem i tyle; p na pilsudskiego sie zagrzal i mi kierownica 2 razy machnal ale nic nie powiedzial bo ewidentnie jego wina. najwazniejsze pozytywne podejscie i nie wmawiaj sobie ze musisz za 1 zdac :)
  • Plocman

zdawałem prawko w 2001 roku to wówczas ewidentnie najlepszym kursem był u Tomaszewskiej, profesjonalne podejście do kursanta, wykłady na ktorych mozna sie bylo czego nauczyc, i dobrze prowadzone jazdy (wówczas u p. Masłowskiego).

Obecnie słyszałem, że u Gołębia jest całkiem spoko, a mój brat natomiast chwali sobie szkołe jazdy hmm...nie pamietam nazwy...jak jedziesz na podolszyce to za torami na piłsudskiego po prawo w pawilonach.

• Anonim

Robiłam w Rondzie przy budowlance i kilkoro moich znajomych też z dobrymi wynikami. Jazdy sobie bardzo chwalę, ale wykłady nudne. Tylko to ponad dwa lata temu było, więc mogli się instruktorzy pozmieniać. Z pewnością jednego fajnego już nie ma.
  • Puchal

ja to kursantem bylem w LUZie , ale chyba tego juz nie ma - wchłonęło to centrum ...

a tak to dodry jest w gmachu politechniki na jachowicza
  • M. Lewinsky

a ja bylem u golebia, bylo fajnie i zdalem za 1. razem, polecam.
  • Anonim

>Plocman napisał
    >zdawałem prawko w 2001 roku to wówczas ewidentnie
    >najlepszym kursem był u Tomaszewskiej, profesjonalne
    >podejście do kursanta, wykłady na ktorych mozna sie bylo
    >czego nauczyc, i dobrze prowadzone jazdy (wówczas u p.
    >Masłowskiego).

Taaaak, u Tomaszewksiej jest najlepiej. W czasach Plocmana, szkolila sie tam plocka SZLACHTA.

Juz sie chyba dowiedzialas, ze kazda szkola w Plocku nauczy Cie zdac egzamin. Powazniejsze pytanie to czy w tak mlodym wieku jestes w stanie wziasc odpowiedzialnosc za zycie innych uzytkownikow drogi ?
  • Puchal

wsiasc to może nie , ale wziąć napewno :P

a tak na marginesie to za co ten mandat , bo nie moge rozczytac ? :)
  • M4D

za przekroczenie predkosci.
    tez taki dostalem 500zl i 10 punktów
    ale nie czuje sie z tego dumny
  • Anonim

>"jest Pan Piratem Drogowym" napisał
    >Powazniejsze pytanie to czy w tak mlodym
    >wieku jestes w stanie wziasc odpowiedzialnosc za zycie
    >innych uzytkownikow drogi ?"
    To samo powiedziała mi babcia.... A ja jestem w stanie!!! I już się nie mogę doczekać kiedy będę śmigać autkiem:-)! Mam tylko nadzieję że mi się uda zdać egzamin...:-/
  • Anonim

>Puchal napisał
    >wsiasc to może nie , ale wziąć napewno :P

Wziasc, wsiasc, wziac, niedlugo kazda z form bedzie akceptowalna, jestem prekursrem; )

>a tak na marginesie to za co ten mandat , bo nie moge
    >rozczytac ? :)

Za naiwnosc i niewinnosc.
  • Anonim

>☆☆☆M4D☆☆☆ napisał
    >za przekroczenie predkosci.
    >tez taki dostalem 500zl i 10 punktów
    >ale nie czuje sie z tego dumny

Pokaz.
  • Tere

nie polecam kursu w antypodkowie znacznie pewniej isc do luzu egzamin pojdzie nim sie obejrzycie :P
  • przecieżja przecieżowska

Juz 3 razy probuje sie obejrzec..
| |

Skojarzenia dla Płocka od jego miłośników:) Grono dla płocczan obecnych, byłych, przyszłych j...

Fotki

Miejsca grona (8)