• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jakie w Płocku są szkoły tańca?
    Jakie typy tańca?
  • Mlody666

fashist-pogo:P
  • Anonim

haha no no :D
  • Anonim

w sumie to wiem że jest jakiś Falcon i jeszcze coś takiego jak Mark Dance ale za bardzo nie wiem co to
  • Anonim

Jeszcze jest kochana showdance .....
  • Anonim

typow tanca masz wiele....
    towarzyski nowoczesny taniec polamaniec tzw taniec na glowie pogo...i wiele wiele innych..kici znajdz mnie po przerwie w szkole to moge ci powiedzic wszytko co chcesz wiedziec:)
  • Anonim

w sumie to ja wszystko wiem oprócz tego gdzie mam iść
  • em .

wpisz sobie w google: kurs tańca w płocku.
    napewno tam cos znajdziesz :]
  • Anonim

Kici jak to nie masz gdzie iść.....??? A ten Koleś który przyjezdzał do Spółdzielczego Domu Kultury (Pawel michno ) to co już tego nie ma????
  • Anonim

no zawinął się niestety i rozwiązał grupę :( załamka i dno...
    bo jakoś za mało ludzi i za mało opłacalne to było a w EDS-ie mu cośtam mogą w tym czasie dać co bardziej się ma opłacać... nie wiem tam zresztą...
  • Anonim

a no właśnie a tak w ogóle to będą się odbywać warsztaty raz w miesiącu sobota lub niedziela z instruktorem tańca Pawłem Michno z Egurrola Dance Studio (Taniec z Gwiazdami, Volt, Opola, Sopoty i inne takie tam bajery ) jak bd już wiadomo kiedy to oczywiście napisze ale z góry serdecznie zapraszam. Chodzi tu o taniec funky, hip hop, jazz, musical i wszystko razem pomieszane. Warto to jest chociaż zobaczyć, a nawet spróbować swoich sił!!!
  • Anonim

To daj znać kiedy oki ....... Pozdrawiam
  • Mechanik Jerzy Kudelski

>Kici Kic napisała:
    >a no właśnie a tak w ogóle to będą się odbywać
    >warsztaty raz w miesiącu sobota lub niedziela z
    >instruktorem tańca Pawłem Michno z Egurrola Dance Studio
    >(Taniec z Gwiazdami, Volt, Opola, Sopoty i inne takie tam
    >bajery ) jak bd już wiadomo kiedy to oczywiście napisze
    >ale z góry serdecznie zapraszam. Chodzi tu o taniec funky,
    >hip hop, jazz, musical i wszystko razem pomieszane. Warto to
    >jest chociaż zobaczyć, a nawet spróbować swoich sił!!!
    >

nie znam się na tańcu, natomiast wydaje mi się, że trenowanie czegokolwiek w cyklu 'raz w miesiącu', to za mało, żeby mysleć o jakimkolwiek rozwoju.

• Anonim

no teoretycznie to tak, ale jeśli zbierze się duuużo ludzi to bd to nie 1 w miesiącu tylko 2 razy w tygodniu.

Oczywiście że dam znać. :) Pozdrawiam :*
  • Mechanik Jerzy Kudelski

życzę powodzenia :)
  • Elizka

No to i ja się udzielę bo obiecałam Kici, że to rozkręcimy. Pan Paweł Michno będzie organizował u nas w Płocku w SDK comiesięczne warsztaty. Jeżeli zbierze się odpowiednia ilość osób wtedy może pan Paweł wróci do Nas i reaktywuje grupę. Jeżeli ktoś choć trochę lubi i potrafi tańczyć to zapraszamy. Co do terminu to podamy go wkrótce...
  • Elizka

Oooo Gaszzzz wieśniaki... Jak ja nienawidzę tego miasta... Ludzie tu chodzi o profesjonalne zajęcia taneczne!!!! To nie jest jakiś tam sobie tancerz i nie uczy byle gdzie. EDS jest jedną z najlepszych szkół tanecznych w kraju...Czy moglibyście na imprezach coś sobą zaprezentować, a nie leżeć pijani pod stołami, co nie wygląda zbyt... Nauczcie się tańczyć!!
  • Anonim

Elizka musze Ci płytke w końcu dać żebyś mi tamten nasz występ wypaliła jak ju komp anaprawisz; ) a nioe wiesz kto ma to jeszcze nagrane z grupy? ja bym powiedziała że EDS to najlepsza szkoła w tym kraju szczerze mówiąć; ] ale to trzeba zobaczyć bo nie da się tego tak opisać... najlepiej przyjść, zobaczyć, spróbować się, a dalej już pójdzie ! :)
  • Elizka

Z tego co wiem to filmik ma jeszcze Marta z Michałem... Ale jak mi dostarczysz to Ci nagram, bo już mi wszystko działa; ). Nie wiem czy EDS to najlepsza szkoła w kraju, bo tańczę tam już 3 rok hehe i trochę mi się nudzi. No ale jeżeli chodzi o wyniki i tytuły mistrzów jakie osiąga to na pewno jest na baaardzo wysokim poziomie... Tyle powiem. Ale jeżeli chodzi o instruktorów to mamy naprawdę dobrych.
  • Anonim

dobra to jakoś się trzeba zgadać to zobacze tą porażke haha :D najbardziej mi się podobało jak wyszłam w środku układu haha;d
  • 1
  • 2
| |

Skojarzenia dla Płocka od jego miłośników:) Grono dla płocczan obecnych, byłych, przyszłych j...

Fotki

Miejsca grona (8)