- 1
- 2
-
Anonim
-
Mlody666
-
Anonim
-
Anonim
w sumie to wiem że jest jakiś Falcon i jeszcze coś takiego jak Mark Dance ale za bardzo nie wiem co to -
-
Anonim
-
Anonim
typow tanca masz wiele....
towarzyski nowoczesny taniec polamaniec tzw taniec na glowie pogo...i wiele wiele innych..kici znajdz mnie po przerwie w szkole to moge ci powiedzic wszytko co chcesz wiedziec:) -
Anonim
-
em .
wpisz sobie w google: kurs tańca w płocku.
napewno tam cos znajdziesz :] -
Anonim
Kici jak to nie masz gdzie iść.....??? A ten Koleś który przyjezdzał do Spółdzielczego Domu Kultury (Pawel michno ) to co już tego nie ma???? -
Anonim
no zawinął się niestety i rozwiązał grupę :( załamka i dno...
bo jakoś za mało ludzi i za mało opłacalne to było a w EDS-ie mu cośtam mogą w tym czasie dać co bardziej się ma opłacać... nie wiem tam zresztą... -
Anonim
a no właśnie a tak w ogóle to będą się odbywać warsztaty raz w miesiącu sobota lub niedziela z instruktorem tańca Pawłem Michno z Egurrola Dance Studio (Taniec z Gwiazdami, Volt, Opola, Sopoty i inne takie tam bajery ) jak bd już wiadomo kiedy to oczywiście napisze ale z góry serdecznie zapraszam. Chodzi tu o taniec funky, hip hop, jazz, musical i wszystko razem pomieszane. Warto to jest chociaż zobaczyć, a nawet spróbować swoich sił!!! -
Anonim
-
Mechanik Jerzy Kudelski
>Kici Kic napisała:
>a no właśnie a tak w ogóle to będą się odbywać
>warsztaty raz w miesiącu sobota lub niedziela z
>instruktorem tańca Pawłem Michno z Egurrola Dance Studio
>(Taniec z Gwiazdami, Volt, Opola, Sopoty i inne takie tam
>bajery ) jak bd już wiadomo kiedy to oczywiście napisze
>ale z góry serdecznie zapraszam. Chodzi tu o taniec funky,
>hip hop, jazz, musical i wszystko razem pomieszane. Warto to
>jest chociaż zobaczyć, a nawet spróbować swoich sił!!!
>
nie znam się na tańcu, natomiast wydaje mi się, że trenowanie czegokolwiek w cyklu 'raz w miesiącu', to za mało, żeby mysleć o jakimkolwiek rozwoju.
-
Anonim
no teoretycznie to tak, ale jeśli zbierze się duuużo ludzi to bd to nie 1 w miesiącu tylko 2 razy w tygodniu.
Oczywiście że dam znać. :) Pozdrawiam :* -
Mechanik Jerzy Kudelski
-
Elizka
No to i ja się udzielę bo obiecałam Kici, że to rozkręcimy. Pan Paweł Michno będzie organizował u nas w Płocku w SDK comiesięczne warsztaty. Jeżeli zbierze się odpowiednia ilość osób wtedy może pan Paweł wróci do Nas i reaktywuje grupę. Jeżeli ktoś choć trochę lubi i potrafi tańczyć to zapraszamy. Co do terminu to podamy go wkrótce... -
Elizka
Oooo Gaszzzz wieśniaki... Jak ja nienawidzę tego miasta... Ludzie tu chodzi o profesjonalne zajęcia taneczne!!!! To nie jest jakiś tam sobie tancerz i nie uczy byle gdzie. EDS jest jedną z najlepszych szkół tanecznych w kraju...Czy moglibyście na imprezach coś sobą zaprezentować, a nie leżeć pijani pod stołami, co nie wygląda zbyt... Nauczcie się tańczyć!! -
Anonim
Elizka musze Ci płytke w końcu dać żebyś mi tamten nasz występ wypaliła jak ju komp anaprawisz; ) a nioe wiesz kto ma to jeszcze nagrane z grupy? ja bym powiedziała że EDS to najlepsza szkoła w tym kraju szczerze mówiąć; ] ale to trzeba zobaczyć bo nie da się tego tak opisać... najlepiej przyjść, zobaczyć, spróbować się, a dalej już pójdzie ! :) -
Elizka
Z tego co wiem to filmik ma jeszcze Marta z Michałem... Ale jak mi dostarczysz to Ci nagram, bo już mi wszystko działa; ). Nie wiem czy EDS to najlepsza szkoła w kraju, bo tańczę tam już 3 rok hehe i trochę mi się nudzi. No ale jeżeli chodzi o wyniki i tytuły mistrzów jakie osiąga to na pewno jest na baaardzo wysokim poziomie... Tyle powiem. Ale jeżeli chodzi o instruktorów to mamy naprawdę dobrych. -
Anonim
dobra to jakoś się trzeba zgadać to zobacze tą porażke haha :D najbardziej mi się podobało jak wyszłam w środku układu haha;d
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Płock
- Załóż własne grono tematyczne
Skojarzenia dla Płocka od jego miłośników:) Grono dla płocczan obecnych, byłych, przyszłych j...
Miejsca grona (8)
-
Lisia Jama Tadeusza Kościuszki 2, Płock
-
Grota Józefa Kwiatka, Płock
-
www.zerwuj.pl zglenickiego 42, Płock
-
Club rock'69 Teatralna, Plock
-
Pizzeria Killer Grodzka, Płock
- Dodaj miejsce