Play Mobile [889]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam. Gdy miałem wyłączony telefon jakiś nieznajomy mi numer próbował się do mnie dodzwonić. Wyskoczyło mi powiadomienie, numeru nie zapamiętałem. Szukałem w skrz. odbiorczej, w poł. nieodebranych, sprawdzałem na poczcie głosowej i nic nie ma. Jak mogę sprawdzić co to za numer był? Nokia N73
  • pLa$ti

tak nie sprawdzisz.
    chyba ze zostawil wiadomosc na poczcie chocby sekundowa to jest opcja oddzwon.sprawdz *200
  • Anonim

"Nie masz żadnych wiadomości" Patrzyłem na stronie Play historię moich połączeń i ten nr połączył się na 2 sek. Ale na stronie nie ma nr które do mnie dzwoniły :/
  • Anonim

no tak bo ta osoba co dzwoniła do Ciebie jeden jedyny raz, złapała się na poczte i się rozłączyła, po czym teraz nie dzwoni ponownie była bardzo ważna, tak ważna że trzeba napisać na gronie kto dzwonił i co chciał; >

Na stronei PLAY-a masz możliwość własnorecznie napisania zgłoszenia, opisz całą sytłacje, ktoś do Ciebie oddzwoni, easy...

Pozdro.
  • Anonim

>__ napisał
    >no tak bo ta osoba co dzwoniła do Ciebie jeden jedyny raz,
    >złapała się na poczte i się rozłączyła, po czym teraz
    >nie dzwoni ponownie była bardzo ważna, tak ważna że
    >trzeba napisać na gronie kto dzwonił i co chciał; >

Chcę wiedzieć na przyszłość.
  • pLa$ti

>__ napisał
    >no tak bo ta osoba co dzwoniła do Ciebie jeden jedyny raz,
    >złapała się na poczte i się rozłączyła, po czym teraz
    >nie dzwoni ponownie była bardzo ważna, tak ważna że
    >trzeba napisać na gronie kto dzwonił i co chciał; >
    >
    >Na stronei PLAY-a masz możliwość własnorecznie napisania
    >zgłoszenia, opisz całą sytłacje, ktoś do Ciebie
    >oddzwoni, easy...
    >
    >Pozdro.

chyba sobie jaja robisz. polaczen przychodzacych sie nie ujawnia, a jak sie pisze to nie oddzwania tylko odpisuje :P

mleko na przyszlosc to zapiszesz numer zanim powiadomienie zniknie :)
  • eM

mam pytanie, czy jest możliwość całkowitego wyłączenia poczty głosowej ?
  • Anonim

##002# i poczty ni ma
  • eM

dzięki wielkie :D
  • Anonim

cała przyjemność po mojej stronie :)
  • Cloe

u mnie dalej jest :|
  • Anonim

http://www.playmobile.pl zakladka moj play 24, rejestrujesz sie i wlaczasz/wylaczasz co chcesz hulaj dusza
  • Anonim

jak wlaczyc poczte ?
  • Anonim

po co ja wypisuje te wszystkie kody w odpowiednim wątku skoro i tak znajdzie sie ktoś kto i tak spyta jak wyłączyć poczte głosową ?!

##002#
  • Anonim

ale tam pyta jak ja wlaczyc; )
  • Anonim

eh to z pozycji telefonu..

przesyłanie połączeń czy coś takiego :P
  • Ad -

według moich spostrzeżeń ##002# dezaktywuje wszystkie przekierowania ale nie wyłącza poczty, poczta dalej jest aktywna tylko nikt się na nią normalnie nie może nagrać choć jest taka możliwość.
    Chciałbym wiedzieć jak ją całkowicie wyłączyć tak żebym po zalogowaniu na play24 w zakładce usługi przy poczcie głosowej miał wyłączone. W tej chwili mam poczta głosowa - aktywna bez względu na to czy wpiszę kod ##002# czy nie. a na play 24 mam tylko konfiguruj i tam możliwość zmiany języka i hasła, a nic nie me o wyłączeniu. Chyba że u mnie jest coś nie tak a z play24
    Może wiecie jak zrobić żeby była całkowicie wyłączona
  • Emeraldmoon Nieważne!

Kod ##002# wcale nie działa !!! Mam telefon 7-letni (Nokia 5510) i nie chce mi się wierzyć, że to przyczyna starego telefonu cholera! Po wysłaniu kodu ##002# mam komunikat "Przekaz anulowano", co zrobić? Ratuujcie !! Muszę wyłączyć tę chamską i nikomu niepotrzebną pocztę głosową!
  • .. ..

trzeba poprostu wejsc na strone playmobile zalogowac sie i wejsc w usugi inne czy dodatkowe jakos tak i tam mozesz wlaczac i wylaczac :)
| |

Playmobile. Dawniej "P4". Grono pracowników, użytkowników i sympatyków nadchodzi4.com i "czwarte...

Fotki

Miejsca grona (0)