- 1
- 2
-
s314ryt
kto byl na ich pierwszym koncercie u nas, w stodole?
a moze ktos byl tez pozniej na torwarze? -
Panna Iga Supergirl
Ja bylam i w stodole i na torwarze.
Ale stodola byla o niebo lepsza :) chociaz kilka razy z lokcia w oko dostalam od pana stojacego przede mna... -
viridiana
Niestety nie byłam w Stodole (był mój chłopak i bardzo mu sie podobało - będę żałować do końca życia), ale byłam na Torwarze i na ostatnim koncercie w Wembley Arena. To może głupie, ale na Torwarze było lepiej, bardziej kameralnie i nie były to kawałki jedynie z singli. Nie powiem, every you and every me rozwala mnie i tak w każdych okolicznościach i na każdym koncercie! -
Santa Klaus
Jakimś cudem - bo to do mnie niepodobne - byłem na ich koncercie na Torwarze. I dopiero po tym tak naprawdę polubiłem "Sleeping with Ghosts" (obecnie jedna z moich ulubionych płyt, zupełnie jakby ją roboty nagrały). -
-
Anonim
ja bylam na Torwarze :0 ale sie spoznilam i doslownie wbieglam w chwili gdy zaczelo sie every you every me. w stodole podobno byl za goraco, na Torwarze nie narzekalam; ) -
s314ryt
no jesli chodzi o temp, to w stodole bylo pieklo, tak naprawde 1 raz w zyciu czulem jak w takich okolicznosciach moglem zginac i wcale w tym momencie nie przesadzam :)
ale bylo miodzio, bo byl mega klimat :)
-
Anonim
ja prawie zginelam na Torwarze, bo zaczelam tracic przytomnosc ze zmecznia i zaduchu przy okazji zgubilam swoich przyjaciol i gdyby nie jakas dziewczyna w samym stniku ktora mnie ocucila zginlabym niechybnie stratowana przez uradowany tlum (ze tak sei fatalistycznie wyraze:) -
Panna Iga Supergirl
mozliwosc "zginiecia" na torwarze to nic w porownaniu z mozliwoscia w stodole; ) dzialo sie, oj dzialo...
ale za to klimat nieporownywalny. w stodole niesamowicie kameralnie bylo...bo i mniejsza..wiec byl kontakt zespolu z publicznoscia... i bylo troche panow w sukienkach;) -
Anonim
heh... panowie w mejkapie i (o zgrozo!) sobowtory Avril Lavigne, jakies w ogole klimaty nirvana-style, niesamowicie malo normalnych ludzi, troszke naspidowanych... no coz :] -
Panna Iga Supergirl
malo normalnych? no prosze...a ja widzialam takich mnostwo.
chyba sie przed toba urywali; ) -
s314ryt
-
s314ryt
-
Santa Klaus
Fakt, w śród fanów byli przedstawieciele wszystkich subkultur chyba. Co uważam za pozytywne.
Nie ma przecież chyba "standardowego wyglądu fana Placebo"? -
Panna Iga Supergirl
czemu nie ..barbi by pasowala klimatem; )
to bylby wyjatkowo kameralny koncert -
s314ryt
wtedy taki subtelny unplugged :)
ale to wolalbym w jakims jazz bistro, albo standardowo (w moich ustach) w nobo :) -
Panna Iga Supergirl
to ja jednak jestem za barbi..ale unplugged w le madame to tez byloby cos; ) -
s314ryt
-
viridiana
Można tak sobie marzyć, ale kiedy znowu zagrają u nas? No może w 2006 r.... Niestety... :( -
marla nowakówna
-
s314ryt
pewnie 2006, z tego co czytalem w kilku miejscach to jak sa, to tylko takie prognozy :)
- 1
- 2