- 1
- 2
-
Netka
smród...czesto pozamykane okna przy 29 stopniach na zewnatrz nie ma czym oddychać i jebie od ludzi ...a jak stoi ktos i podniesie reke do gory i jebnie z pod pachy to mozna umrzeć !! -
Anonim
-
Anonim
-
PioTTr
Cóż, marudzenie mamy we krwi.
A smrodu są winni nasi współobywatele. Mój znajomy z pracy, stateczny pan z siwą brodą, kiedyś opowiedział taką anegdotkę. W pociagu obok niego usiadł facet, od którego jechało papierochami i potem tak, że nie szło wytrzymać. Facet został zagadnięty następująco:
- Albo się pan przesiądzie, albo zaraz na pana narzygam!.
Podziałało natychmiast. -
-
Herodsky*
-
Anonim
-
Kinga
o jejku...smród to tylko jedna strona medalu:) Za to jak przyjemnie jest, kiedy przez otwarte okna wpadnie trochę świeżego powietrza:) ...wiatr we włosach...echhh!! nie ma nic przyjemniejszego; ) -
PioTTr
Kinia: Tak, wiatr we włosach TO JEST TO! Właśnie dlatego tak kocham podróżowanie pociągami, można stanąc w oknie i poczuć ten pęd powietrza, w autobusie tak się zrobić nie da, podobne doznania oferuje jeszcze motocykl i kabriolet (nie jechałem jak dotąd ani jednym ani drugim).
Tyle że z racji swojego wieku zaczynam się zastanawiać co się z tym wiatrem stanie, kiedy wyłysieję :-)... Moja żona mówi, że zostanie w sercu, ja tam myślę że po prostu z wiatru we włosach zamieni się we wiatr na glacy; ) -
Anonim
I jeszcze bieganie od okna do okna na krętych liniach i patrzenie na cały skład wyginający się na kolejnych zakrętach :D -
Anonim
I jeszcze bieganie od okna do okna na krętych liniach i patrzenie na cały skład wyginający się na kolejnych zakrętach :D -
Anonim
ja ostatnio mialam na glowie 3mm wlosow i jak bylo zimno to nawet najlzejszy wiaterek nie byl fajny, no ale latem i w pociagu to zupelnie inna sprawa...:) -
Kinga
no i właśnie o to chodzi....bo lato w pociągu to "zupełnie inna sprawa" więc co tam smród, kiedy poza nim tyle przyjemności...
może nawet wiatr muskający łysinę...;)
-
Kinga
hmmmm....a propos doznań na motorze, raz miałam okazję jechać (jako pasażerka) i faktycznie było super, chociaż....zmarzłam jak nie wiem do!! uuuu... -
fingerprint
-
Kinga
hahaha:) Henieq: cieszy mnie to;)
A propos...trochę jakby mniej lata od wczoraj. Zdarzyło Wam się zaliczyliczyć (chociaż raz) jazdę pociągiem w długi weekend ?
Ja przejechałam się nawet kilka razy; p -
Netka
narzekam ...bo jak chciałam okno otworzyć jak w pociągu by skwar to pewna starsza pani mi zabroniła a to nie jest fajne ...i poszłam stać na mostku...:)) -
Anonim
ja wiem ze o moze swiadczyc o baku wychowania itd., ale trzeba jej bylo powiedziec ze nie jest sama i zeby sie ubrala jak jej zimno... -
Netka
-
Daria
-
Anonim
Wiatr we włosach, a tu coraz więcej pociągów z waloną klimatyzacją, z zaplombowanymi szybami! Taki wiatr może już poczuć tylko prowadzący EP09 w takim ciapongu. Ehhh..
- 1
- 2