PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Prezes.S.S.

Jak się dowiedziałem przy aktualnym egzaminie który dziś pisaliśmy pan Wierzbicki ma zamiar zmienić proporcje punktacji na 30 za test i 30 za pisemny. W poprzednik roku było 40 za test i 20 za pisemne. Większości osób z którymi rozmawiałem lepiej poszedł test, więc musimy przekonać pana Wierzbickiego żeby nic nie zmieniał i liczył za egzamin w proporcji 40 do 20.

Zachęcam wszystkim którym zależy na zaliczeniu SKO aby wysłali prośbę do pana Adama Wierzbiskiego na adres adamw@pjwstk.edu.pl z prośbą o zachowanie proporcji punktowania egzaminu 40 za test i 20 za pisemny.

Ja wysłałem do niego taką wiadomość i zachęcam pozostałych z II roku INF
    ------------------------------ --
    Witam

Piszę do Pana z prośbą o zachowane proporcji oceny egzaminu z SKO w formie
    40 punktów za test na EDU
    20 punktów za część pisemną
    Rozmawiając z kolegami z roku, uważają podobnie jak i ja że ta proporcja z poprzedniego roku jest najsprawiedliwsza.

Pozdrawiam
    ..
    ------------------------------ -
  • Simek

Jestem za.
  • Anonim

slawek ma w 100% racje. Działaj dalej aby pkt była w stosunku 40/20 .Jak coś bedziesz wiedział to pisz. Oczywiscie jestem za!!!!
  • Might44

Do boju Panowie do boju ! :D (czuje ze będzie mizerny skutek ale zawsze warto sprobowac :D)
  • Prezes.S.S.

Jak dostanie ze 40 wiadomości to zacznie się zastanawiać bo on sam nie wiedział jak ma to być liczone i powiedział no to może zrobimy w tym roku 50% do 50%

Wierzę, że wygramy bo dla mnie to jak zaliczyć albo nie :)
  • marny

Generalnie opcja dobra, może sie przydać... Tylko pytanie, czy ma to szanse w ogóle; >
  • gabrynio

Za
  • marny

wiadomo ile osob napisalo maila?
  • Prezes.S.S.

Z analizy wyników na edu wnioskuję że nasza akcja nic nie dała; ( jest liczone pół na pół
  • mhop

Orientuje się ktoś kiedy są wpisy z SKO?
  • Simek

Nie wiecie, czy jak sie zaliczylo cwiczenia egzaminiem, to egzamin tez jest do przodu czy trzeba podchodzic jeszcze raz?
  • JabLuszko

"Oznacza to, że osoba, która ma 14 punktów z ćwiczeń, musi uzyskać na egzaminie co najmniej 36,5 punkta na 60 możliwych. Osoba, która ma 19 punktów, ma zaliczone ćwiczenia, a na egzaminie może uzyskać 31,5 punkta, żeby otrzymać ocenę dostateczną z przedmiotu. "

Otrzymać ocenę dostateczną z przedmiotu. Czyli.. jak masz powyżej 50,5 to masz dst z ćwiczeń i dst z egzaminu :)
  • Simek

No to zajebiscie, dzieki.
  • Bary

a jak to jest?? ocena koncowa w edu, to jest ocena ze wszystkiego juz, czy narazie tylko z cwiczen??
  • Bary

hmm...juz wiem...
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)