-
Prezes.S.S.
Jak się dowiedziałem przy aktualnym egzaminie który dziś pisaliśmy pan Wierzbicki ma zamiar zmienić proporcje punktacji na 30 za test i 30 za pisemny. W poprzednik roku było 40 za test i 20 za pisemne. Większości osób z którymi rozmawiałem lepiej poszedł test, więc musimy przekonać pana Wierzbickiego żeby nic nie zmieniał i liczył za egzamin w proporcji 40 do 20.
Zachęcam wszystkim którym zależy na zaliczeniu SKO aby wysłali prośbę do pana Adama Wierzbiskiego na adres adamw@pjwstk.edu.pl z prośbą o zachowanie proporcji punktowania egzaminu 40 za test i 20 za pisemny.
Ja wysłałem do niego taką wiadomość i zachęcam pozostałych z II roku INF
------------------------------ --
Witam
Piszę do Pana z prośbą o zachowane proporcji oceny egzaminu z SKO w formie
40 punktów za test na EDU
20 punktów za część pisemną
Rozmawiając z kolegami z roku, uważają podobnie jak i ja że ta proporcja z poprzedniego roku jest najsprawiedliwsza.
Pozdrawiam
..
------------------------------ - -
Simek
-
Anonim
slawek ma w 100% racje. Działaj dalej aby pkt była w stosunku 40/20 .Jak coś bedziesz wiedział to pisz. Oczywiscie jestem za!!!! -
Might44
Do boju Panowie do boju ! :D (czuje ze będzie mizerny skutek ale zawsze warto sprobowac :D) -
-
Prezes.S.S.
Jak dostanie ze 40 wiadomości to zacznie się zastanawiać bo on sam nie wiedział jak ma to być liczone i powiedział no to może zrobimy w tym roku 50% do 50%
Wierzę, że wygramy bo dla mnie to jak zaliczyć albo nie :) -
Generalnie opcja dobra, może sie przydać... Tylko pytanie, czy ma to szanse w ogóle; >
-
gabrynio
-
-
Prezes.S.S.
Z analizy wyników na edu wnioskuję że nasza akcja nic nie dała; ( jest liczone pół na pół -
mhop
-
Simek
Nie wiecie, czy jak sie zaliczylo cwiczenia egzaminiem, to egzamin tez jest do przodu czy trzeba podchodzic jeszcze raz? -
JabLuszko
"Oznacza to, że osoba, która ma 14 punktów z ćwiczeń, musi uzyskać na egzaminie co najmniej 36,5 punkta na 60 możliwych. Osoba, która ma 19 punktów, ma zaliczone ćwiczenia, a na egzaminie może uzyskać 31,5 punkta, żeby otrzymać ocenę dostateczną z przedmiotu. "
Otrzymać ocenę dostateczną z przedmiotu. Czyli.. jak masz powyżej 50,5 to masz dst z ćwiczeń i dst z egzaminu :)
-
Simek
-
Bary
a jak to jest?? ocena koncowa w edu, to jest ocena ze wszystkiego juz, czy narazie tylko z cwiczen?? -
Bary
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne