-
Anonim
Jesli ktos z was gra w hattricka, to pewnie wie ze zaczely sie wybory na selekcjonera U-20. Startuje w nich takze ziomus z PJ-u czyli Ja; ) Tu chcialem wam przekazac ze macie na mnie glosowac do ch.. wafla bo: Dosc neutralnych trenerow prowadzilo reprezentacje bez sukcesow !
A wiec:
Hattrick.org-> menu -> polska -> wybory -> glosuj na StarSKS -
Anonim
-
m@ro
cos im sie zjebalo i glosowac nie mozna;D
tee Sober zorganizuj jakis skladzik na piatek w godzinach 10-11;) jakis meczyk moznaby rozegrac na powietrzu:P pieknie gra wlasnie villareal z arsenalem wiec wszyscy ochote maja;D u nas jest juz z 6 osob chetnych wiec mozna ciekawie pograc;) inni chetni tez mile widziani.. pozdr -
Anonim
mozna, mozna tylko cos sie powalilo chyba z pokazywaniem top10
ja moge skolowac kilka osob na piatek tylko pytanie gdzie bysmy zagrali... ps. lepiej na gg mi zadawac takie pytania :] -
-
m@ro
no dobra;] to tak prywatnie na gg zapytam:PP lokacja mozliwe ze na ursynowie - z tego co wiem nowe boisko ze sztuczna nawierzchnia. jak bedziesz daj znac pozdr -
BorysR
-
Daniel Fukuda
>Przyjde po ciebie w nocy. napisał
>Co to jest hattrick??
"Witamy!
Hattrick to internetowa gra piłkarska, w której możesz zarządzać własną drużyną, trenować, sprzedawać i kupować piłkarzy; rywalizując z setkami tysięcy przeciwników z całego świata.
Tak to działa
Hattrick jest wolny od opłat. Swoją drużynę prowadzisz używając przeglądarki internetowej. Kilka razy w tygodniu rozgrywane są mecze. Możesz zalogować się w każdej chwili, by sprawdzić stan swojej drużyny, wydać rozkazy dotyczące treningu, wymieniać się piłkarzami na liście transferowej - lub po prostu pogawędzić z innymi użytkownikami Hattricka.
Hattrick nie kończy się nigdy. Jeśli wygrasz swoją ligę, możesz awansować do wyższej ligi w następnym sezonie (16 tygodni). No to jak? Jesteś gotowy powalczyć o krajową i międzynarodową sławę?"
http://www.hattrick.org -
Pyras
-
Pyras
Tylko jak Polska nie bedzie grała w finale z Brazylia to uuuu bede Cie scigał !!!!!
-
miki
hmm...ja na aswalta głosuję...a moze wklej swój program wyborczy...jakoś nie wyróżniłeś się za bardzo..:] -
miki
ok...wycofuję to..już ciebie kojarze... a raczej twoje przemówienie :):):) trudno było nie zapamiętać tego;]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne