Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jesli ktos z was gra w hattricka, to pewnie wie ze zaczely sie wybory na selekcjonera U-20. Startuje w nich takze ziomus z PJ-u czyli Ja; ) Tu chcialem wam przekazac ze macie na mnie glosowac do ch.. wafla bo: Dosc neutralnych trenerow prowadzilo reprezentacje bez sukcesow !

A wiec:

Hattrick.org-> menu -> polska -> wybory -> glosuj na StarSKS
  • Anonim

ps. to oglosznie bezplatne; )
  • m@ro

cos im sie zjebalo i glosowac nie mozna;D

tee Sober zorganizuj jakis skladzik na piatek w godzinach 10-11;) jakis meczyk moznaby rozegrac na powietrzu:P pieknie gra wlasnie villareal z arsenalem wiec wszyscy ochote maja;D u nas jest juz z 6 osob chetnych wiec mozna ciekawie pograc;) inni chetni tez mile widziani.. pozdr
  • Anonim

mozna, mozna tylko cos sie powalilo chyba z pokazywaniem top10

ja moge skolowac kilka osob na piatek tylko pytanie gdzie bysmy zagrali... ps. lepiej na gg mi zadawac takie pytania :]
  • m@ro

no dobra;] to tak prywatnie na gg zapytam:PP lokacja mozliwe ze na ursynowie - z tego co wiem nowe boisko ze sztuczna nawierzchnia. jak bedziesz daj znac pozdr
  • BorysR

Co to jest hattrick??
  • Daniel Fukuda

>Przyjde po ciebie w nocy. napisał
    >Co to jest hattrick??

"Witamy!

Hattrick to internetowa gra piłkarska, w której możesz zarządzać własną drużyną, trenować, sprzedawać i kupować piłkarzy; rywalizując z setkami tysięcy przeciwników z całego świata.

Tak to działa
    Hattrick jest wolny od opłat. Swoją drużynę prowadzisz używając przeglądarki internetowej. Kilka razy w tygodniu rozgrywane są mecze. Możesz zalogować się w każdej chwili, by sprawdzić stan swojej drużyny, wydać rozkazy dotyczące treningu, wymieniać się piłkarzami na liście transferowej - lub po prostu pogawędzić z innymi użytkownikami Hattricka.

Hattrick nie kończy się nigdy. Jeśli wygrasz swoją ligę, możesz awansować do wyższej ligi w następnym sezonie (16 tygodni). No to jak? Jesteś gotowy powalczyć o krajową i międzynarodową sławę?"

http://www.hattrick.org
  • Pyras

zagłosowałem :)))
    pozdrooo
    pyras
  • Pyras

Tylko jak Polska nie bedzie grała w finale z Brazylia to uuuu bede Cie scigał !!!!!
  • miki

hmm...ja na aswalta głosuję...a moze wklej swój program wyborczy...jakoś nie wyróżniłeś się za bardzo..:]
  • miki

ok...wycofuję to..już ciebie kojarze... a raczej twoje przemówienie :):):) trudno było nie zapamiętać tego;]
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)