PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał xxx

Hey

Mam pytanie (do starszych studentów) czy spotkal sie ktos na naszej uczelni z przełożeniem terminów egzaminów. W wakacje jade na Work and Travel do Usa i mój pracodawca wymaga abym byl na miejscu juz 15 czerwca... Dlatego mam pytanie czy jest mozliwosc dogadania sie z wykładowcą i napisania egzaminów we wczesniejszym terminie np: pod koniec maja/początek czerwca??? Regulamin wyjazdu wymaga odemnie zaliczenia 1 roku studiów i dostania sie na 2.

Jak cos wiecie na ten temat to pisac :]
  • Anonim

Dostaniesz sie na drugi rok bez zdanych/zaliczonych/obecnosci na egzaminach, "warunkowo". Z piekna pieczatka w indeksie:) Bylebys pozaliczal odpowiednia ilosc cwiczen.. np nie zdobyl 8 itnow:)
  • Anonim

wlasnie jak to jest, jak sie nie zaliczy jakiegos przedmiotu na sesji (a cwiczenia zaliczone)?
  • Anonim

tzn trzeba ten egzamin poprawiac w sesji poprawkowej od razu, czy np jakos pozniej?
  • Mariusz

wiec tak,
    z niektorymi mozesz sie dogadac na inna forme zaliczenia egzaminu, koledze sie udalo, ale jechal na wymiane studencka i musial miec wszystko zaliczone, troche inna sytuacja, ale warto sprobowac, chociaz szanse nikle.

co do zaliczenia egzaminow, jak masz zaliczone cwiczenia to egzamin mozesz pisac do "usranej smierci", tylko ze darmowy jest egzain i egzamin w sesji poprawkowej, kazdy kolejny kosztuje chyba 70pln
  • Anonim

"kazdy kolejny kosztuje chyba 70pln" -kazdy kolejny, tzn umawiam sie, czy poprostu pisze go w nastepnej sesji?
  • Malin

a kolejne podejścia do egzaminu są za rok czy można np. napisać podanie do dziekana aby pisać w jakimś tam ustalonym terminie ?
  • Mariusz

kazdy kolejny w kazdej kolejnej sesji egzaminacyjnej/poprawkowej; )

czasami jak sie zbierze powiedzmy 20-40 osob i napisze ladne podanko do Pani Dziekan to ustalaja termin egzaminu poza sesja.
  • marny

>Mlody napisał
    >"kazdy kolejny kosztuje chyba 70pln" -kazdy kolejny, tzn
    >umawiam sie, czy poprostu pisze go w nastepnej sesji?

mozesz zaliczyc go albo na sesji, czyli kazdego roku, lub jesli macie ochote to napisz podanie, zbierz 20-30 osob (podpisy na podaniu), dogadaj sie z prowadzącym zajecia i złóżcie podanie o egzamin w trakcie trwania semestru... Praktycznie masz 100% pewność, że władze uczelni pójdą Ci na reke... Pod warunkiem ze spelnisz reszte wymagań (ilość chętnych i najwazniejsze uzgodnisz to z prowadzacym); >
  • Anonim

luz, juz wiem jak jest. dzieki za odpowiedzi.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)