PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rappen

Witajcie
    Potrzebuję linków do testów z MADow (u p. Hoa) i z TAKow.
    Ponadto jak posiadacie jakies materialy to przesylajcie linki. Zawsze się przydadzą; -) pozdrawiam
  • Grzesiek Ra

hejo

proponuje ten temat z grona
    http://grono.net/forum/topic/116980...

a tak to duzo rzeczy na wiki pjwstk jest, tylko malo osob sie tam bawi ostatnio
  • zając

wspominając o wiki to SADy są teraz na piątym semestrze, wiki wprowadza biednych studentów w błąd! :)
  • Mariusz

ojjj, a nie mozesz tego poprawic skoro zauwazyles blad?
  • kroliczek_tuptus

pomoce.info
  • Anonim

taki maly ot:

wiadomo cos moze nt poprawy tego kolosa?
    jak kogos na nim nie bedzie, to rozumiem, ze niezaliczony i trzeba poprawiac.
    lekarskie cos daje?
  • Mariusz

lekarskie? rotfl; )
    szczerze to bardzo, ale to bardzo watpie ze to co kolwiek da... to sa studia, a studenci robia rzecz nie mozliwe; )
  • Anonim

aha;p
    dzieki za sprowadzenie na ziemie :)
  • gierza_88

nie wiecie może w zeszłoroczny egzamin z MAD'ów był podobny do egzaminów z ubiegłych lat. Mam na myśli np z 2003 czy 2004?
  • Anonim

A czy pytania z Gizmo, zamieszczone na pomoce.info/mad/egzaminy/ są jeszcze stosowane? Gdzie można znaleźć egzamin z MAD z zeszłego roku?
  • gierza_88

>Mr. D napisał
    >A czy pytania z Gizmo, zamieszczone na
    >pomoce.info/mad/egzaminy/ są jeszcze stosowane? Gdzie
    >można znaleźć egzamin z MAD z zeszłego roku?

widze za mamy podobny problem kolego. Jak bys cos znalazl to daj znac na gg 2217759
  • ★˘Kamiru˘★

>Mr. D napisał
    >A czy pytania z Gizmo, zamieszczone na
    >pomoce.info/mad/egzaminy/ są jeszcze stosowane? Gdzie
    >można znaleźć egzamin z MAD z zeszłego roku?

Przyłączam się do pytania. Jeśli ktoś wie - prosimy o odpowiedź:)
    Egzamin już jutro...
  • kroliczek_tuptus

spoookooojna głooowa:)
    ja tam mam trochę wątpliwości co do niektorych rozwiązan tych zadan... nie wiem czy wszystkie są poprawne... czy ktos moze zagwarantowac ze sa poprawne??:>
  • K

Eee tam, nie wazne, Ty i tak to zaliczysz =P gorzej bedzie ze mna, dopiero wracam z deski, wiec chyba na poprawke bedziesz musial mnie nauczyc =D
  • kroliczek_tuptus

Korepetycji chętnie udzielę, albowiem wiem że pojętna z Ciebie uczennica i widzę przyswajasz łatwo:) Czy ja zaliczę... chciałbym;] Nie widzę powodów dla których miał bym nie zaliczyć, ale także nie widzę takich dla których mógłbym być pewien że na 100% zaliczę;]
  • Anonim

Pytania z gizmo/edu są jak najbardziej aktualne, co roku przybywa tylko kilka nowych równie zakręconych pytań :P Uczyć się można z testów lub z wykładów, choć to pierwsze jest nieco skuteczniejsze. W razie wątpliwości co do odpowiedzi w teście zawsze po egzaminie można przedyskutować prawidłowość odpowiedzi, choć zaledwie jedna z pięciu takich prób kończy się powodzeniem :)
    Na pierwszym terminie niewiele osób zalicza, ale się tym nie zrażajcie :) Trzymam za was kciuki :)
  • gierza_88

dobra dobra tylko ze jak nie zaliczę z Mad'ów to od razu nastawie się negatywnie do Tak'ów i dupa będzie... :(
  • K

Waldek, a Ty jestes dobrym nauczycielem =D ja na tym egzaminie bede zgadywac odpowiedzi tak jak na ppb

Gierza_88 jak nie zaliczysz to poprawisz, po co sie tym tak przejmowac =) ja sie zaczne uczyc madow za jakies 4 godziny jak dojade do warszawy =D
  • kroliczek_tuptus

Dobra to ja się pochwalę że zaliczyłem mad w pierwszym terminie:D uff... jedno gówno z głowy;d hahahaha;d
  • Anonim

A tak z ciekawości, to ile osób zaliczyło?
    i w ogóle ile osób pisało ten egzamin?

No Waldek, to już mamy 2 osoby, które zaliczyły. Kto jeszcze?
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)