- 1
- 2
-
Malin
Witam.
Wie ktoś może w jakich terminach są poszczególne egzaminy w sesji poprawkowej ? I co się stanie jeśli nie będę mógł być obecny w czasie sesji poprawkowej ? Czy będę mógł pisać w późniejszym terminie jeśli nie będę miał zwolnienia lekarskiego albo innego usprawiedliwienia ?
Prosił bym o pomoc bo w czasie sesji poprawkowej mam wyjazd na narty i chciałbym to jakoś pogodzić :)
Pozdrawiam. -
Wojtek
No tak ...
Wiesz ja też bym bardzo chętnie pojechał na narty sobie w trakcie sesji (poprawkowej czy nie), jednak jak są egzaminy to są egzaminy, to już nie liceum.
Jak będziesz nieobecny to piszesz w kolejnym terminie poprawkowym, po zapisaniu się w stosownym momencie i zapłaceniu 70zł.
Co do terminów:
http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?... -
Malin
Czyli rozumiem, że poprawkę pisał bym we wrześniu ? Nie ma możliwości aby dogadać się w jakiś sposób z profesorem/wykładowcą ? W końcu to uczelnia prywatna więc powinno być troszkę "luźniej" niż na państwowej :) -
Anonim
we wrzesniu beda poprawki czerwcowych egzaminow, za rok poprawisz..
WYLUZUJ CHLOPIE. -
-
Wojtek
Dogadać się? Z prowadzącym ?!? Aaa to ty jeden z tych :) W sumie mówisz o sesji poprawkowej, czyli już wiesz że nie zaliczysz tej pierwszej? Mogłem się domyślić :)
Małgosia idealnie podsumowała sprawę, wyluzuj; ) Prędzej czy później zaliczysz.
Dobrej zabawy na nartach. -
Malin
Tego czy zaliczę w pierwszym terminie to nie wiem ale jestem realistą a z tego co słyszałem to MAD za pierwszym razem jest ciężko zaliczyć; )
Co masz namyśli mówiąc "jeden z tych" ? To jest mój pierwszy rok i na prawdę nie wiem jaki są możliwości zaliczeń w PJWSTK -
Malin
I jeszcze jedno...
Wiecie kiedy będą podane dokładne daty egzaminów w sesji zwykłej i poprawkowej ? -
Terminy egzaminów, beda podane na stronie najprawdopodobniej pod koniec tego, na poczatku przyszlego tygodnia.
Co do zaliczeń, jeśli nie będzie Cię na normalnej sesji egzaminacyjnej, to za jakies 1-2 tygodnie od jej zakończenia, będzie sesja poprawkowa. Jesli nie stawisz sie na poprawkową, to nastepne egzaminy z tych przedmiotow beda za rok płatne 70zł za każdy. -
kroliczek_tuptus
Michał, wylajtuj<lol>:D
takich czterech jak nas dwóch to nie ma ani jednego...
Kiedyś na bashu czytałem ile trwa jeden semestr studencki...
koleś odpowiedział że czasem nawet parę lat...
więc...
bądźmy optymistami:) -
Malin
marny - w odstępie 1-2 tygodni ? Na stronie PJWSTK jest napisane "Sesja poprawkowa:
- od 11 lutego do 16 lutego" czyli może się coś zmienić, że sesja poprawkowa będzie później ?
Walduś - co prawda do prawda; ] -
kroliczek_tuptus
stary, ja jako doświadczony olewator wszystkiego co ważne [w tym sesja] mówie Ci, wpadnij dzisiaj na TAK a wcześniej do bufetu bo z MAćkiem sie tam ustawiliśmy na żarcie jakieś;] -
K
-
Malin
-
kroliczek_tuptus
-
Mari
Malin, glupio zakladasz. Ja przez okres PJota nie pojezdzilem specjalnie na desce, chyba ze w terminach swiatecznych. Sesja u nas zawsze jest przesunieta w stosunku do innych uczelni. Trzeba sie z tym pogodzic i nie jechac na narty; ] -
Oskar
Chyba, że się poświęci sesję poprawkową. Z przerwą międzysemestralną daje to całe dwa tygodnie. Czasem warto; ] -
kroliczek_tuptus
szkola nie zając, nie ucieknie, co ma być to będzie, świat sie na tym nie kończy;] -
<---- Pani Mgr inż. :D
To ja się podczepię pod topic z takim pytaniem, czy jak nie uda mi się rozliczyć z danego semestru to mimo tego mogę zacząć następny?
Czy jest to ściśle zależne od zaliczenia poprzedniego semestru?
Bo jeśli nie uda mi się poprawić to był bym zablokowany przez pół roku; ).
-
Mariusz
lol, niezly pomysl...
idziesz do milego pana/pani od danego przedmiotu, bierzesz 2 do indexu i karty i idziesz na kolejny semestr; ) -
K
Ha :P nieprawda Marianku ! My, czyli 1wszy rok, nie chodzimy po wpisy, oddajemy poprawnie wypełniony indeks do dziekanatu i dziekanat za nas zbiera wpisy a potem nam indeks oddaje :D
jakby tak było to bym do trzydziestki siedziała na pejocie :P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne