PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • arvind

>porz. wrote:
    >strone klanu znam :P chodzi mi wlasnie o ten filmik gdize
    >skakales na PJcie :P

ze skakania w pejocie filmu nie mam.. live action był; ) chociaz mam jakies urywki (hide and seek na youtube)..ale w koncu, mieszkam przy uczelni to moze kiedys wpadne cos nagrac :) fajne miejsce...
  • Anonim

no to zorbilismy offtop :P aj widzialem ale doslownie to byla chwila na PJcie :P
  • Maciek 'amar' Zając

A ja zrezygnowalem z pracy w o2.pl, bo najpierw chce skonczyc studia. Zarobki byly piekne, ale niedosyt pozostawal. Jedna noga bylem na zaocznych; )
    Prace tez dostalem dzieki pejotowi. Dobrze wiedziec, ze specjalisci moga liczyc na dobry start po ukoczeniu/w trakcie uczelni.

• arvind

ano moga, jak ktoś chce to może i w trakcie i może też poczekać. Kwestia wyboru; ) ja wybrałem.. (chcialo by się powiedzieć "a Ty?" :))...

• Anonim

ja czekam jak na razie :)
  • arvind

jak to mówią, każy ma swoje 5 minut, o ile na nie poczeka; )
  • Anonim

skad ja znam ten text... ??; ) btw Ty w ogole sypiasz ?? :P
  • mł. buła

Ok, Arvind - jednak szybciej mija czas gdy sie spi potrzebna ilosc godzin :D
  • arvind

no jak, przecież śpię tyle trzeba... ile mi konikretnie trzeba; )

zresztą po co spać skoro tyle pracy wokół; )
  • Maciek 'amar' Zając

A ja? Właśnie odebrałem maila z CD Projektu z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną. Pół etaciku i jazda. Nie warto IMO iść na zaoczne dla pracy. Raz jest, raz jej nie ma, a papier jak papier - daje dużo i często pomaga, choć nie zawsze.

A tak, w CV mam już pracę dla o2.pl, teraz jak dobrze pójdzie dojdzie CD Projekt. Jak tak dalej pójdzie, to do końca uczelni uzbiera się tego trochę.; D

Innymi słowy - Biuro Praktyk pejotu rzondzi!
  • mł. buła

Co do procedur rezygnacji, to odbierajac nareszczcie (sic!) indeks, zauwazylem ze jest juz przygotowany taki druczek na koncu indeksu.

Pozdro
  • arvind

spoko, dzisiaj uzupełniłem wszelkie zaległości i jutro mam nadzieje zdać obiegówkę...
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)