-
arvind
>porz. wrote:
>strone klanu znam :P chodzi mi wlasnie o ten filmik gdize
>skakales na PJcie :P
ze skakania w pejocie filmu nie mam.. live action był; ) chociaz mam jakies urywki (hide and seek na youtube)..ale w koncu, mieszkam przy uczelni to moze kiedys wpadne cos nagrac :) fajne miejsce... -
Anonim
no to zorbilismy offtop :P aj widzialem ale doslownie to byla chwila na PJcie :P -
Maciek 'amar' Zając
A ja zrezygnowalem z pracy w o2.pl, bo najpierw chce skonczyc studia. Zarobki byly piekne, ale niedosyt pozostawal. Jedna noga bylem na zaocznych; )
Prace tez dostalem dzieki pejotowi. Dobrze wiedziec, ze specjalisci moga liczyc na dobry start po ukoczeniu/w trakcie uczelni.
-
arvind
ano moga, jak ktoś chce to może i w trakcie i może też poczekać. Kwestia wyboru; ) ja wybrałem.. (chcialo by się powiedzieć "a Ty?" :))...
-
-
Anonim
-
arvind
-
Anonim
-
mł. buła
Ok, Arvind - jednak szybciej mija czas gdy sie spi potrzebna ilosc godzin :D -
arvind
no jak, przecież śpię tyle trzeba... ile mi konikretnie trzeba; )
zresztą po co spać skoro tyle pracy wokół; ) -
Maciek 'amar' Zając
A ja? Właśnie odebrałem maila z CD Projektu z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną. Pół etaciku i jazda. Nie warto IMO iść na zaoczne dla pracy. Raz jest, raz jej nie ma, a papier jak papier - daje dużo i często pomaga, choć nie zawsze.
A tak, w CV mam już pracę dla o2.pl, teraz jak dobrze pójdzie dojdzie CD Projekt. Jak tak dalej pójdzie, to do końca uczelni uzbiera się tego trochę.; D
Innymi słowy - Biuro Praktyk pejotu rzondzi! -
mł. buła
Co do procedur rezygnacji, to odbierajac nareszczcie (sic!) indeks, zauwazylem ze jest juz przygotowany taki druczek na koncu indeksu.
Pozdro -
arvind
spoko, dzisiaj uzupełniłem wszelkie zaległości i jutro mam nadzieje zdać obiegówkę...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne