- 1
- 2
-
arvind
wywalić to chcą wywalać ale jak ich spytać jak się rezygnuje to cisza...
zna ktoś może procedurę? -
Mariusz
przestajesz placic i problem sie rozwiazuje; )
pewnie jakies podanko do Pani dziekan o skreslenie z listy studentow.
Arvind, a moze pojdz i zapytaj sie co zrobic, bo sie przenosisz na inna uczelnie i jak sie z tej wypisac; ) -
arvind
opcja jest taka ze jak nie placisz to moze i Cie wywala ale nie oddadza papierow (swiadectwa i takie tam)... a bez tego to zapomnij o innej uczelni... chociaz nie jestem pewien czy aby ja zdalem swoje swiadectwo...
jutro ide zapytac ale chcialem sie doweidziec wczensiej jakbym potrzebowal cos przygotowac... -
Mariusz
-
-
arvind
długa historia..
w skrócie,
drugiej tak dobrej uczleni nie ma - nie da się zaprzeczyć,
w związku z tym że jest tak dobra wyszło na to że jest lepsza niż się zdawało i to co mi miała dać już mi dała, więc idę dalej; )
tyle się naoglądałem w http://www.goldenline.pl że wiem że nie mogę sobie pozwolić na "zostanie dla papierka" bo szkoda czasu :) -
Mariusz
hrhr,
arvind zrob sobie przynajmniej inzyniera, mgr to jakas pomylka tutaj jest..., ale inzynierka w pj jest naprawde fajna; ) -
arvind
szkoda czasu szczerze mówiąc, musiałbym spędzić jeszcze ok 1.5 - 2 lat na tym tylko po to by zrobić tytuł... a z obserwacji moich wynika że nie stać mnie na 1.5 - 2 lat straty czasu tylko dal tytułu kiedy i bez niego już mam to co miałem mieć dzięki tej uczelni; )
idę dalej, przez te 2 lata zrobię dwa lata w POU (wsz-pou.edu.pl) na innym kierunku mając naukę IT i tak 24 na dobę; )
jestem zadowolny z tego że poszedłem do pejtou. Poszedłem w pewnym celu i jak się okazało cel ten został osiągnięty wcześniej niż mógłbym się spodziewać. A największą wartość jaką z tej uczelni wyniosę to i tak kontakt z ludźmi (takimi jak Ty np; ]) który pozostanie nawet jak moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie :)
Wszystkim którzy będą czytać ten temat a dopiero się wybierają do pjwstk mówię - tak, chodźcie do PJWSTK. Nie pożałujecie. Moja droga po prostu idzie w innym kierunku :) -
m@ro
to, ze studiujesz robiac dyplom nie znaczy ze zawodowo musisz stac w miejscu, tym bardziej ze to bardzo elastyczna uczelnia. ciagnac ta mysl dalej, zdobycie tytulu magistra czy inzyniera pjwstk w polaczeniu z doswiadczeniem (> 2 lata) nabytym w pracy w konsekwencji daje Ci ogromne mozliwosci i wrecz ustawia na rynku.
wiadomo, Twoja decyzja ale przemysl to dobrze bo to Ci sie zwyczajnie nie oplaca. -
arvind
widzisz, ja sie już na rynku ustawiłem. A wiedzę i doświadczenie też bym chciał z uczelni czerpać a na tej po prostu już nie ma tego co mnie interesuje zawodowo.
nie studiuję dla tytułu, studiuję dla tego co miało z tym tytułem iść a teraz oznacza to dla mnie co innego niż na początku.
uczelni ujmować nic nie będę bo się nie da :) wiadomo że każdy podchodzi do studiowania inaczej ja z przeszło rocznej pracy każdego dnia (po naście godzin dziennie 7 dni w tygodniu) z HR'ami, hh'rami na GoldenLine.pl i obserwacjami rynku pracy (no i doświadczeniom z niego) wiem że decyzję podejmuję słuszną.
tak czy inaczej, miło mi że będę mógł zawsze powiedzieć że z Wami studiowałem na tej uczelni :) -
arvind
a i btw.
procedura prosta:
1) Podanie o skreślenie z listy studentów
2) obiegówka ( biblioteka + księgowość ). -
arvind
>arvind wrote:
>widzisz, ja sie już na rynku ustawiłem.
na tyle na ile miała mnie ustawić uczelnia; ) wszystko inne jeszcze przede mną; ) -
Mariusz
hehe, pamietam jak zaczynales; P
grunt ze bedziesz robil to co lubisz i na czym Ci zalezy; )
najlepszego na nowej drodze :) -
Taz
Arvind, Ty chłopie przynajmniej się ustawiłeś w życiu zawodowym i dalej PJWSTK Ci nie potrzebny. Ja natomiast rezygnuje już z 1-go semestru, bo brak mi czasu nawet na zaoczne :( Ogarnięcie wszystkich tych przedmiotów łącznie z korkami przerasta moje możliwości czasowe (dwie roboty) i serce mi pęka, że muszę rozstać się z uczelnią.
Pzdr i życzę sukcesów zawodowych !
-
arvind
>Mariusz wrote:
>hehe, pamietam jak zaczynales; P
o, to mozesz mi przypomniec :) Pani w dziekanacie jeszcze mi tak milo "o, a czytalam o Panu w gazecie" :)
>grunt ze bedziesz robil to co lubisz i na czym Ci zalezy; )
>najlepszego na nowej drodze :)
dziękuję :) -
arvind
" Ja natomiast rezygnuje już z 1-go semestru, bo brak mi czasu nawet na zaoczne :( Ogarnięcie wszystkich tych przedmiotów łącznie z korkami przerasta moje możliwości czasowe (dwie roboty) i serce mi pęka, że muszę rozstać się z uczelnią. "
a co robisz ze masz niedobór czasu? a na goldenline.pl juz jestes? :) -
Anonim
oz karwa kogo mozna spotkac na PJ-cie :P ja zdaje sie widzialem filmiki p3 teamu jakies 2 lata temu... czyja to byla noga ze srobkami zdaje sie ze Twoja tak ?? -
arvind
moja moja; )
jak poszedłem do ostatniej pracy w abn amro to na powitanie "hm, czy ja Ciebie nie widziałam jak skakałeś w pejocie?" :)
hehehe... ech ten youtube... -
Anonim
film mialme ze storny waszego klanu :) a na pejocie szkoda ze ja CIe nie widzialem skaczacego :P ale powiem CI ze szacunek dla Ciebie bo na tamte czasy nie widzialem zeby ktos robil to sensownie a Ty dawales rade; )
ps. jak mozesz to podeslij mi ten link z youtuba :P -
arvind
hie hie, kryptoreklama ale co mi tam; )
http://youtube.com/ajuneja
http://www.p3-team.pl :)
dzieki :) -
Anonim
strone klanu znam :P chodzi mi wlasnie o ten filmik gdize skakales na PJcie :P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście