- 1
- 2
-
Anonim
Bo ja czuje sie piany z newyspania i zaraz zsune sie z krzesła pod biórko spac...
Chmmm kurde... a mogło być tak pieknie...
Odmeldowuje sie pijany z niewyspania.... -
frytol
my wczoraj z ekipa #linuxplowa w postaci sickone'a, kosiarza i @soolcia zrobilismy 3 wina (sickone nie pije; )) i poslusznie kazdy sie odmeldowal w sobie tylko znane miejsce.. -
Mariusz
mowilem ze wpadne na wina po imrezie w sgh... trzeba bylo mi dac znac :( -
-
Ufo aka Juggalo
ad topiqm: programujemy w javie; ))
wczoraj po tym jak rano polazUem do fabryki, potem uczelnia, potem haUsing urodzinowy u znajomego mego...do domu nieco nietrzezwy wroociUem
ot regular freakday; ) -
Mariusz
akurat dzisiaj sobie siedze i siedze :) wypilem piwo, popatrzylem na wyklady z SKO zagralem w TOCA2 i napisalem posta na grono.net; p -
SirShark
-
Anonim
ej Johnek :P moze sie zsieciujemy :P wiesz... daleko az tak nie jest :D tylko 4 przystanki :P -
Mariusz
w sumie nie daleko... moze jakies wi-fi styknie; ) w sumie to widzialem jak ostatnio grzebali cos w studzienkach; ) puscimy swiatlowod sobie :) -
Grono.Net
-
Anonim
@marian
nie ma sprawy :D albo kilogram ripiterow i sporo skretki :D
Chociaz Łajfi mozebyc ciekafsze i mniej ... brudzace :P -
Tomek
ja sobie nie wyobrazam ze moglbym siedziec przed kompem po nocy qrde klepiac w klawiature probojac cos zaprogramowac:( tylko imprezki:) -
Grono.Net
I daltego na PRG i WPRach masz taka niewyraźna mine jak patrzysz na zadania :) -
Anonim
04/12/2004 05:19 <--- fakt po nocy sie nie spi :)
Spi sie na wykladach :D -
-
Grono.Net
Spanie na wykladach zostalo juz dawno udokumentowane. Pelen opis spania lacznie ze zdjeciami :) -
Ufo aka Juggalo
Mam tez kolege, ktory wyspecjalizowaU sie w regularnym spaniu na cwiczeniach. PrzychodziU, zjadaU batonik, wypijaU kawe i szedU w kime (najbardziej radykalny scenariusz). I zeby byUo smiesznie, wszystko qmaU, mimo swej przypadUosci :)
-
Anonim
Za starych dobrych czasow, kiedy to jeszcze jako mlody i glupi student chodzilem na wyklady, na wyklad z baz danych u pani Jokisz przychodzil koles ktory tydzien w tydzien siadal w pierwszel lawce, vis-a-vis bunkra za ktorym kryla sie Ida i po minutce, delikatnie rozgladajac sie kladl sie spac. Tydzien w tydzien. Dodam ze bylo to latwo zauwazalne bo na wyklad przychodzily tylko grupy cwiczeniowe pani Jokisz (jakies 30-40 osob) i wszyscy siadali w ostatnich rzedach zeby pogadac i pospac -
KasIa
juz mi sie podoba ta wasza uczelnia :)
u nas to krzyzowki z metropolisa sie rozwiazuje na wykladach; ) -
Anonim
Ja naprzyjemniej wspominam wyklady z SOP-ów :) Kiedy to w przedostatnim rzedzie usiadlem... wytrzymalem ok. 6 minut... potem ktos mnie obudzil na przerwe... wiec skoczylem po kanaponda... znow kima... i pobudka na koniec wykladu... niestety wiecej razy juz sie nie pojawilem...
zreszta.. juz bywam na malo ktorych wykladach.. i tak wiekszosc przesypialem...
i pomyslec, ze malym dzieciom czytaja bajki... nie lepiej wyslac niemowleta na wyklady?; ) -
Anonim
metropol tez kiedys byl grany, ale jak poofeq-ja od 1 roku nie chodzilam na wyklady z zasady i juz :) na szczescie wyszlo mi to na dobre hehe no i czas zaoszczedzony :P zaraz ktoz mnie pojedzie pewnie,ze nic nie wynioslam z zajec, ale tak nie jest -
Mariusz
ty niedobra !!! jak tak mozna !!! :P
wreszcie jakas normalna osoba co nie chodzi na beznadziejne wyklady....
- 1
- 2