PJWSTK [1818]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Bo ja czuje sie piany z newyspania i zaraz zsune sie z krzesła pod biórko spac...
    Chmmm kurde... a mogło być tak pieknie...
    Odmeldowuje sie pijany z niewyspania....
  • frytol

my wczoraj z ekipa #linuxplowa w postaci sickone'a, kosiarza i @soolcia zrobilismy 3 wina (sickone nie pije; )) i poslusznie kazdy sie odmeldowal w sobie tylko znane miejsce..
  • Mariusz

mowilem ze wpadne na wina po imrezie w sgh... trzeba bylo mi dac znac :(
  • Ufo aka Juggalo

ad topiqm: programujemy w javie; ))

wczoraj po tym jak rano polazUem do fabryki, potem uczelnia, potem haUsing urodzinowy u znajomego mego...do domu nieco nietrzezwy wroociUem
    ot regular freakday; )
  • Mariusz

akurat dzisiaj sobie siedze i siedze :) wypilem piwo, popatrzylem na wyklady z SKO zagralem w TOCA2 i napisalem posta na grono.net; p
  • SirShark

marian nie przepracuj sie :P
  • Anonim

ej Johnek :P moze sie zsieciujemy :P wiesz... daleko az tak nie jest :D tylko 4 przystanki :P
  • Mariusz

w sumie nie daleko... moze jakies wi-fi styknie; ) w sumie to widzialem jak ostatnio grzebali cos w studzienkach; ) puscimy swiatlowod sobie :)
  • Grono.Net

poza w/w spie; )
  • Anonim

@marian
    nie ma sprawy :D albo kilogram ripiterow i sporo skretki :D
    Chociaz Łajfi mozebyc ciekafsze i mniej ... brudzace :P
  • Tomek

ja sobie nie wyobrazam ze moglbym siedziec przed kompem po nocy qrde klepiac w klawiature probojac cos zaprogramowac:( tylko imprezki:)
  • Grono.Net

I daltego na PRG i WPRach masz taka niewyraźna mine jak patrzysz na zadania :)
  • Anonim

04/12/2004 05:19 <--- fakt po nocy sie nie spi :)
    Spi sie na wykladach :D
  • Grono.Net

Spanie na wykladach zostalo juz dawno udokumentowane. Pelen opis spania lacznie ze zdjeciami :)
  • Ufo aka Juggalo

Mam tez kolege, ktory wyspecjalizowaU sie w regularnym spaniu na cwiczeniach. PrzychodziU, zjadaU batonik, wypijaU kawe i szedU w kime (najbardziej radykalny scenariusz). I zeby byUo smiesznie, wszystko qmaU, mimo swej przypadUosci :)
  • Anonim

Za starych dobrych czasow, kiedy to jeszcze jako mlody i glupi student chodzilem na wyklady, na wyklad z baz danych u pani Jokisz przychodzil koles ktory tydzien w tydzien siadal w pierwszel lawce, vis-a-vis bunkra za ktorym kryla sie Ida i po minutce, delikatnie rozgladajac sie kladl sie spac. Tydzien w tydzien. Dodam ze bylo to latwo zauwazalne bo na wyklad przychodzily tylko grupy cwiczeniowe pani Jokisz (jakies 30-40 osob) i wszyscy siadali w ostatnich rzedach zeby pogadac i pospac
  • KasIa

juz mi sie podoba ta wasza uczelnia :)
    u nas to krzyzowki z metropolisa sie rozwiazuje na wykladach; )
  • Anonim

Ja naprzyjemniej wspominam wyklady z SOP-ów :) Kiedy to w przedostatnim rzedzie usiadlem... wytrzymalem ok. 6 minut... potem ktos mnie obudzil na przerwe... wiec skoczylem po kanaponda... znow kima... i pobudka na koniec wykladu... niestety wiecej razy juz sie nie pojawilem...

zreszta.. juz bywam na malo ktorych wykladach.. i tak wiekszosc przesypialem...

i pomyslec, ze malym dzieciom czytaja bajki... nie lepiej wyslac niemowleta na wyklady?; )
  • Anonim

metropol tez kiedys byl grany, ale jak poofeq-ja od 1 roku nie chodzilam na wyklady z zasady i juz :) na szczescie wyszlo mi to na dobre hehe no i czas zaoszczedzony :P zaraz ktoz mnie pojedzie pewnie,ze nic nie wynioslam z zajec, ale tak nie jest
  • Mariusz

ty niedobra !!! jak tak mozna !!! :P

wreszcie jakas normalna osoba co nie chodzi na beznadziejne wyklady....
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)